تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 571 از 1219 اولاول ... 714715215615675685695705715725735745755816216711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس شما به کلی اینو رد میکنید؟! و میگید قدرتشون برابر هست و مشکلی برا آنلاین نیست؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این جمله شما رو میخواستم بیشتر توضیح بدین از چه لحاظ بهتره؟
    والا من که تا حالا لایو نزدم پس نمیتونم قضاوت کنم و فقط شنیده های خودم از اساتید و اهل فن رو به
    شما انتقال دادم .
    ولی اینکه بگیم psn ضعیفه رو 100% رد میکنم.
    اگه شما پهنای باند خوب و پینگ خوبی داشته باشی مشکلی نخواهی داشت.
    من کسانی رو سراغ دارم که حتی با نت 128 تو psn بازی میکنن.

2. 4 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام

حقیقت داره که میگن سرور های PSN ضعیف هستن به همین دلیل تو بازی همیشه دچار لگ و پینگ بالا بودن خواهیم شد؟!
    چیزی که توی لایو ایکس باکس دیده نمیشه و سرور های بسیار قوی داره
    نه عزیزم حقیقت نداره .
    من هم تو PSN هستم - هم توی لایو از نظر سرعت هیچ فرقی با هم ندارند . اگر قرار بود سونی نتونه 4 تا سرور دست و پا کنه که باید بره بمیره که ...

لایو بهتر از PSN هست چون یوزر فرندلی تره و امکانات بیشتری به کاربران میده نه اینکه سرعتش بیشتره !

4. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

base رو باید اجرا کنی

دوستان من هـــک جدید رو اجرا کردم ولی بازی هایی که قبلا روی 3.41 بکاپ گرفته بودم ظاهرا پاک شدن
    تو بازی سنتر یه نفر میگفت اگه فایل last game (روی مولتی من) اجرا کنی بازی هایی که قبلا بکاپ گرفتی میان و منم همین کار رو کردم ولی جواب نداد
    الان روی دستگاهم مولتی من 1.15 نصبه و فایل last game رو هم نصب کردم ولی ظاهرا بازیام پریده.
    البته قبل از این کارا از هارد بکاپ گرفته بودم
    دوستان اگه راهی بلدین که بتونم بازی های قبلیم رو اجرا کنم کمک کنید و گرنه مجبورم restore بزنم
    شما با مولتی من 1.14 تست کن ببین میاد
    من همچین مشکلی نداشتم.ولی شما یه کاره اشتباه کردی که بک آپ منیجر رو پاک کردی تو پ.خ یادم رفت بهت بگم. شما منجیر رو پاک کردی یحتمل فولدر بازیهاشم پاک شده به ظرفیت خالی هاردت دقت کن ببین خالی شده.
    اگه خالیه که خب بازیها پریده اگه نه هنوز پره بازیهات هست و نیاز به ریستور نیست

6. 3 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره رفیق دقیقا مشکل از پاک کردن backup manager بود که باعث شد بازیا به فنا بره
    ولی خوشبختانه قبلش از هارد دستگاهم backup گرفته بودم و با یه restore بازیا برگشت

8. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

دوستان عزیز منم بالاخره PS3 دار شدم

اگه پیشنهادی دارید که در اول کار به دردم میخوره ممنون میشم بگید. البته فکر کنم اولین اشتباهمو با Update به 3.56 مرتکب شدم

یه 120 با 2 دسته Move و Camera و Resisstance 2 و بازی Move Starter خریدم 600 تومن البته میگفت واست مجانی هـک میکنم ولی گفتم هـک جدید میخوام نداشت فقط با دانگل هـک میکرد که نخواستم

اولین بازیم رو هم تو PSN انجام دادم Resisstance 2 رو با 59 نفر دیگه آنلاین بازی کردم بدون لگ خاصی (تنها حالت لگ موقعی بود که مثلا با Snipe یه نفر رو میزدی 2 - 3 دهم ثانیه بعد طرف میمرد )

کیفیت Move هم که کاری جز تحسین باقی نمیذاره . فقط اگه یکم زاویه دوربینش رو بیشتر میکردن بهتر بود وقتی 2 نفره بازی میکنیم همش از کادر میپرم بیرون!

با توجه به کیفیتی که من از آنلاینش دیدم حالا دو دل شدم که هـک بکنم یا نه؟

اصلا نمیدونم چرا ولی من که خودم PC Gamer ام با اینکه Resisstance واسه 2 سال پیشه و منم اصلا از این سبک خوشم نمیاد ولی خیلی باهاش حال کردم. مثل اینکه بازی ارجینال اصلا یه حال دیگه ای میده.

از یه طرف حاضر نیستم واسه بازیهای Single Player مثل GOW یا MGS4 کلی پول خرج کنم (تازه اگه همه ی این بازیها پیدا بشه ) از اون طرفم لذت آنلاین رو نمیشه از دست داد ( نمیدونم از Live بهتره یا نه ولی از همه ی سرویسای بازی آنلاین PC مثل Game Ranger , Garena , Hamachi , Tungle , ... بهتر بود.)

به ذهنم زده برم سراغ بازی ارجینال . با این کار هم آدم کمتر بازی میکنه و هم با کیفیت تر بازی میکنه و از بازیش لذت میبره و هم هر بازی رو دیگه بازی نمیکنه و میره با تحقیق قبلی بازی میخره ولی از یه طرفم حاضر نیستم واسه یه بازی مثل Sport Championship حدود 60 هزار تومن پول بدم. خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

10. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmad97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قضیه ه...ک جدید چیه؟ یعنی به صورت عمومی الان استفاده میشه یا در حد وعده؟
    راستش من تو چند تا سایت خوندم اکثر بازیها رو پلی استشن ه...ک شده درس اجرا نمیشن !! مشکل صدا و ....
    با این قیمتی که الان دارن ایکس باکسو میفروشن حس خریدش نیس
    ولی پلی استیشن ارزششو داره فقط باید مطمئن باشم که بازی ها درس اجرا میشن یا نه؟ در ثانی اسلیم بخرم یا فت ؟
    ممنون اگه راهنمایی کنین و هر راهنمایی که واسه خرید پلی استیشن مفید باشه

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز منم بالاخره PS3 دار شدم

اگه پیشنهادی دارید که در اول کار به دردم میخوره ممنون میشم بگید. البته فکر کنم اولین اشتباهمو با Update به 3.56 مرتکب شدم

یه 120 با 2 دسته Move و Camera و Resisstance 2 و بازی Move Starter خریدم 600 تومن البته میگفت واست مجانی هـک میکنم ولی گفتم هـک جدید میخوام نداشت فقط با دانگل هـک میکرد که نخواستم

اولین بازیم رو هم تو PSN انجام دادم Resisstance 2 رو با 59 نفر دیگه آنلاین بازی کردم بدون لگ خاصی (تنها حالت لگ موقعی بود که مثلا با Snipe یه نفر رو میزدی 2 - 3 دهم ثانیه بعد طرف میمرد )

کیفیت Move هم که کاری جز تحسین باقی نمیذاره . فقط اگه یکم زاویه دوربینش رو بیشتر میکردن بهتر بود وقتی 2 نفره بازی میکنیم همش از کادر میپرم بیرون!

با توجه به کیفیتی که من از آنلاینش دیدم حالا دو دل شدم که هـک بکنم یا نه؟

اصلا نمیدونم چرا ولی من که خودم PC Gamer ام با اینکه Resisstance واسه 2 سال پیشه و منم اصلا از این سبک خوشم نمیاد ولی خیلی باهاش حال کردم. مثل اینکه بازی ارجینال اصلا یه حال دیگه ای میده.

از یه طرف حاضر نیستم واسه بازیهای Single Player مثل GOW یا MGS4 کلی پول خرج کنم (تازه اگه همه ی این بازیها پیدا بشه ) از اون طرفم لذت آنلاین رو نمیشه از دست داد ( نمیدونم از Live بهتره یا نه ولی از همه ی سرویسای بازی آنلاین PC مثل Game Ranger , Garena , Hamachi , Tungle , ... بهتر بود.)

به ذهنم زده برم سراغ بازی ارجینال . با این کار هم آدم کمتر بازی میکنه و هم با کیفیت تر بازی میکنه و از بازیش لذت میبره و هم هر بازی رو دیگه بازی نمیکنه و میره با تحقیق قبلی بازی میخره ولی از یه طرفم حاضر نیستم واسه یه بازی مثل Sport Championship حدود 60 هزار تومن پول بدم. خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
    مبارکه

پس فعلاً باید بازی نخری یا بازی اصل بخری (منم میخواستم فقط بازی اصل بخرم و اینا.... ولی کمر شکن هست یکم

راستش وقتی ادم 600 میده کنسول میخره حیفش میاد اینهمه بازی که واسه PS3 هست رو نتونه بازی کنه.

---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:12 AM ----------

سلام دوستان
    قضیه ه...ک جدید چیه؟ یعنی به صورت عمومی الان استفاده میشه یا در حد وعده؟
    راستش من تو چند تا سایت خوندم اکثر بازیها رو پلی استشن ه...ک شده درس اجرا نمیشن !! مشکل صدا و ....
    با این قیمتی که الان دارن ایکس باکسو میفروشن حس خریدش نیس
    ولی پلی استیشن ارزششو داره فقط باید مطمئن باشم که بازی ها درس اجرا میشن یا نه؟ در ثانی اسلیم بخرم یا فت ؟
    ممنون اگه راهنمایی کنین و هر راهنمایی که واسه خرید پلی استیشن مفید باشه
    -- جدید اینه که یک CFW نصب میکنی بدون هیچ دانگلی بازی اجرا میشه مثل هلو
    این مشکلات حالا تقریباً حل شده.
    فقط باید باهاش ور بری دستت بیاد چجوری کار میکنه. یا از یکی یاد بگیری.

FAT پبدا نمیشه. اگه هم شد دسته دوم هست 100%

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم ، فقط وفقط واسه انتقال بازی ها و کپیشون تو ps3
    حالا به نظرتون چی بگیرم؟ البته میخوام ظرفیتش 320 یا حداکثر 500 باشه و کیفیت و سرعتش در حد عالی
    فقط اینکه ps3 ، آیا usb 3 ساپورت هست یا usb 2 ؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مارك سيگيت بگير
    2 هست -3 كه تازه وارده

15. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

کسی تا حالا تونسته COD6 رو با -- جدید انجام بده؟ اصلاً میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •