کسی نبود جواب بده
کسی نبود جواب بده
عزیزم یعنی چی که دوربین کاملا رو به پایین هست ؟
شما دسته یا Joy Stick نصب کردی ؟
یه عکس هم از بازی بزار .
ما هم یه مشکل داریم
میخوام بازی call of juarez رو روی ویستا نصب کنم بازی احتیاج به دیمون تولز داره..ولی مال خودش که روی سیدی هست رو ویستا نصب نمیشه!!!! لینک بدید یا لینک کرک ممنون میشم
دوست عزیز میتونی از این برنامه هم استفاده کنی :
Virtual Clone Drive
من خودم استفاده کردم و جواب داده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک هم سالمه چون توی سرور خودم آپلود کردم .
موفق باشید .
با سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی تاپیکی هم پیدا نکردم.اطفا اگر می تونید کمک کنید.
در بازی پرنس ایرانی3 قسمت آخر وزیر را چطور باید کشت وقتی که صخرهها دورت می گردن؟
سلام. سی دی دو م بازی gost recon1 هرچی میکنم اکستراکت نمیشه . راه دیگه ای به نظر شما نیست که اکستراکت بشه؟ اینم عکسش که این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. سی دی دو م بازی gost recon1 هرچی میکنم اکستراکت نمیشه . راه دیگه ای به نظر شما نیست که اکستراکت بشه؟ اینم عکسش که این ارور رو میده
ویرایش »سلام. سی دی دو م بازی gost recon1 هرچی میکنم اکستراکت نمیشه . راه دیگه ای به نظر شما نیست که اکستراکت بشه؟ اینم عکسش که این ارور رو میده
تا اونجایی که من ارور رو خوندم شما باید فایل های داخل فایل Rar رو از سیدی قبلی شروع به استخراج کنی .
یعنی از سیدی 1 !!!
خوب شما چرا از سیدی 2 شروع به نصب کردن کردی ؟
تاپیک مخصوص بازی :با سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی تاپیکی هم پیدا نکردم.اطفا اگر می تونید کمک کنید.
در بازی پرنس ایرانی3 قسمت آخر وزیر را چطور باید کشت وقتی که صخرهها دورت می گردن؟
فهرست انجمن بازی ها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اون تاپیک هم هزار بار توضیح دادن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم من ، هم M E H D I عزیز .
موفق باشید ، O R A C L E
Last edited by Oracle_Eldorado; 20-04-2008 at 13:09.
سلام دوست عزیز . تو این تایپینگ کلیه مراحل توضیح داده شده
من از سیدی 1 هم که شروع کنم تو سیدی دوم بازم همین مشکل هست و اکستراکت نمیشه و سریعا میگه باید سیدی 3 رو بذارم
در ضمن ببخشید که بعد شما شما آدرس تایپینگ >pop3 رو دادم چون الان متوجه شدم
Last edited by wrongring; 20-04-2008 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)