تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 752 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580620670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود آقا رضا .بازم منم.
    آیا ie40 همون ue10 هستش؟یعنی من میخواستم triplefi 10 بخرم یهو ie10 m-audio رو تو ایران پیدا کردم.تو بعضی فرومها نوشته اینا یکیند و پک و رنگشون فرق داره.
    سوال بعدی من الان یه آمپ fiio e10 دارم واسه هدفون.چند وقت دیگه یه های اند هم میگیرم. سلیقه من هم که صدای گرم و تفکیک بالاست و از های و مید تیز متنفرم .با توجه به کلیه شرایط به نظرتون ex1000 بخرم یا ue؟
    با سپاس فراوان
    درود بر شما
    خواهش می کنم دوست من
    درسته هیچ تفاوتی با هم ندارند جزء اسم مدل اون هم به این خاطر که این هدفون از طرف ultimate ears که در حقیقت صاحب فعلی اون Logitech هست برای M-Audio و به صورت سفارشی ساخته شده و برای اینکه License اون در اختیار M-Audio باشه یک سری تغییرات در اون اعمال شده که مهمترین اونها همین اسم مدل و بعد از اون رنگ و چیزهایی هست که برای مای شنونده تفاوتی نمی کنه چون زمانی که به صدای هدفونی گوش می کنیم هیچ وقت اون رو نمی بینیم

به هر حال هدفون با ارزشی هست و چند سال پیش یکی از بهترین های رده قیمت خودش بود و همچنان هم مدل خوبی به نظر می رسه

با توجه به توضیحات شما و نوع کاربردتون پیشنهاد می کنم UE10 Pro رو انتخاب کنید چون کاملآ با خواسته ها و سورس شما هماهنگ هست

در آخر اگر دوست دارید صدا رو به صورت حرفه ای دنبال کنید پیشنهاد می کنم EX1000 رو یک نگاهی مجدد بکنید چون این هدفون مانیتور هست یعنی نه گرم نه سرد
    ولی به این شرط که آمپ High-End شما برسه تا مشکلی بابت درایو این هدفون نداشته باشید چون 200 میلی وات توان کمی نیست که یک توگوشی نیاز داره یعنی چیزی در حد یه فول سایز حرفه ای توان نیاز داره که قابل چشم پوشی نیست یعنی موقعی که خودم استفاده می کنم ولوم نزدیک همون مقداری هست که HD800

شما هم موفق باشید

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اين مدل قراره ضداب باشه ولي هنوز تست نشده. بارون اومد ميام اينجا ميگم.

اگه از ريويو خوشتون اومد يا بدردتون خرد دعا كنين يه hd800 بخرم ريويو اونو بذارم اينجا:-)

با تشكر
    مرسی بابت ریویوی شما

و بعید میدونم هدفون کاملآ ضد آبی به اون معنایی که توی ذهن اکثر ما ها هست باشه شرکتهای سازنده منظورشون اینه که اگر احیانآ روی بدنه هدفون تر شد به راحتی و با سرعت آب به درون اون نشت نمی کنه

برای به دست آوردن HD800 فکر می کنم به جای دعا به یک کمی پول نیاز هست ولی من برای شما دعا می کنم که حساب بانکی شما چند تا صفر بهش اضافه شه که هر چیزی که دوست داشتید بخرید

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام.دوستان میخواستم برم تا چند روز آینده ام30 رو بگیرم ولی دوباره دودل شدم راستش میترسم اون صدایی رو که ازش توقع داشته باشم رو نداشته باشه ناسلامتی الان v-jays دارم و رو کیفیت صداش حاضرم شرط بندی کنم همه چیزش خوبه بیس و میدو های فقط یه فول سایز میخوام بگیرم در کنارش که قشنگ تا یک سالی دیگه نیاز به هدفون پیدا نکنم بیشتر هم با کلیپ پلاس موزیک گوش میدم و آهنگامم اکثرا mp3 320 هستن و همه سبک غیر متال گوش میدم حالا شما پیشنهادتون چیه برم همین ام30 رو بگیرم یا بودجه رو ببرم بالا تا چند هفته دیگه ام50 رو بگیرم؟خودم صدای ام50 رو شنیدم واقعا دلنشین و جذاب بود صداش ولی ام30 رو تست نکردم یه راهنمایی کنید ممنون میشم.بودجه نهایت تا حول و حوش 200 ممنون.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان عزیز من یه سنسیشن ابکس ای داشتم که ایرفون ای بیتس روش بود.
    جدا میگم باید استفاده کنید تا پی ببرید تفاوتو.از وقتیم با اون گوش دادم دل پیش هیچ ایرفونی نمیره
    بلاخره اینجا هم جای تبادل اطلاعاته.شایدم ما بعضی وقتی با تعصب حرف بزنیم.همه ممکنه براشون پیش بیاد.پس پیش از اغاز حدل تموم کنیم مناقشاتو.
    راستش من نمی دونم شما چه برند های دیگه ایی رو تست کردین، اگر مدل مناسبی رو برای تست انتخاب می کردین مطمئناً...
    اگر بارزترین ویژگی محصولات بیتس رو، بیس اون ها بدونیم و سلیقۀ شما با بیس تقریباً زیاد همخوانی داشته باشه؛ به این لیست نگاه بندازین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد توی ستون دوم ( یعنی قسمت bass quantity ) اون مدل هایی رو که زده basehead پیدا کنین و تست کنین، حتماً به همون نتیجه ایی می رسید که خیلی ها رسیدن
    واژۀ تعصب اینجا معنایی نداره، وقتی گفتم بررسی برند بیتس ارزش نداره؛ یعنی اینکه حتماً قبلاً این کار رو انجام دادم و متوجه شدم به درد هیچ قشری نمی خوره (منبع: جمع بندی کلی که از بازخور کاربران اینترنت داشتم)، نه اونایی که عاشق بیس هستن( چه در کمیت چه در کیفیت) نه اونایی که عاشق مید نه اونایی که های نه اونایی .... بیشتر بدرد اونایی می خوره که عاشق قیافشن و ...

سلام.
    بله كاملا درست فرمودين.من واقعا بخاطر پست قبلي كه دادم احساس ناراحتي ميكنم و از همه دوستان بخاطر اين كار عذر مي خوام ..
    اميدوارم اون ٢ تا پست رو ناديده بگيرين و از peaceful عزيز خواهشمندم در صورت امكان اون پستها رو پاك كنن لطفا.من بشخصه از اين موضع گيريها خوشم نمياد .مجددا عذر خواهي ميكنم بخاطر اشتباهم.
    زیاد غصه نخور برادر . خوبه که متوجه باشیم داریم در چه سطحی بحث می کنیم،
    1-یکموقع داریم در مورد چرایی انجام کاری صحبت می کنیم(فلسفه)، اون موقع در این بحث (هدفون) می گیم:
    معیار مطلقی برای خوب و بد نیست و بحث سلیقه اییه (مثلاً ممکنه یکی بیاد بگه من دوست دارم هدفونم صدای زن رو مثل صدای مرد پخش کنه یا ...)

2-ولی یک موقع میاییم در مورد چگونگی انجام کار صحبت میکنیم،(اصول پایه ریزی شدن و یکسری کلیات رو طرف برای خودش قبول داره) که اون موقع راحت میاییم مقایسه می کنیم دو تا مدل رو و برتری هرکدوم توی هر جبهه رو معرفی می کنیم که اینجا ممکنه حتی برندی پیدا بشه که توی هیچ ویژگی ایی برنده نباشه (که در مورد بیتس میتونم بگم توی ویژگی های ظاهری و چشم نواز بودن و ارزش برند بین قشر خاصی، فقط برندست)
    حالا به نظرم دو تا پست قبلیه شما، کاملاً در سطح 2 بود، یعنی با توجه به سلایق (سطح 1) خودت اومدی و در مورد ویژگی های مد نظرت، هدفون ها رو بررسی کردی و گفتی فلانی بده (سطح 2)
    پس انتخاب تو قابل تعمیم به بقیه افراد که در سلایق (سطح 1) با تو مشترک نیستن، نیست و یک خوانندۀ اندکی زیرک باید متوجه این قضیه بشه.
    نظری که بنده در مورد برند بیتس دادم، فارغ از هرگونه پیش فرض و سلیقه ایی بود، طرف اگر بیس خوشش بیاد یا چیز دیگه خوشش بیاد (سطح 1) بازم برند بیتس رو انتخاب نمی کنه ( اگر برندهای رقیب رو تست کرده باشه) مگر اینکه به شاخص های غیر صوتی هم توجه زیادی بکنه (مثل ظاهر) و به شاخص های مالی کم توجه کنه.
    Last edited by rave-87; 22-01-2012 at 02:06.

7. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راستش من نمی دونم شما چه برند های دیگه ایی رو تست کردین، اگر مدل مناسبی رو برای تست انتخاب می کردین مطمئناً...
    اگر بارزترین ویژگی محصولات بیتس رو، بیس اون ها بدونیم و سلیقۀ شما با بیس تقریباً زیاد همخوانی داشته باشه؛ به این لیست نگاه بندازین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد توی ستون دوم ( یعنی قسمت bass quantity ) اون مدل هایی رو که زده basehead پیدا کنین و تست کنین، حتماً به همون نتیجه ایی می رسید که خیلی ها رسیدن
    واژۀ تعصب اینجا معنایی نداره، وقتی گفتم بررسی برند بیتس ارزش نداره؛ یعنی اینکه حتماً قبلاً این کار رو انجام دادم و متوجه شدم به درد هیچ قشری نمی خوره (منبع: جمع بندی کلی که از بازخور کاربران اینترنت داشتم)، نه اونایی که عاشق بیس هستن( چه در کمیت چه در کیفیت) نه اونایی که عاشق مید نه اونایی که های نه اونایی .... بیشتر بدرد اونایی می خوره که عاشق قیافشن و ...

زیاد غصه نخور برادر . خوبه که متوجه باشیم داریم در چه سطحی بحث می کنیم،
    1-یکموقع داریم در مورد چرایی انجام کاری صحبت می کنیم(فلسفه)، اون موقع در این بحث (هدفون) می گیم:
    معیار مطلقی برای خوب و بد نیست و بحث سلیقه اییه (مثلاً ممکنه یکی بیاد بگه من دوست دارم هدفونم صدای زن رو مثل صدای مرد پخش کنه یا ...)

2-ولی یک موقع میاییم در مورد چگونگی انجام کار صحبت میکنیم،(اصول پایه ریزی شدن و یکسری کلیات رو طرف برای خودش قبول داره) که اون موقع راحت میاییم مقایسه می کنیم دو تا مدل رو و برتری هرکدوم توی هر جبهه رو معرفی می کنیم که اینجا ممکنه حتی برندی پیدا بشه که توی هیچ ویژگی ایی برنده نباشه (که در مورد بیتس میتونم بگم توی ویژگی های ظاهری و چشم نواز بودن و ارزش برند بین قشر خاصی، فقط برندست)
    حالا به نظرم دو تا پست قبلیه شما، کاملاً در سطح 2 بود، یعنی با توجه به سلایق (سطح 1) خودت اومدی و در مورد ویژگی های مد نظرت، هدفون ها رو بررسی کردی و گفتی فلانی بده (سطح 2)
    پس انتخاب تو قابل تعمیم به بقیه افراد که در سلایق (سطح 1) با تو مشترک نیستن، نیست و یک خوانندۀ اندکی زیرک باید متوجه این قضیه بشه.
    نظری که بنده در مورد برند بیتس دادم، فارغ از هرگونه پیش فرض و سلیقه ایی بود، طرف اگر بیس خوشش بیاد یا چیز دیگه خوشش بیاد (سطح 1) بازم برند بیتس رو انتخاب نمی کنه ( اگر برندهای رقیب رو تست کرده باشه) مگر اینکه به شاخص های غیر صوتی هم توجه زیادی بکنه (مثل ظاهر) و به شاخص های مالی کم توجه کنه.
    با تشکر از شما
    راستشو بخوای من تو شیراز رفتم تو پی سی سنتر تقریبا همه هندزفریها رو واسه تست گذاشته بود و من با اشتها امتحان کردم.
    بگ'ذریم بعنوان یه متخصص شما بفرمایید من چه مدل ایرفنی بگیرم که از لحاظبیس و شفافیت صدا بهم ثابت کنه بیتس فقط ظاهر داره.این حرفم کل کل نیست.واقعا زورم میا 380 بدم برا beats tour. .
    راهنمایی بکنید ممنون میشم.اگه جایی سراغ دارید واسه ایرفنی که معرفی میکنید برام پ.خ کنید.اگه هم نه میتونید خودتون زحمتشو بکشید؟در ضمن دوس دارم ایرفنم تو گوش راحت وایسه و در نیاد.
    بودجم تا 260 تومنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با تشکر از شما
    راستشو بخوای من تو شیراز رفتم تو پی سی سنتر تقریبا همه هندزفریها رو واسه تست گذاشته بود و من با اشتها امتحان کردم.
    بگ'ذریم بعنوان یه متخصص شما بفرمایید من چه مدل ایرفنی بگیرم که از لحاظبیس و شفافیت صدا بهم ثابت کنه بیتس فقط ظاهر داره.این حرفم کل کل نیست.واقعا زورم میا 380 بدم برا beats tour. .
    راهنمایی بکنید ممنون میشم.اگه جایی سراغ دارید واسه ایرفنی که معرفی میکنید برام پ.خ کنید.اگه هم نه میتونید خودتون زحمتشو بکشید؟در ضمن دوس دارم ایرفنم تو گوش راحت وایسه و در نیاد.
    بودجم تا 260 تومنه.
    چند روز پیش یکی از دوستام یه بیتس خریده بود چهارصدو خورده ای منم v-jays همراهم بود با یه پلیر و یه آهنگ هدفونا رو مقایسه کردم که تقریبا از همه لحاظ جیز بهتر بود فقط بیتس بیس بومی داشت ولی از چیزای دیگه خبری نبود مدل بیتسشم یادم رفت بپرسم ولی دقیقا بخاطر قیافش خریده و اتفاقا خیلی هم راضی بود!!!

10. 2 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر از شما
    بودجم تا 260 تومنه.
    نمی دونم توی پی سی سنتر شیراز چه مدل هایی وجود داشته ولی مطمئناً اگر شما از بیس خوشتون میاد ( چه در کمیت چه در کیفیت) باید بیتس رو با برند هایی مقایسه کنی که اونهام به داشتن بیس قوی شهره هستن. نه اینکه بیتس رو بری مثلاً با هدفون تو گوشی های akg مقایسه کنی،
    مثلاً من الأن به شما با اطمینان میگم که اگر شما بری audio technica ath-ck10 یا ck100 یا grado gr10 تست کنی، بیتس رو صد در صد ترجیح میدی، چونکه اون مدلایی که نام بردم به شدت صدای شفافی دارن و بیس کمی دارن
    بازم می گم مدل هایی که توی اون لیست موجوده و توی قسمت bass quantity نوشته bass head؛ میتونن با بیتس مقایسه بشن
    حالا ببینین کدومشون توی ایران گیر میاد، یا حتی همین مانستر (که تقلبیش فراوونه توی ایران) میتونه کاندید مقایسه با بیتس باشه
    من چونکه علاقه ایی به بیس زیاد اصلاً ندارم، خودم جزئیات ریز مدل ها رو نمی دونم و فقط خواستم با گفتن این حرف ها، شیوۀ درست تحقیق و جست و جو رو از دید خودم با شما هم در میون بزارم

12. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نمی دونم توی پی سی سنتر شیراز چه مدل هایی وجود داشته ولی مطمئناً اگر شما از بیس خوشتون میاد ( چه در کمیت چه در کیفیت) باید بیتس رو با برند هایی مقایسه کنی که اونهام به داشتن بیس قوی شهره هستن. نه اینکه بیتس رو بری مثلاً با هدفون تو گوشی های akg مقایسه کنی،
    مثلاً من الأن به شما با اطمینان میگم که اگر شما بری audio technica ath-ck10 یا ck100 یا grado gr10 تست کنی، بیتس رو صد در صد ترجیح میدی، چونکه اون مدلایی که نام بردم به شدت صدای شفافی دارن و بیس کمی دارن
    بازم می گم مدل هایی که توی اون لیست موجوده و توی قسمت bass quantity نوشته bass head؛ میتونن با بیتس مقایسه بشن
    حالا ببینین کدومشون توی ایران گیر میاد، یا حتی همین مانستر (که تقلبیش فراوونه توی ایران) میتونه کاندید مقایسه با بیتس باشه
    من چونکه علاقه ایی به بیس زیاد اصلاً ندارم، خودم جزئیات ریز مدل ها رو نمی دونم و فقط خواستم با گفتن این حرف ها، شیوۀ درست تحقیق و جست و جو رو از دید خودم با شما هم در میون بزارم
    با تشکر از شما دوست عزیز.
    ممنونم که با حوصله میشینی و جواب میدی.
    من چون بیشتر سبکای راک و متال و هوی متال گوش میدم تاکیدم رو بیس هستش.
    بازم میگم اگه تو تهران جاییو سراغ دارین یا مدل خاصی مد نظرتونه به من یه خبری بدین.
    ادم کم تجربه ای هستم تو این زمینه و دوس دارم از تجربیات امثال شما استفاده کنم.
    دوستان دیگه هم اگه مدلی در نظر دارن بهم معرفی کنن.
    تشکر ویژه از همتون.

14. 2 کاربر از jefri6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این سوالمم ضمیمه کنید به پست بالا.
    نظرتون در مورد. Shure SE530PTH چیه؟
    گیر میاد تو ایران؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز.
    ممنونم که با حوصله میشینی و جواب میدی.
    من چون بیشتر سبکای راک و متال و هوی متال گوش میدم تاکیدم رو بیس هستش.
    بازم میگم اگه تو تهران جاییو سراغ دارین یا مدل خاصی مد نظرتونه به من یه خبری بدین.
    ادم کم تجربه ای هستم تو این زمینه و دوس دارم از تجربیات امثال شما استفاده کنم.
    دوستان دیگه هم اگه مدلی در نظر دارن بهم معرفی کنن.
    تشکر ویژه از همتون.
    امیدوارم متوجه تفاوت بین bass quantity و bass quality باشین
    من فکر کردم شما ترنس یا سبک های همجوار گوش میدین
    آخرش نگفتین چه مدلایی رو تست کردین، ولی براساس ذائقۀ خودتون باید انتخاب کنین، یعنی ببینین از چه چیزه هدفون های بیتس خوشتون اومد و از چه چیز هدفون های دیگه خوشتون نیومد، بعد اونوقت انتخاب کنید
    منم چون همش سبک های راک و متال گوش میدم، از بیس زیاد خوشم نمیاد

چند تا مدل می گم که توی فروم های اونور خیلی برای سبک های راک و متال توصیه می کنن
    سعی میکنم حدود قیمت رو تا اونجا که یادمه بگم
    hifiman headdirecr RE0 (69$
    panasonic hje900 (110$
    vsonic gr07 (170$ مدلی که خیلی ها می گن در مقابل قیمتش فوق العادست و کلاً حرف نداره

jvc fx700 (340$

اینا مدلایی هستن که برای اون سبک و خیلی سبک های دیگه توصیه می کنن، ولی به هیچ وجه از مدل هایی نیستن که بیس خیلی قوی (از نظر مقدار quantity ) داشته باشن

این سوالمم ضمیمه کنید به پست بالا.
    نظرتون در مورد. Shure SE530PTH چیه؟
    گیر میاد تو ایران؟
    مدل 535 که برتر از این مدل هست، هرچند من توی این رده قیمتی وستون رو برای خودم انتخاب می کنم، ولی توی این رده قیمتی، اگر قرار باشه مدلی به ذائقۀ شما بیشتر بخوره (براساس اون چیزی که من از ذائقۀ شما دستم اومده)، احتمالاً همین 535 یا Monster Turbine Pro Copper یا Monster Miles Davis Tribute خواهد بود. ( مدلای دیگه ایی که توی این رده هستن، این ها هستن ، sony ex1000 , phonak 232 , audio technica ck10 , audio technica ck100 ,audio technica ck100pro , earsonic sm3, grado gr10 که من بین اینا، اون سه مدلی رو که به شما معرفی کردم، مناسب تر میدونم برای شما)
    که البته این سه تا مدل و مدل های بالایی که گفتم توی ایران گیر نمیان (بنده فعلاً اطلاعی ندارم) مگر این که مانستر گیر بیاد، که البته تقلبیش خیلی زیاده توی ایران

راستی آقا رضا مدل های ex1000 و se535 رو به شخصه دارن و بهتر میتونن براتون توصیفشون کنن.
    Last edited by rave-87; 22-01-2012 at 13:28.

17. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •