دوستان عزیز منم بالاخره PS3 دار شدم
اگه پیشنهادی دارید که در اول کار به دردم میخوره ممنون میشم بگید. البته فکر کنم اولین اشتباهمو با Update به 3.56 مرتکب شدم
یه 120 با 2 دسته Move و Camera و Resisstance 2 و بازی Move Starter خریدم 600 تومن البته میگفت واست مجانی هـک میکنم ولی گفتم هـک جدید میخوام نداشت فقط با دانگل هـک میکرد که نخواستم
اولین بازیم رو هم تو PSN انجام دادم Resisstance 2 رو با 59 نفر دیگه آنلاین بازی کردم بدون لگ خاصی (تنها حالت لگ موقعی بود که مثلا با Snipe یه نفر رو میزدی 2 - 3 دهم ثانیه بعد طرف میمرد )
کیفیت Move هم که کاری جز تحسین باقی نمیذاره . فقط اگه یکم زاویه دوربینش رو بیشتر میکردن بهتر بود وقتی 2 نفره بازی میکنیم همش از کادر میپرم بیرون!
با توجه به کیفیتی که من از آنلاینش دیدم حالا دو دل شدم که هـک بکنم یا نه؟
اصلا نمیدونم چرا ولی من که خودم PC Gamer ام با اینکه Resisstance واسه 2 سال پیشه و منم اصلا از این سبک خوشم نمیاد ولی خیلی باهاش حال کردم. مثل اینکه بازی ارجینال اصلا یه حال دیگه ای میده.
از یه طرف حاضر نیستم واسه بازیهای Single Player مثل GOW یا MGS4 کلی پول خرج کنم (تازه اگه همه ی این بازیها پیدا بشه ) از اون طرفم لذت آنلاین رو نمیشه از دست داد ( نمیدونم از Live بهتره یا نه ولی از همه ی سرویسای بازی آنلاین PC مثل Game Ranger , Garena , Hamachi , Tungle , ... بهتر بود.)
به ذهنم زده برم سراغ بازی ارجینال . با این کار هم آدم کمتر بازی میکنه و هم با کیفیت تر بازی میکنه و از بازیش لذت میبره و هم هر بازی رو دیگه بازی نمیکنه و میره با تحقیق قبلی بازی میخره ولی از یه طرفم حاضر نیستم واسه یه بازی مثل Sport Championship حدود 60 هزار تومن پول بدم. خوشحال میشم نظرتون رو بدونم