من این صدای پلیس ایران رو وارد بازی کردم اما علاوه بر پلیس , صدای آمبولانس و آتش نشانی هم تغییر کرد چرا؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من این صدای پلیس ایران رو وارد بازی کردم اما علاوه بر پلیس , صدای آمبولانس و آتش نشانی هم تغییر کرد چرا؟
صداهای ماشین های ایرانی رو هم اگر دارید بزارید؟![]()
Last edited by sepandsystem; 09-08-2008 at 14:38.
آقا مجید پیکانت تموم نشد که پراید رو شروع کنی
خوب ولی تابلو ها که تعققیر نمیکنه؟
اونا که میگی مربوط به مراحل هست و وقتی رد کنیشون اونجوری میشه
ولی رو تابلو فکر نکنم اثر داشته باشه
دیگه ببخشید من این چیزا رو نمیدنستم چون اصلا مراحل رو نرفتم![]()
راستی اون سرعتگیر و صندق صدقات آقای Masoud_bn رو وقتی وارد می کنی بازی بالا نمیاد؟ چرا
بازی GTA IV هم 18 آگوست در آمریکا و اروپا واذد بازار میشه انشاا.... به ایران هم 2 ماه بعدش میاد
کسی میتونه از بانک های صدا باسم توضیح بده اصلا بانک ها کجان ؟
اسمش هست billbox.txd
بانک های صدا محل قرارگیری صداهستنکه مثلا 132 تا شون در C:\GTA san andreas\GTASA\audio\SFX\GENRL هستنکه با نرم افزار gfs میشه اکسترک کرد و بهشون گوش داد یا بعد از اکسترک عوض کرد و دوباره امپورت کرد تا صدا های داخل بازی عوض بشن
![]()
چون در بازي صداي آموبلانس و پليس و آتشنشاني يكي هستند .من این صدای پلیس ایران رو وارد بازی کردم اما علاوه بر پلیس , صدای آمبولانس و آتش نشانی هم تغییر کرد چرا؟
اولا كه صداي ماشين ايراني ساخته نشده دوما مگه به همين سادگي هاست . نياز به يه وسيله قدرتمند براي ضبط صدا داره چون اگه مثلا با گوشي بگيري صداي هوا مي افته صداي لاستيك مي افته خلاصه كار بسيار سختيه و فكر نميكنم تو ايران كسي بتونه يكي استانداردشو براي بازي بسازه تازه . وقتي يه صدا رو عوض ميكني روي چند ماشين اثر ميزاره ، باعث هنگ ميشه ، صداها قاطي ميشه و ...صداهای ماشین های ایرانی رو هم اگر دارید بزارید؟
نميدونم اين مپ اديتور چشه خيلي ها اين مشكلو دارن از جمله من . آقا مسعود به جاي اين كه فايل هاي ipl و ide رو بده ميگه با مپ اديتور نصب كنين كه به نظر من غلطه !راستی اون سرعتگیر و صندق صدقات آقای Masoud_bn رو وقتی وارد می کنی بازی بالا نمیاد؟ چرا
بازی GTA IV هم 18 آگوست در آمریکا و اروپا واذد بازار میشه انشاا.... به ایران هم 2 ماه بعدش میاد
من يه چيزي بگم خيالتو راحت كنم مجيد تموم كرده پيكانو داده براي تبديل تازه تموم هم شده باشه به شما نميده !!! ميدوني ارزش اون پيكان كه ساخته چقدره ؟؟؟آقا مجید پیکانت تموم نشد که پراید رو شروع کنی
هنوز پ.خ ها رو نخوندم .اقا محمد جوابمو نمیدی؟؟؟؟
بیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)