تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 1124 اولاول ... 704705205605665675685695705715725735745806206701070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظرم کسانی که سرویس های با قیمت بالا گرفتن یا مدت اعتبارشان زیاده برن کمش کنند یا کمترینش را بگیرند که کمتر ضرر کنند تا ببینیم کی درست میشه-من یک مگ حجمی داشتم تبدیلش کردم 128 یک گیگ یک ماه- تازه یه پولی هم اضافه ازشان گرفتم سرعتم هم مثل یک مگ بود یعنی همان 10 کیلو!!ولی بعضی وقتا که خوب میشه تا 60 کیلو میره-خوب حداقلش اینکه تا وقتی که اینها مخشان را بکارببرند و درستش کنند ما کمتر ضرر کنیم این برا کسانی که نمیخان از مخابرات برن گزینه خوبیه ولی اگه میخان برن میتونند بقیه پولشان را بگیرند و بای بای مخابرات

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

/
    اقا بهنام شما خودت اسیا تکی نمیدونی مخبرات چه اشغالی شده وگرنه اینو نمیگفتی!!!
    عوض کردن ISP بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات نه ،باید حداقل 1 ماه بری و بیای تا سرویس جدید از یه شرکت دیگه وصل شه ،بعدش تا سرویست وصل میشه میبینی همون شرکت قبلیه سرعتش درست شد
    یه نمونه خودم وقتی که نوین نت داشتم سرعتش از مخابرات بدتر شد ،اما الان فکر کنم درست شده
    یه نمونه دیگه حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رفت پارس آنلاین که سرعتش بهتر شه ،بهتر نشد هیچ بدترم شد
    حالا انتخاب با خودتونه

3. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

عوض کردن ISP بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات نه ،باید حداقل 1 ماه بری و بیای تا سرویس جدید از یه شرکت دیگه وصل شه ،بعدش تا سرویست وصل میشه میبینی همون شرکت قبلیه سرعتش درست شد
    یه نمونه خودم وقتی که نوین نت داشتم سرعتش از مخابرات بدتر شد ،اما الان فکر کنم درست شده
    یه نمونه دیگه حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رفت پارس آنلاین که سرعتش بهتر شه ،بهتر نشد هیچ بدترم شد
    حالا انتخاب با خودتونه
    یادش بخیر با مخابرات شبی 3 گیگ رایگان دانلود میکردیم ... حالا دیگه حتی فکر اینی که شبا بلند شم و دانلود بزنم هم به فکرم خطور نمیکنه ... چون میدونم تا صبح 200 250 مگم دانلود نمیشه
    اینو بدونید همه ی شرکتا سرویساشون توی این شهر مثل همه، هیچ تفاوتی ندارن ... فکر نکنین کرمانشاه مثل تهرونه و نت با تعویض شرکت زمین تا آسمون تغییر میکنه

5. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان هرکی پایس بریم مخابرات
    10 - 15 نفر جمع شیم بریم
    من نفر اول
    امیدوارم بقیه هم یه تکونی بخورن
    ========================
    اون قسمت تغییر رمز رو از تو سایت برداشتن. حالا از کجا میشه دید چه قدر حجم داری؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

به نظرم کسانی که سرویس های با قیمت بالا گرفتن یا مدت اعتبارشان زیاده برن کمش کنند یا کمترینش را بگیرند که کمتر ضرر کنند تا ببینیم کی درست میشه-من یک مگ حجمی داشتم تبدیلش کردم 128 یک گیگ یک ماه- تازه یه پولی هم اضافه ازشان گرفتم سرعتم هم مثل یک مگ بود یعنی همان 10 کیلو!!ولی بعضی وقتا که خوب میشه تا 60 کیلو میره-خوب حداقلش اینکه تا وقتی که اینها مخشان را بکارببرند و درستش کنند ما کمتر ضرر کنیم این برا کسانی که نمیخان از مخابرات برن گزینه خوبیه ولی اگه میخان برن میتونند بقیه پولشان را بگیرند و بای بای مخابرات
    کاش یه توضیح بدی کدوم دفتر همچین کاری میکنه؟تغییر سرعت محدود رو اصلا انجام نمیدن! احتمالا شما فقط قصد این کارو داشتی...با فرض اینکه انجام هم بدن، به فکرش نباش چون که سه تومنشو پس نمیدن! و این یعنی همون فرق 128 و یک مگ که سه تومنه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

عوض کردن ISP بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات نه ،باید حداقل 1 ماه بری و بیای تا سرویس جدید از یه شرکت دیگه وصل شه ،بعدش تا سرویست وصل میشه میبینی همون شرکت قبلیه سرعتش درست شد یه نمونه خودم وقتی که نوین نت داشتم سرعتش از مخابرات بدتر شد ،اما الان فکر کنم درست شده یه نمونه دیگه حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رفت پارس آنلاین که سرعتش بهتر شه ،بهتر نشد هیچ بدترم شد حالا انتخاب با خودتونه
    نوین نت الان درست شده...شما الان محدود دارین؟ سرعت دانلود چنده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یادش بخیر با مخابرات شبی 3 گیگ رایگان دانلود میکردیم ... حالا دیگه حتی فکر اینی که شبا بلند شم و دانلود بزنم هم به فکرم خطور نمیکنه ... چون میدونم تا صبح 200 250 مگم دانلود نمیشه اینو بدونید همه ی شرکتا سرویساشون توی این شهر مثل همه، هیچ تفاوتی ندارن ... فکر نکنین کرمانشاه مثل تهرونه و نت با تعویض شرکت زمین تا آسمون تغییر میکنه
    سرویس 128 داری؟ همون نامحدود یک مگیه؟ یا محدود گرفتی؟ ممنون اگه جزییاتشو بدی چون که با 128 حجمی، سرعت روزانه 130 و شب حدود 50 بود

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سرویس 128 داری؟ همون نامحدود یک مگیه؟ یا محدود گرفتی؟ ممنون اگه جزییاتشو بدی چون که با 128 حجمی، سرعت روزانه 130 و شب حدود 50 بود
    روزا سرعت همونطور حدودای 130 ــه اما کیفیت سایت باز کردنش مثل مخابراته.
    شبا هم سرعتش بین 19 تا 25 !
    128 محدود دارم ...

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نوین نت الان درست شده...شما الان محدود دارین؟ سرعت دانلود چنده؟
    نمیدونم نوین نت درست شده یا نه اما از چند نفر پرسیدم میگن که درست شده !!!!!!!!!
    الان من 256 نامحدود آسیاتک دارم همون سرعت دانلود 25 تا 35
    Last edited by behnam-k; 03-01-2013 at 18:53.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یادش بخیر با مخابرات شبی 3 گیگ رایگان دانلود میکردیم ... حالا دیگه حتی فکر اینی که شبا بلند شم و دانلود بزنم هم به فکرم خطور نمیکنه ... چون میدونم تا صبح 200 250 مگم دانلود نمیشه
    اینو بدونید همه ی شرکتا سرویساشون توی این شهر مثل همه، هیچ تفاوتی ندارن ... فکر نکنین کرمانشاه مثل تهرونه و نت با تعویض شرکت زمین تا آسمون تغییر میکنه
    اااااااا
    خوب تو پخ مگه بهت نگفتم شبانه سرعتش بسیار افتضاح می شه
    پاشو برگرد مخابرات

13. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •