شما کد *1000# رو بگیر، ادامه رو از روی کدهایی که نمایش داده میشه برو
Sent from my LG V20 using Tapatalk
شما کد *1000# رو بگیر، ادامه رو از روی کدهایی که نمایش داده میشه برو
همین کار رو کردم ولی اصلا این بسته 1 تا 11 نیست توی بسته ها نه توی یک روزه نه تو نامحدود ؟
چرا هست!
*1000# بعد گزینه ۲ اینترنت نامحدود، بعد گزینه ۱ یک روزه، گزینه ۱ بسته ۲تا ۷ و گزینه ۲ بسته ۱ تا ۱۱ هست
212#*1000*
Last edited by M E H R D A D; 24-12-2016 at 23:43.
بسته 2 تا 7 چه قدره حجمش و 1 تا 11 چه قدر ؟
میگن محدودیت حجم ها برداشته شده، تو سایت خود همراه اول هم زده میرم حجم : نامحدود ولی من خودم هنوز امتحان نکردم. چون میترسم قبض نجومی برام بیاد، از این همراه اول هیچی بعید نیست!
من الان روی 4G هستم با بسته نامحدود 3 مگابایت برثانیه روی فرکانس 1800 دارم دانلود میکنم اگر محدودیت برداشته شده خیلی خوبه ولی بعضی ها هم شبکه رو میارن پایین
فرکانس چه اهمیتی داره؟ تو سرعت تاثیر داره؟ منم الان دارم با سرعت ۲ مگ بتلفیلد ۱ و فورزا هورایزن ۳ دانلود میکنم [emoji1]
Last edited by paiom; 25-12-2016 at 03:09.
آره اگر 2600 بود الان من با حداقل 5 مگابایت دانلود میکردم به خاطر این که 5 مگاهرتز هست 1800 در حالی که مثلا 2600 ایرانسل 15 مگاهرتز یعنی حدودا 3 برابر
راهی هست این بسته های نامحدود که با کد 1000 فعال میشه را از طریق دیگری روی خط فعال کرد ؟؟
مثلا بسته هدیه (مثل ایرانسل ) یا اپلیکیشنهای دیگر ؟
چون مودم من هواوی E8372 هست و قابلیت USSD را نداره و هر بار مجبورم سیمکارت را از مودم دربیارم و داخل گوشی بذارم تا این بسته ها را فعال کنم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)