تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 686 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580620670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اشتراک زیرساخت شبکه 4G بین اپراتور اول و سوم

دو اپراتور همراه اول و رایتل در راستای عرضه خدمات بهتر و تقویت زیرساخت‌های شبکه 4G خود اقدام به اشتراک گذاری این شبکه‌ها نموده و برای نخستین بار در کشور سیستم «RAN Sharing» را راه اندازی نمودند. این عمل باعث بهبود سرعت و همچنین ارایه خدمات 4G هر دو اپراتور خواهد شد.

مدیرعامل همراه اول، «وحید صدوقی» در گفتگو با رسانه‌ها خبر از این همکاری برد برد از اواسط اردیبهشت‌ ماه 1396 داده و گفت: « تاکنون بیش از 10 هزار سایت نسل چهارم را راه‌اندازی کرده‌ایم ولی با توجه به اینکه از زمان ارتقای پروانه به 3G و 4G، فرکانس مناسبی به ما واگذار نشد تنها توانستیم 5 مگ از فرکانس 1800 مگاهرتز نسل دوم را به این شبکه تزریق کنیم.»

RAN Sharing یک همکاری برد برد بین دو اپراتور با ایجاد این همکاری دو سویه رایتل توانسته شهرهایی که در آن سرویس نسل چهارم را ارایه می‌دهد از 21 شهر به 710 شهر ارتقا دهد و همچنین از آن سو، همراه اول فراکانس لازم برای امور توسعه‌ای خود را به دست آورده و سرعت بهتری را در اینترنت نسل چهارم به مشترکین خود ارایه می‌دهد. به عنوان مثال سرعت 4G در شهر تبریز از 15 به 100 مگابیت بر ثانیه رسیده است.

این سیستم به نوعی یک دادوستد شبکه‌ای و کنش تجاری تلقی می‌شود که با صورت پذیرفتن آن باعث می‌شود هر دو اپراتور بتوانند از فرکانس‌های یکدیگر و زیرساخت‌های 4G همدیگر استفاده مشترک کنند و ظرفیت سالانه فرکانس شبکه LTE خود را بالا ببرند.

طبق گفته‌های صدوقی، این اقدامات با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی ارزی و کاهش هزینه‌های هر دو اپراتور صورت گرفته و باعث شده که هر دوی این شرکت‌ها به نتایج مطلوب و سودمندی در بازار کار خود برسند که در نهایت به رضایت مشترکین این سرویس‌ها ختم شود.

2. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من که بیشتر از نسل دو نتونستم وصل بشم
    یه ایرادی داره سیستمشون

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

همراه اول محدود کرده سرعت نصف سیمکارت هاش رو . خب ترابرد می کنم به رایتل روی دگل همراه اول سرعت کامل می گیرم

5. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ₦'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بازم دم رایتل گرم ایرانسل حتی یاهو رو هم باز نمیکنه

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

خب اگر رایتل پوشش داشته باشد امکان اتصال به نسل سوم و چهارم همراه اول وجود ندارد. حتی در حالت انتخاب دستی اپراتور.
    بنده بشخصه در این شهرها تست کردم:
    کرج، تهران، قم،کاشان،اصفهان،نائین، یزد
    به تیریجی همراه اول تو کل کشور وصل میشه بجز تهران و استان تهران نصف و نیمه و اصلا ربطی نداره که رایتل آنتن بده تو اون منطقه یا نه،فورجی هم فعلا تو سه تا خراسان وصل نمیشه ولی تو دو هفته گذشته شهری مثل شیراز و آذربایجان شرقی و شهرای چهارمحال و بختیاری که وصل نمیشد الان دیگه وصل میشه

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
    Last edited by Iman799; 18-09-2017 at 14:25.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوستان من یه سیم کارت همراه اول دائمی دارم. حالا میخوام یه سیم کارت دیگه هم بخرم که بین رایتل و ایرانسل شک دارم.
    اولا اینکه چون استفاده زیادی از خط ندارم و بیشتر از اینترنت میخوام ستفاده کنم، ترجیح میدم اعتباری بخرم
    دوما اینکه نظرم بیشتر رو ایرانسل بود ولی چوت جایی که کار میکنم ایرانسل اصلا آنتن نداره و همراه اول هم خیلی ضعیفه و رایتل کامل انتن میده و 4g هم هست، الان بیشتر به سمت رایتل متمایل شدم

حالا میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ از رایتل راضی هستید؟ سیم کارت های اعتباریش خوبه؟ سرعت اینترنت و بست های اینترنتیش چجورین؟

با تشکر

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوستان من یه سیم کارت همراه اول دائمی دارم. حالا میخوام یه سیم کارت دیگه هم بخرم که بین رایتل و ایرانسل شک دارم.
    اولا اینکه چون استفاده زیادی از خط ندارم و بیشتر از اینترنت میخوام ستفاده کنم، ترجیح میدم اعتباری بخرم
    دوما اینکه نظرم بیشتر رو ایرانسل بود ولی چوت جایی که کار میکنم ایرانسل اصلا آنتن نداره و همراه اول هم خیلی ضعیفه و رایتل کامل انتن میده و 4g هم هست، الان بیشتر به سمت رایتل متمایل شدم

حالا میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ از رایتل راضی هستید؟ سیم کارت های اعتباریش خوبه؟ سرعت اینترنت و بست های اینترنتیش چجورین؟

با تشکر
    سرعتش خوبه ولی بسته هاش تعریفی نداره البته خبرش هست که بسته های جدید تو مهر می خواد ارائه بشه و حجم خوری هم نداره که هیچ اکثر اوقات بیشتر هم میده

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

10. 2 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اره تنوع بسته هاش جالب نیست ول بازم میشه یه کاریش کرد
    در مورد قیمت بسته ها هم که خیلیا میگن، من با همراه اول مقایسه کردم فرق خاصی نداره
    حالا از نظر انتن دهی و کیفیت مکالمه و چیزای دیگه هیچ شناختی از رایتل ندارم

احتمالا یه سیم کارت اعتباریشو به عنوان سیم کارت دومم میخرم

داره خودمونی میشه red 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اره تنوع بسته هاش جالب نیست ول بازم میشه یه کاریش کرد
    در مورد قیمت بسته ها هم که خیلیا میگن، من با همراه اول مقایسه کردم فرق خاصی نداره
    حالا از نظر انتن دهی و کیفیت مکالمه و چیزای دیگه هیچ شناختی از رایتل ندارم

احتمالا یه سیم کارت اعتباریشو به عنوان سیم کارت دومم میخرم
    همراه اول بسته هاش به شدت حجم خوری داره
    به نظر من به هیچ وجه همراه اول دزد رو با رایتل نباید مقایسه کرد . رایتل هر چی باشه دزد نیست مثل همراه اول و ایرانسل

اینترنت همراه اول یه چیزی توی مایه های شوخی هست مخصوصا که محدودیت سرعت 8 مگابیت داره

13. این کاربر از red 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مدیرعامل رایتل: بهترین پوشش 4G را در تهران ارائه خواهیم داد

رایتل به تازگی و پس از گذشت سه سال از اتمام انحصارش در ارائه خدمات پرسرعت اینترنت موبایل، در حال تلاش بیشتر برای افزایش کیفیت و گسترش نسل چهارم شبکه‌ی موبایل خود است.

مدیرعامل اپراتور سوم امروز با انتشار تصویر نتایج اپلیکیشن Open Signal، ادعا می کند که رایتل بالاترین کیفیت 4G را در تهران ارائه می‌دهد. او همچنین از برنامه‌هایی برای تکمیل پوشش LTE و ایجاد بهترین کیفیت و تجربه 4G در پایتخت توسط رایتل خبر می‌دهد.

صدری: «بناداريم بهترين كيفيت نسل چهارم را در شهر تهران داشته باشيم.»
    وی همچنین خاطر نشان می‌کند که در آینده قرار است برنامه‌هایی برای گسترش پوشش بیشتر در شهر تهران عملی شود. به گفته صدری، علاوه بر اینکه این برنامه مراحل نهایی خود را در پایتخت طی می‌کند، رایتل در نظر دارد آن را در استان‌های دیگر نیز عملی کرده و به زودی شاهد بهبود چشمگیر کیفیت شبکه رایتل خواهیم بود؛ بهبودی که احتمالاً به همکاری تنگاتنگ رایتل با همراه اول مرتبط است.
    سرعت اینترنت تلفن‌های همراه کاربران تهرانی کافه بازار

جالب است بدانید که در گزارشات اخیر منتشر شده توسط کافه بازار در خصوص سرعت اینترنت کاربرانی که از این سرویس استفاده کرده بودند، بیشترین سرعت شبکه های اینترنت موبایلی از آن رایتل بود اما این آمار مطابق با تست ما (تیر ماه ۱۳۹۶) نبود و رایتل سرعت بالاتری را نسبت به دیگر اپراتور‌ها ارائه نداد.

اکنون با توجه به گفته‌های صدری، باید رقابت نزدیک‌تری را میان سه اپراتور کشورمان در پایتخت شاهد باشیم و ببینیم آیا سه سال پس از اتمام انحصار رایتل به عنوان تنها ارائه دهنده خدمات 3G، این اپراتور می‌تواند سطح خدمات و سرعت اینترنت خود را به دو اپراتور اول برساند؟ در صورتی که کاربر رایتل هستید، آیا به تازگی در تهران سرعت بیشتری را نسبت به گذشته احساس می‌کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •