سلام دوستان من میخوام کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنم
خدمت سال 90 رفتم موقعه ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چند بزنم مرسی
سلام دوستان من میخوام کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنم
خدمت سال 90 رفتم موقعه ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چند بزنم مرسی
سلام . من دانشجو هستم . میخواستم پاسپورت بگیرم . رفتم نظام وظیفه گفتن شما در صورتی میتونید پاسپورت بگیرید که اجازه خروج قبلش بگیرید . اما من فقط میخوام پاسپورت بگیرم که هر وقت خواستم برم دردسر اضافی بابت پاسپورت گرفتن نداشته باشم . ایا نمیشه پاسپورت رو بدون اجازه خروج گرفت ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام
کد 1 ، کارت پایان خدمت
سلام
اگه نظام وظیفه اینو میگه ، باید اجازه خروج داشته باشید
سلام یه سوال حیاتی داشتم می خواستم بپرسم اگه برم سربازی می تونم در حینش مرخصی بگیرم برا درس خوندن و اگه می تونم حداکثر چند ماه؟ایا حین خدمت میشه درس خوند؟وایا اصلا میشه کنکور داد اگه سریازی بری
و اخر اینکه اگه قبول شم می تونم برم یا باید وایسم تا سربازیم تموم شه؟خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین....(در ضمن من دیپلم تجربی ام)![]()
نه خیر . فقط مرخصی ایی که حقتون هست میدن که ماهی یک روز هست . توی اموزشی که اصلا . اما تو یگان بستگی به محل خدمت و وظیغه اای که بهتون محول میشه داره . برا کنکور دادن به احتمال زیاد بهتون مرخصی میدن در حد یک روز . اگه غیبت نداشته باشید بهتون ترخیص از خدمت میدن .
مرسی از جوابتون من دو سال دانشجو دانشگاه ازاد بودم (نرم افزار) بعد چون خیلی پزشکیو دوست داشتم پارسال انصراف دادم تا از اون یکسال ازمون مجددم استفاده کنم ولی یه سری اتفاقات افتاد نتونستم درس بخونم می خواستم بدونم هیچ راهی هست که یکسال دیگه تو خونه بمونم درس بخونم؟(متولد شهریور 71)
Last edited by R.PHOENIX; 16-06-2014 at 21:14.
تا اونجا که بنده در جرریان ام نه هیچ راهی نیست و بعد یکسال شما وارد غیبت میشید .
سلام
یه سوال خیلی مهم و حیاتی داشتم :
من کارشناسی ورودی88 ام،اگر درسم 11ترمه تموم بشه(یعنی دیماه امسال) باید سریع بعدش برم سربازی؟یا باز یکسال معافیت رو بهم میدن؟
لطفا بهم جواب بدید
سلام به همگی
من پارسال فاغ التحصیل شدم . از پیش دانشگاهی. رفتم پلیس +10 به اشتباه گفت 6 ماه فرصت داری وگرنه وارد غیبت میشی . من هم برای اینکه وارد غیبت نشم . رفتم بهمن ماه دانشگاه پیام نور یه رشته انتخاب کردم . تا بتونم امسال کنکور بدم . اما امسال یه مشکلی برام پیش اومد میخوام برای سال 94 کنکور بدم . در ضمن یه رشته دانشگاه ازاد هم بخونم که اگه سال دیگه مشکلی پیش اومد و نتونستم تو کنکور نتیجه خوبی بگیرم . همونو ادامه بدم . ولی مثل اینکه فط یکبار میشه انصراف داد . اگه برم تهران راهی داره که این پیام نور رو جزو انصراف حساب نکنند. من انتخاب واحد هم نکردم . فقط شهریه ریختم حساب.
تشکر از همتون![]()
....................................... .
Last edited by B-Prot; 11-12-2014 at 08:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)