همون اول سریع رفتم تو C ...
نیم ساعت داشتم دنبال Oracle می گشتم
دستت درد نکنه Oracle جان![]()
همون اول سریع رفتم تو C ...
نیم ساعت داشتم دنبال Oracle می گشتم
دستت درد نکنه Oracle جان![]()
میشه کد چنتا موتور و ماشین بدید ؟
نه دیگه . هیچ وقت تانک نمیارن .
ولی خدایی فکر کردم الان با آرامش تمام میریم بیرون که یهو دیدم کلی ماشین پلیس کوچه رو بستند :d
که البته چه حالی مداد چند تا پلیس یه جان با نارنجک بزنیشون . همشون با هم پرت میشن !
وقتی روز قرار برسه خودش یادآوری می کنه یا باید یادمون باشه؟
بابا چطور شما ها یادتون نیست مرحله ای که باید با یه مرده قرار بذارید توی یه رستوران بعدش بکشیدش !
راستی یادش بخیر . گفتم رستوران یاد بروکر افتادم . با این که الان الگوئنم . اما خیلی دلم برای خونه تنگ شده :d اون دیمیتری کثافت آتیشش زد :(
من خیلی ضایع ماشین را از دست دادم!!!
روز عروسی رومن با اون ماشینه رفتم عروسی(از قضایای بعدی بی خبر بودم) و بعد از کشته شدن کیت ماشینم از دست رفت!!
انصافا از دست دادن ماشینه منو بیشتر از کشته شدن کیت ناراحت کرد!!![]()
فکر کنم برای یافتن ماشین بتونی از بروسی بخوای برات یه مسابقه ترتیب بده و ببینی اگه رقیبات این ماشین را دارن از اونا بدزدی.
اقا من الان بازی رو حدود 2 هفتس تموم کردم هرچی میچرخم تو بازی اصلا دیگه حال نمیده قبلا ها روزی 6 ساعت بازی میکردم الان روزی نیم ساعت یه کاری بگید تو بازی بکنیم با جذاب بشه
راستی این سایته هم که دوست دختر میده اصلا ماله من کار نمیکنه من رفتم رو همه دختر ها هم دیت رو زدم ولی اصلا خبری نشد
منم از کیت خوشم نمیاد . یه جورای پیر دختره :d همون بهتر مرحله آخر بمیره . رومن حداقل یه تیپی داره تازه بهش زنگ بزنی برات کار پیدا میکنه ؟ تاکسی رانی![]()
منه خر که زدم رمن بیچاره رو کشتم الان عذاب وژدان دارم :(
آره از منم کار نمیکنهه
خوب از رومن کار بگیر و از بقیه دوستان ووو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)