تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 942 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580620670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كه امتحان كردم شد
    دليوريش اومد ولي پول كم نكرد
    ولي قبلا دليوريشم نميومد
    Last edited by nimamani; 22-08-2007 at 21:05. دليل: ببخشيد قبلا از اينكه تست كنم جواب دادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا بيشتر توضيح بده . يعني چي ايرانسل از فيبر نوريه TCI استفاده مي كنه .!

ما خودمون TCI رو قبول نداريم . حالا يعني چي ؟ اگه اينجوري باشه كه فاتحمون خوندس و اگه اينجوري باشه كه بهتره

بريم دوباره TCI بخريم . آره ؟

آقا شاهين لطفا دقيق اينو توضيح بدين . اگه واقعا اون چيزيو كه من از گفته شما برداشت كردم درست باشه ايرانسل مفت نميرزه . حالا بگيد اين قضيه فيبر نوري ديگه چيه ؟

ببینید ایرانسل از همان ابتدا می خواست با ماهواره تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده اما دولت نگذاشت و همین حالا هم این تکنولوژی رو در اختیار داره و اگه یادتون باشه نزدیکه نوروز شایعه بود که ایرانسل منطقه شمال رو برای رفاه حال مشترکینش با ماهواره پوشش خواهد داد. یعنی شما در در جنگل های عباس آباد که TCI آنتن نمی ده ایرانسل آنتن میخواست بده. اما دولت باز هم نگذاشت.

خوب کل مناطقی رو که TCI آنتن نصب کرده (هزینه متقبل شده) بوسیله فیبره نوری داره تحت پوشش قرار می گیره و ایرانسل هم مجبور شده از همین خطوط استفاده بکنه.

حالا وقتی در قسمتی از این فیبر ها یک قطعی پیش بیاد چون حق امتیاز با TCI هستش باید صبر کرد تا مهندسین آنها وارد عمل بشن.

اگه این قطعی باعث مشکل در شبکه هر دو اپراتور باشه پس مسلماً مهندسین آنها سریع تر وارد عمل می شن و اگه مختص به ایرانسل باشه همون قضیه بچه بازی میاد وسط.

استفاده ایرانسل از این فیبر های نوری به این دلیل است که دولت اجازه اضافه کردن فیبر های جدید رو نمی ده.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اینترنتش ساعتی چنده؟
    میرزه اصلا استفاده کردنش؟

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید ایرانسل از همان ابتدا می خواست با ماهواره تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده اما دولت نگذاشت و همین حالا هم این تکنولوژی رو در اختیار داره و اگه یادتون باشه نزدیکه نوروز شایعه بود که ایرانسل منطقه شمال رو برای رفاه حال مشترکینش با ماهواره پوشش خواهد داد. یعنی شما در در جنگل های عباس آباد که TCI آنتن نمی ده ایرانسل آنتن میخواست بده. اما دولت باز هم نگذاشت.

خوب کل مناطقی رو که TCI آنتن نصب کرده (هزینه متقبل شده) بوسیله فیبره نوری داره تحت پوشش قرار می گیره و ایرانسل هم مجبور شده از همین خطوط استفاده بکنه.

حالا وقتی در قسمتی از این فیبر ها یک قطعی پیش بیاد چون حق امتیاز با TCI هستش باید صبر کرد تا مهندسین آنها وارد عمل بشن.

اگه این قطعی باعث مشکل در شبکه هر دو اپراتور باشه پس مسلماً مهندسین آنها سریع تر وارد عمل می شن و اگه مختص به ایرانسل باشه همون قضیه بچه بازی میاد وسط.

استفاده ایرانسل از این فیبر های نوری به این دلیل است که دولت اجازه اضافه کردن فیبر های جدید رو نمی ده.
    ممنون شاهين جان افتاد ، حالا كه مي گي اينجوريه پس ايرانسل هيچ وقت نمي تونه از TCI از لحاظ پوشش وكيفيت و آنتن دهي پيشي بگيره ، و اگه مشكليم پيش بياد اول سر ايرانسل مياد . حالا ما دلمونو به چي خوش كنيم .
    من فكر كنم اگه ايرانسل بخواد جلو دولت واي نسه و پوشش رو ماهواره اي نكنه جايگاهش رو از دست مي ده ، البته
    تا حدي داده و اگه اينجوري پيش بره نابود مي شه . مردم فيبر نوري نمي دونن چيه ، مردم كيفيت وپوشش مي خوان . تازه با اومدن اپراتور سوم فكر كنم صد در صد پوشش ماهواره اي رو پيش مي گيره كه اگه اين كارو كنه ايرانسل و TCI هم يا بايد جمع كنن يا بايد ماهواره اي بشن . بحث مفصله ولش كن بابا فقط تو پاچه ماها داره ميره

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینترنتش ساعتی چنده؟
    میرزه اصلا استفاده کردنش؟
    اینترنتش کیلوییه. کیلو بایتی 15ریال

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12

خدا رو شکر که گوشیتون پیدا شد

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

شماره مسیج سنتر تالیا چنده؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب یکی به این آقای فلانی نژاد بگه تو که نمیخوای از بخش خصوصی حمایت کنی غلط میکنی دم از خصوصی سازی میزنی!
    مگه پوشش ماهواره ای چیه که این دولت آشغال ما جلوشو گرفته؟
    داش ابراهیم من هم چند روزه تو آریاشهر همین مشکلو دارم. افتضاحه!

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

این قضیه ماهواره یعنی این که از BTS ها مستقیم وصل بشه به ماهواره دیگه ؟ درسته ؟
    چون جاده حیران (بین آستارا - اردبیل) که نه تلفن هست نه برق درست و حسابی، بعضی از دکل های TCI کنارشون یه دیش ماهواره بود !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

البته چيزي که هست اينه که از سرويس هاي پيامگير صوتي ، ذخيره شماره و دايورت در يک زمان نميشه با هم استفاده کرد.
    پس زماني که کسي با شما تماس مي گيره و خط شما اشغاله به پيامگيره صوتي انتقال داده نميشه. و اين به نظر من يه اشکال مياد ولي مسئولين ميگن قانونش اينه.
    ولي پشت خطي غير فعال ميشه مسلماً ايراد از سيستم است.
    البته اينو به صراحت اعلام مي کنم که من تمام اين مشکلات شما رو به مسئولين ميگم ولي کاري نمي کنن.!!!

در مورده e-care شما بايد رمزت رو به من بدي تا برات چک کنم. بهترين کار همينه.
    چون مشکلي براي من نداره.

شاهين جان يه چيز ديگه که من فهميدم اين طوريه که من که موبايلا خاموش ميکنم خوب به طبع ميره رو پيغام گير اما sms هايي که تو اون لحظه ي خاموشيه موبايل و رفتن رو پيغام گير برام اومده هيچ وقت ديگه برام نمياد!! اين هم ايراده نه ؟بقيه هم اين مشکلا دارن ؟

در مورد ايکر هم من مشکلم اينه که ميگم صورتحساب ريز مکالماتا ندارم چون اعتباريم مگه اين مورد براي اعتباريا فعال شده ؟!
    آره ميشه، بايد از شماره مسيج سنتر فاجعه تاليا استفاده کنيد !
    يکي که اعتباري داره، امتحان کنه ببينه وقتي با مسيج سنتر تاليا اس ام اس ميزنيد، پول کم ميکنه ؟
    برا من که کلا fail ميشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •