تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 827 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580620670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

با سلام - عید همگی مبارک
    دوستانی که قصد خرید هارد رو دارند پیشنهاد میکنم که

Seagate Backup Plus 1 TB USB 3.0 Portable External

رو تجربه کنید من بعد از حدود یک هفته داشتنش که راضی هستم
    قیمت با گارانتی دوساله سازگار 258 تومن
    خیلی هم خوشکله - سرعت و کیفیتشم خوبه

2. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من میخوام یک هارداکسترنال1ترا بخرم ومیخوام قابلیت های زیر رو داشته باشه:
    1-بتونم به وسایلی مانند موبایل تلویزیون و... بدون مشکلاتی( مانند سوختن هارد و از این جور حرفا )وصلش کنم
    2-سیستم سخت افزاری ونرم افزاری وقفل گذاری عالی داشته باشه
    3-گارانتیش خوب باشه
    4-عمربالایی داشته باشه(یعنی اگه زیاد به برق باشه نسوزه)چون من مصرف زیادی از کامپیوترمیکنم
    5-ترجیحا وسترن وسیگست باشه
    لطفا قیمت هم بدید
    راستی قابل حمل هم باشه)
    سلام .

اگر برای موبایل (و دیوایسهای مشابه مثل تبلت) میخواهید با توجه به ذخیره محدود باطری و سریع خالی شدن آن پیشنهاد میشه مدلهایی چون Seagate wireless plus را بخرید که باطری جداگانه دارند و بصورت wifi هم میتوانند کانکت شوند . متصل کردن هاردهای اکسترنال به TV و ----- و ... تا زمانیکه از کیفیت ولتاژ و جریان خروجی مطمئن هستید ایرادی نداره .

وقفل گذاری عالی داشته باشه
    هاردهای اکسترنال WD my passport چنین قابلیتی را دارند و قیمت 1TB در حدود 270 هزار تومن هست . مشکلی نداره که به مدت طولانی استفاده کنید مشروط بر اینکه با دقت نگهداری و استفاده کنید مثلاً در جای گرمی قرار نگیره و ضربه وارد نشه مخصوصاً در زمانهایی که روشن هست ، قبل از جدا کردن کابل حتماً safely remove بشه و موارد مشابه ...

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از ata

اگه میشه یه خورده بیشتر راهنمایی کنید . حالا نصب ویندوز به کنار . من نمی خوام از این هارد فقط برای ذخیره سازی استفاده کنم ، بیشتر می خوام توانایی کارکردن به صورت مدام رو داشته باشه . یعنی می خوام از اون مثل یه هارد اینترنال استفاده کنم و هر وقت لازم شد بتونم از پرتابل بودن اونهم استفاده کنم . اگه مدل خاصی رو معرفی کنید خیلی تشکر.
    هارد دیسکها توانایی کار کردن بصورت 24x7 را دارند ولی دقت کنید که عمر مفید هارد دیسکهای معمولی قابل مقایسه با هارددیسکهای ویژه (مثلاً سری اینترپرایز) نیستند به عبارت دیگه mtbf و workload محدودتری دارند . اگر میخواهید به مدت طولانی در حال read/write استفاده کنید بغیر از موارد کنترلی و احتیاطی دیگر حتماً دمای هارد کنترل بشه . مدلی که قبلاً پیشنهاد دادم مدل مناسبی هست همچنین میتونید Seagate expansion یا WD my passport هم انتخاب کنید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام .

اگر برای موبایل (و دیوایسهای مشابه مثل تبلت) میخواهید با توجه به ذخیره محدود باطری و سریع خالی شدن آن پیشنهاد میشه مدلهایی چون Seagate wireless plus را بخرید که باطری جداگانه دارند و بصورت wifi هم میتوانند کانکت شوند . متصل کردن هاردهای اکسترنال به TV و ----- و ... تا زمانیکه از کیفیت ولتاژ و جریان خروجی مطمئن هستید ایرادی نداره .
    برای اتصال باwifi باید چه لوازمی داشته باشم؟
    باطری تا چند ساعت شارژرو تو خودش نگه میداره؟
    usb2.0isja dhusb3.0?
    این هارد اگه زیاد روشن باشه کاریش نمیشه؟
    هاردهای وسترن بهتر هستند یا سیگیت؟
    قیمت این هارد چند هستش؟
    گارانتیش چطوره؟
    آیا مدل هایی بهتر از این هستش (اگه باطری وWIFIنداشته باشنداشکالی نداره)و برای اتصال به موبایل اگه به هر سخت افزاری لازم باشه میخرم فقط میخوام هاردش عالی باشه؟
    ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه اولین بارم هستش که میخوام هارد بخرم وبرای همین میخوام یک هاردی بخرم که هم تاساعات زیادی کار کنه وهم قابلیت اتصال به موبایل رو داشته باشه؟لطفا به همه سوال ها پاسخ کامل بدید تا از شک وشبهه بیرون بیام
    ممنون
    Last edited by asrema; 10-08-2013 at 10:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اتصال باwifi باید چه لوازمی داشته باشم؟
    باطری تا چند ساعت شارژرو تو خودش نگه میداره؟
    usb2.0isja dhusb3.0?
    دیوایس مورد نظر باید wifi داشته باشه ضمن اینکه باید اپلیکشن مربوطه را از سایت سیگیت دانلود و روی دوایس مربوطه نصب کنید . این اپلیکیشن برای دیوایسهای iPad و iPhone و Kindle Fire و Android موجوده . در سایتش نوشته باطری برای 10 ساعت میتونه دوام بیاره که البته بستگی به نحوه استفاده از آن داره .

این هارد اگه زیاد روشن باشه کاریش نمیشه؟
    در پست بالایی هم گفتم که هارد دیسکها میتونند به مدت 24 ساعت و 7 روز هفته کار کنند ولی این هارد دیسکها از مدلهای معمولی هستند و در نتیجه در مقایسه با هارد دیسکهای ویژه که عموماً در سرورها استفاده میشه عمر مفید کمتر و mtbf و workload پایینتری دارند . ولی شما نگران نباشید اگر بصورت اصولی درست و استفاده بشه عمر خوبی خواهند داشت .

هاردهای وسترن بهتر هستند یا سیگیت؟
    هر دو از بهترین برند هست و دقیقاً نمیشه گفت کدامیک بهتر هست .

قیمت این هارد چند هستش؟
    گارانتیش چطوره؟
    هارد اکسترنال Seagate wireless plus 1TB حدوداً 720 هزار تومن هست . مدل Seagate Backup plus 1TB هم حدود 270 هزار تومن هست .

آیا مدل هایی بهتر از این هستش (اگه باطری وWIFIنداشته باشنداشکالی نداره)و برای اتصال به موبایل اگه به هر سخت افزاری لازم باشه میخرم فقط میخوام هاردش عالی باشه؟
    1. Seagate Backup plus portable drive
    2. Seagate expansion portable drive

ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه اولین بارم هستش که میخوام هارد بخرم وبرای همین میخوام یک هاردی بخرم که هم تاساعات زیادی کار کنه وهم قابلیت اتصال به موبایل رو داشته باشه؟لطفا به همه سوال ها پاسخ کامل بدید تا از شک وشبهه بیرون بیام
    ممنون
    چه اصراری هست که میخواهید هارد اکسترنال را به موبایل متصل کنید ؟ برای تماشای فیلم و یا پخش موسقی ؟ بنظرم بهتره که یه حافظه پر حجمتر برای موبایل بخرید . چون هارد دیسکها حتی از انواع ضد ضربه این قابلیت را ندارند که در هنگام روشن بودن همراه با موبایل جابجا بشوند (هارد دیسک را باید در جایی ثابت بذارید و سپس روشن کنید) . موبایل روشن اگر جابجا بشه و حتی اگر ضربه بخوره چیزی نمیشه ولی هارد دیسک قطعاً خراب میشه .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با تشکر از ata بابت این همه راهنمایی و حوصله . دمت گرم

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان
    من نمیدونم این درایو سی که ویندز روش نصبه چشه که همیشه خدا هاردش پره
    تو مای کامپیوتر میزنه 600 مگ از 19.5 گیگ این هارد خالیه
    ولی وقتی میرم تو همین درایو و تمامی پوشه هارو سلکت میکنم کلا میشه 13.5 گیگ
    این 6 گیگ دیگه کجاست من نمیدونم
    میشه بگید مشکل از کجاست که این فضای اضافه چرا به وجود اومده و چطور باید کمش کنم
    فکر نکنم دیگه بتونم دفراگمنتش کنم
    به نظر شما مشکل از چیه و راه حلش چیه؟؟؟

12. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من نمیدونم این درایو سی که ویندز روش نصبه چشه که همیشه خدا هاردش پره
    تو مای کامپیوتر میزنه 600 مگ از 19.5 گیگ این هارد خالیه
    ولی وقتی میرم تو همین درایو و تمامی پوشه هارو سلکت میکنم کلا میشه 13.5 گیگ
    این 6 گیگ دیگه کجاست من نمیدونم
    میشه بگید مشکل از کجاست که این فضای اضافه چرا به وجود اومده و چطور باید کمش کنم
    فکر نکنم دیگه بتونم دفراگمنتش کنم
    به نظر شما مشکل از چیه و راه حلش چیه؟؟؟
    سلام .

اگر سیستم شما ram کافی داره توصیه میکنم virtual memory را غیر فعال کنید یا حداقل روی درایو دیگری بجز c تنظیم کنید . همچنین اگر از قابلیت hibernate استفاده نمیکنید آنرا نیز غیر فعال کنید . توصیه میشه نرم افزار tune up utility را دانلود و نصب و اجرا کنید و از قسمت gain disk space هارد را از فایلهای زائد پاکسازی کنید .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام .

اگر سیستم شما ram کافی داره توصیه میکنم virtual memory را غیر فعال کنید یا حداقل روی درایو دیگری بجز c تنظیم کنید . همچنین اگر از قابلیت hibernateاستفاده نمیکنید آنرا نیز غیر فعال کنید . توصیه میشه نرم افزار tune up utility را دانلود و نصب و اجرا کنید و از قسمت gain disk space هارد را از فایلهای زائد پاکسازی کنید .
    چطور باید تو ویند 8 hibernate رو غیر فعال کنم؟
    در RUN بنویس CMD و در CMD بنویس: powercfg /hibernate off
    اینو اجرا کردم ارور میده
    در کل مرسی ازت

16. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

واقعا دستت درد نکنه به خاطر این همه توضیح خوبی که دادی
    همونجور که گفتی میرم وبرای گوشی حافظه بالا میخرم(منصرف شدم که هارد رو به گوشی وصل کنم)
    میشه در حد270هزارتومان هارد اکسترنال1ترا بهم معرفی کنی لطفا چند نمونه برام ذکر کن(لطفا قابلیت هاش رو هم برام بنویس)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •