والا مخرب را که من دیشب
با ویروس توتال اسکن کردم فقط 3 سوییت میشناختن
الان به کل متعجبم
والا مخرب را که من دیشب
با ویروس توتال اسکن کردم فقط 3 سوییت میشناختن
الان به کل متعجبم
دیشب بولگارد نمیشناخت ولی الان میشناسه
![]()
6 ویروس داغ دستم داره میسوزه زود تست کنید که سرد میشه
پسورد:123
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by *Dongfang Bubai*; 14-03-2012 at 19:57.
4 از 6
این دوتا هم قسر در رفتن
![]()
سلام
کمودو 4 مورد,
یک مورد دیتابیس:
این نمونه با کلود:
این نمونه هم از طریق کلود:
و یک مورد هم رفتار:
![]()
بولگارد سه مورد
اینها باقی موندن که دو مورد اول امضای دیجیتالی معتبر داره که در بدبینانه ترین حالت یک Adware محسوب میشن
![]()
سلام
کسپر هیچکدوم را نشناخت !
*Dongfang Bubai*
چه زود ویروس گذاشتن را یاد گرفتید ، معلومه کاربر تازه وارد نیستی !!!!
درود
حسم بهم میگه دادا
نه باو! دیوونه نیستم که مخربی که تو بگی رو اجرا کنم که!اونم الان که اومدم نت حجمی و نمیشه روزی یه ویندوز عوض کرد
باقی مونده ها با اوست ( حس میکنم کلا یخدچی دیر به روز میشه؛ نه تا اون حد البته ها)
اون دوستمون هم که علامت زدم؛ واسه اینه که الان دانلودش کردم که روی ویندوزی که امشب نصب میکنمامتحانش کنم ؛ با اوست مشکلی ندارم و خداییش این ورژن 7 اش خیلی عالی بود؛ اما چون به نظرم من که سر و کارم بیشتر با نت هست تا فلش زدن به سیستم و ... ، فایروال واسم مهمتره خیلی ( اینو یک ماه پیش توی صحبت با امیر هم بهمین نتیجه رسیده بودیم ها
) البت میدونم اولین فایلی که کمودو بهش گیر خواهد داد ، مثل همیشه، ویندوز لودر 2.1 که واسه اکتیو کردن وین 7 میزنم، هست
تو کل تموم این اسپم هایی که 24 ساعت اینجا میفرستی؛ این یکی مستثنی هستگل گفتی ها ؛ کلا دوستمون خیلی آشنا میزنه
[ پ.ن () حالا چرا میزنی !؟!؟
کلا تکذیب میشه حرفم؛ من باب مزاح بود ؛ نه توهین بشه به امیر و نه سبب فعالیت دوستمون توی بخش دیگه ای !!! & هیچ جای پستمم تغییر ندادم که چیزی نشه
خود مسعود حساب پستمو میرسه
؛ برای تو یکی هم توی پروفایل ات دارم امیر
![]()
]
شاد و پیروز و سربلند باشید.
Last edited by Lord Farshad; 14-03-2012 at 23:13. دليل: استکبار جهانی !!! :دی
عجب !تو کل تموم این اسپم هایی که 24 ساعت اینجا میفرستی؛ این یکی مستثنی هست گل گفتی ها ؛ کلا دوستمون خیلی آشنا میزنه
پس که اینطور...
سلام فرشاد جان
درسته اسپم / گرچه لابه لا پستام
من به شخصه زیاد خوشم نمیاد سنگین وجدی باشم با دوستان نزدیک / البته فقط با دوستان نزدیک برای همین لابه لای پست های تخصصی چندتا پست شوخ طبع هم ارسال میکنم.
کلا تیپم خشک نیست !
ببین فرشاد بزار جلو همه بگمتو کل تموم این اسپم هایی که 24 ساعت اینجا میفرستی؛ این یکی مستثنی هست گل گفتی ها ؛ کلا دوستمون خیلی آشنا میزنه
ترس از کسی ندارم !!
اگر من بیام جواب شما را خشک بدم یکم بهت برمیخوره ولی من دوست دارم کاربر لذت ببره...
باشه کل پست های من اسپم / خوبه دادا؟
من که درقید اسپم نیستم...
در مورد دوستمون که من این را گفتم
جمله من دو معنی داره !
ولی شما فرشاد رفتید سراغ معنی دوم ؟!چه زود ویروس گذاشتن را یاد گرفتید ، معلومه کاربر تازه وارد نیستی !!!!
پس یعنی تو هم چیزی در ذهنت بوده ولی بروز نمیکردی !!!
درود بر همه بچه های ویروسی
مگه قرار هر کی بالای نام کاربریش زده تازه وارد نباید بلد باشه ویروس بزاره
شاید فکر کردین فقط خودتون بلدین
شاید جای کسی اینجا تنگ کردم اگه واقعا اینجوریه برم به بخش دیگه ای فعالیت کنم
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)