من كه امتحان كردم شد
دليوريش اومد ولي پول كم نكرد
ولي قبلا دليوريشم نميومد
من كه امتحان كردم شد
دليوريش اومد ولي پول كم نكرد
ولي قبلا دليوريشم نميومد
Last edited by nimamani; 22-08-2007 at 21:05. دليل: ببخشيد قبلا از اينكه تست كنم جواب دادم
ببینید ایرانسل از همان ابتدا می خواست با ماهواره تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده اما دولت نگذاشت و همین حالا هم این تکنولوژی رو در اختیار داره و اگه یادتون باشه نزدیکه نوروز شایعه بود که ایرانسل منطقه شمال رو برای رفاه حال مشترکینش با ماهواره پوشش خواهد داد. یعنی شما در در جنگل های عباس آباد که TCI آنتن نمی ده ایرانسل آنتن میخواست بده. اما دولت باز هم نگذاشت.
خوب کل مناطقی رو که TCI آنتن نصب کرده (هزینه متقبل شده) بوسیله فیبره نوری داره تحت پوشش قرار می گیره و ایرانسل هم مجبور شده از همین خطوط استفاده بکنه.
حالا وقتی در قسمتی از این فیبر ها یک قطعی پیش بیاد چون حق امتیاز با TCI هستش باید صبر کرد تا مهندسین آنها وارد عمل بشن.
اگه این قطعی باعث مشکل در شبکه هر دو اپراتور باشه پس مسلماً مهندسین آنها سریع تر وارد عمل می شن و اگه مختص به ایرانسل باشه همون قضیه بچه بازی میاد وسط.
استفاده ایرانسل از این فیبر های نوری به این دلیل است که دولت اجازه اضافه کردن فیبر های جدید رو نمی ده.
اینترنتش ساعتی چنده؟
میرزه اصلا استفاده کردنش؟
ممنون شاهين جان افتاد ، حالا كه مي گي اينجوريه پس ايرانسل هيچ وقت نمي تونه از TCI از لحاظ پوشش وكيفيت و آنتن دهي پيشي بگيره ، و اگه مشكليم پيش بياد اول سر ايرانسل مياد . حالا ما دلمونو به چي خوش كنيم .
![]()
من فكر كنم اگه ايرانسل بخواد جلو دولت واي نسه و پوشش رو ماهواره اي نكنه جايگاهش رو از دست مي ده ، البته
تا حدي داده و اگه اينجوري پيش بره نابود مي شه . مردم فيبر نوري نمي دونن چيه ، مردم كيفيت وپوشش مي خوان . تازه با اومدن اپراتور سوم فكر كنم صد در صد پوشش ماهواره اي رو پيش مي گيره كه اگه اين كارو كنه ايرانسل و TCI هم يا بايد جمع كنن يا بايد ماهواره اي بشن . بحث مفصله ولش كن بابا فقط تو پاچه ماها داره ميره
![]()
اینترنتش کیلوییه. کیلو بایتی 15ریال
خدا رو شکر که گوشیتون پیدا شد![]()
خب یکی به این آقای فلانی نژاد بگه تو که نمیخوای از بخش خصوصی حمایت کنی غلط میکنی دم از خصوصی سازی میزنی!
مگه پوشش ماهواره ای چیه که این دولت آشغال ما جلوشو گرفته؟
داش ابراهیم من هم چند روزه تو آریاشهر همین مشکلو دارم. افتضاحه!
این قضیه ماهواره یعنی این که از BTS ها مستقیم وصل بشه به ماهواره دیگه ؟ درسته ؟
چون جاده حیران (بین آستارا - اردبیل) که نه تلفن هست نه برق درست و حسابی، بعضی از دکل های TCI کنارشون یه دیش ماهواره بود !
شاهين جان يه چيز ديگه که من فهميدم اين طوريه که من که موبايلا خاموش ميکنم خوب به طبع ميره رو پيغام گير اما sms هايي که تو اون لحظه ي خاموشيه موبايل و رفتن رو پيغام گير برام اومده هيچ وقت ديگه برام نمياد!! اين هم ايراده نه ؟بقيه هم اين مشکلا دارن ؟
در مورد ايکر هم من مشکلم اينه که ميگم صورتحساب ريز مکالماتا ندارم چون اعتباريم مگه اين مورد براي اعتباريا فعال شده ؟!
برا من که کلا fail ميشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)