دوستانی که لایو بازی میکنن میتونن بگن توی یک ماه حدودا چقدر از میزان ترافیک adsl از بابت لایو مصرف میشه؟
به عبارت دیگه اگه بخوایم واسه لایو بازی کردن adsl بگیریم تا چه مقدار لازمه ترافیک (حجم) بخریم؟
دوستانی که لایو بازی میکنن میتونن بگن توی یک ماه حدودا چقدر از میزان ترافیک adsl از بابت لایو مصرف میشه؟
به عبارت دیگه اگه بخوایم واسه لایو بازی کردن adsl بگیریم تا چه مقدار لازمه ترافیک (حجم) بخریم؟
مثلا تو بازيه Gears 2 اگه host نباشي تو 1 ساعت حدود 30 مگ كم ميشه ازت !!!
بقيه بازي هام همين حدوداس ...
دوست خوبم والا من انقدر بازی میکنم که تا چند ساعت به حاله خود نیستم.
حالا من نمیدونم چرا واسه من افت نمیکنه .البته من فقط در مورده gow صحبت کردم نه بازیه دیگه .من خودم با pes 2009 تو 46 اینچ افت فریم زیادی دارم و در بعضی جاهای شلوغ در gta iv هم همینطور ولی با gow نه .
حالا بگذریم .
دوستان تلفن خونه ی ما فیبره نوری هست و به هیچ وجه هم نمیتونم به adsl دسترسی داشته باشم.
آیا میتونم از سیستم wislan که تازگی اومده استفاده کنم و آیا به صرفه هست ؟
اگه بشه میخواستم واسه کل ساختمان این اینترنتو فعال کنم که بصرفه باشه.
به نظرتون چطوریه ؟
فيبر نوري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميشه يه كم توضيح بدي؟؟؟
اگه فیبر نوری داشتید که خدا بود سرعتت!
خط تلفن شما pcm هست!
و نمیتونید با این خطوط و تجهیزات قدیمی adsl بگیرید!
وایرلس هم خیلی وقته توی ایرانه!
هزینه اش هم خیلی زیاده!
از من میشنوی برو مخابرات مرکزی درخواست بده که خط خونتون رو از حالت pcm خارج کنند!
درست میشه!
موفق باشی
راستی داداش بگو مین بورد کنسول شما چیه که در gow2 مشکلی نداره؟
ممنون
آره
واسه من هم همین بود
رفتم شاتل گفت فناوریش تو ایران نیومده
heh![]()
یه سوال فنی من هر وقت هالو3بازی میکنم بعد که کنسولو روشن میکنم بعد که خاموش میکنم هرچی جلو رفته باشم از تو مرحله جنگل شروع میشه
فکر کنم Auto save رو روشن نکردی.
آره خیلی سرعتش زیاد میشه ولی واقعا نمی ارزه.چون به تازگی تجهیزاتش اومده و در همه جا هم وصل نکردن.من پرسیدم گفتن ماهی 120 هزار تومان.
آره عزیز وایرلس خیلی وقته اومده ولی WISLAN یه چیزه جدیده.
والا من رفتم مخابرات گفتن نمیتونیم همچین کاری بکنیم .چون تمام محله ی ما همینطوره.
راستش من کرج هستم و این خط رو واسه کرج میخوام .تهران هم که غربونش برم هنوز پیش شماره ی 6650 رو راه ننداختن که بخوام واسه تهران بگیرم.
مادربورد دستگاه من فالکونه .من نمی خوام بگم فالکون خوبه یا اینکه جاسپر بده ولی واسه خودم سوال شده که چرا افت فریم تو این بازی ندارم !!!
عزیز والا توضیح خاصی نداره فقط به جای سیم معمولی واسه تلفن از کابل های فیبر نوری استفاده کردن که خیلی کیفیت و تراکم استفاده ی زیادی داره.مثلا از یک سیم فیبر نوری میتونن واسه 10.000 نفر خط تلفن وصل کنن
برای رایت کردن بازی ها به چی نیازه؟
چرا روشنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)