بازم سلام به دوستان گرامی.
بازم از این سوالا پیدا کردم بپرسم ها
وضعیت تخت ها و بخصوص بالش و پتو ها چجوریاس؟بالش پتوی تازه یا حداقل شسته رفته میدن یا....؟ملافه هم فکر کنم میدن آره؟
بازم سلام به دوستان گرامی.
بازم از این سوالا پیدا کردم بپرسم ها
وضعیت تخت ها و بخصوص بالش و پتو ها چجوریاس؟بالش پتوی تازه یا حداقل شسته رفته میدن یا....؟ملافه هم فکر کنم میدن آره؟
دوست عزیز شما چون غیبت داری خیلی سریع به خدمت اعزام میشی نهایتا 40 روز بعد از ارسال دفترچه
2.در مورد تقسیمت هم احتمال اینکه بیفتی شهر خودت زیاده اما صددرصد نیست
3.تو اموزشی بیشتر از 4روز استعلاجی برابر با تجدید دوره هست و اگه فرمانده ادم با حالی باشه تجدید اموزشی
4.نخیر دوست عزیز این کارا فایده نداره برو مثل مرد خدمت بکن
5.معیار انتخاب ارشد معمولا درشتی اندام و تا حدودی ....هست برای منشی هم دستخط خوب هست
6.بله دوست عزیز تو اموزشی هم معافیت میدن اما برای رباط فکرکنم فقط معاف از رزم بشی
7.بله اعزام اسفند مرخصیش خوبه اما اونم به مرکز اموزش مربوط هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نخیر همچین چیزی نیست اگر بیشتر از 23ساعت مرخصی شهری بگیری شاید برات استحقاق حساب بشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوستانی که قبلا خدمت کردن یا در حال خدمت هستن اگه ترفندی واسه گرفتن استعلاجی در طول خدمت دارن بگن که ما استفاده کنیم
بیماری چیزی داری؟
اگر داری بواسطه اون برو بیمارستان مربوطه.البته باید خیلی زرنگ باشی و فرمانده ات هم ادم درستی باشه.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
وضعیت تخت ها که افتضاحه و شانس بیاری یه تخته کم صدا پیدا کنی که قیژقیژ نکنه.
بالش ها که خیلی کثیفن و ملافه بهت میدن که رو تخت و بالش بکشی.پتو هم میدن.در کل خودتو رو برای یه نوع زندگی جدید اماده کن.
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
بله میگیره.معمولا برای سربازگیری میگن بلدی اذان بگی و قران بخونی.هر چی گفتن بگو بلدم.ولی واسه راننده هاش فقط ریش انکادر شده بذار کفایت میکنه.البته اگر بخوان شما رو.چون دست شما نیست که کدوم یگان بیوفتی.ولی اگر زرنگ باشی خودت میفهمی چکار کنی تا بیوفتی اونجا.
متاسفانه یا خوشبختانه بیماری خاصی ندارم ، فرمانده ام که خیلی آدم درستیهبیماری چیزی داری؟
اگر داری بواسطه اون برو بیمارستان مربوطه.البته باید خیلی زرنگ باشی و فرمانده ات هم ادم درستی باشه
همون طوری که دوستمون گفتن این چیزا حقیقت نداره.
شما اگر درجه دار و افسر باشی هر روز میتونی مرخصی شهری بری(من کارت تردد دارم و هر روز بعد از ظهر میرم بیرون).سرباز عادی هم اگه زرنگ باشه هر روز برگه.24 یا 48 یا 72 هم با نظظر فرمانده هست که استحقاق حساب بشه یا نشه که میتونی مخ اونم بزنی که نشه.در کل نصف کارا اونجا به زرنگی خودت برمیگرده.
مثلا من یه 72 رفتم شهرمون و برگه اش رو نفرستادم پرسنلی.وقتی برگشتم فوقش یه کم باهام بداخلاقی کردن.ولی 3 روز استحقاقم نپرید.
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
بعد از اموزشی که سخت میشه استعلاجی گرفت اونم باید دکتر دستور بده.ولی تو اموزشی با یه سرماخوردگی راحت میتونی استعلاجی بگیری.من خودم 2-3 بار هر بار 3 روز میگرفتم.
با سلام
یعنی اگه نه گواهینامه داشته باشی و نه قرآن بتونی بخونی ولی پارتی داشته باشی باز هم عقیدتی سیاسی نمی افتی؟
اگه کار کامپیوتری بلد باشی باز هم بهت نیاز ندارند؟
Last edited by pedromi; 25-11-2011 at 13:46.
رفیق چه ربط داره دوستمون گفت اگه موارد بالا رو داشته باشی احتمال اینکه بیفتی عقیدتی سیاسی بیشتره
شاید هم همش رو داشته باشی اما بازم عقیدتی سیاسی نیفتی حالا شما چرا انقدر گیر دادی به ع .س ؟؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
انحراف بینی , واریکوسل یا یه مشکل قدیمی نداری چون اگه انحراف بینی داشته باشی میتونی هم رایگان عمل کنی هم راحت 20 رو مرخصی بگیری. من خودم کیست داشتم عمل کردم 35 روز استعلاجی گرفتم
گرفتی ما رو؟؟؟؟
گواهینامه نداری که ماشین تحویلت نمیدن.به نظر من برو یگان پاسدار از همه جا برات بهتره.![]()
Last edited by ahad_judo; 25-11-2011 at 14:07.
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)