سلام
بعد از نصب patch 1.7 وقتی میخوام master league رو save کنم close program میزنه
direcx 11 هم نصب کردم ولی نمیشه
باید چیکار کنم؟
سلام
بعد از نصب patch 1.7 وقتی میخوام master league رو save کنم close program میزنه
direcx 11 هم نصب کردم ولی نمیشه
باید چیکار کنم؟
Last edited by juve-reza; 08-03-2011 at 21:52.
میشه دقیق توضیح بدی ! من منظورم SAVE روی هارد نیست !
منظورم حالت COPY DATA هست که فقط ترکیب رو ذخیره میکنی که بتونی وقتی دوباره خواستی کنی بعد از همون بازی
از بین نره و بشه لودش کرد
تا اونجا که می دونم همین که فقط بخوای ترکیبو سیو کنی اینطوریه که گفتم...رو هارد سیو میشه.بازی بعد هم حتما باید لود کنی...اینطوری که بذاری ترکیبو همش بمونه باید از تو ادیت تیمو ادیت کنی
سلام،میشه دقیق توضیح بدی ! من منظورم SAVE روی هارد نیست !
منظورم حالت COPY DATA هست که فقط ترکیب رو ذخیره میکنی که بتونی وقتی دوباره خواستی کنی بعد از همون بازی
از بین نره و بشه لودش کرد
در تائيد نظر دوستمون، من با مثال مي گم كه اميدوارم كاملا روشن بشه:
شما تيمتون ميلانه؛ formation انتخاب مي كنين (مثلا 1-3-2-4)، بعد بازيكنا رو ميچينين تو تركيب، بعد سيوش مي كنين؛
حالا هر وقت كه لودش كردين 2 حالت پيش مي آد:
اگه تيمتون دوباره همون ميلان باشه كه همه چي سر جاشه؛ (فرميشن، استراتژي، تاكتيك، بازيكناي تو تركيب، ذخيره ها،...)
ولي اگه يه تيم ديگه وردارين، طبيعتا فقط فرميشن و تاكتيك و استراتژي و ... همونيه كه سيو شده؛ شما بايد بازيكنا رو بذارين تو پست هاي خودشون...
این pes2011 هم که کلی اشکال داره
داوریش هم خیلی بده،همش کارت می ده،آفساید هاش هم که دیگه
یه جورایی حس می کنم نسبت به 2011 خیلی پیشرفت نکرده
کسی لینک دانلود patch 1.6 رو نداره
patch 1.7 رو فکر کنم خیلی ها باهاش مشکل داشتند
سلام،
لينك مستقيم پچ PESEdit 1.6 : (حجم 509 مگ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال هر كس نظر خودشو داره، ولي منم فكر مي كنم داوري تو PES 2011 اشكال زياد داره؛ (بعضي خطا ها رو سوت نمي زنه، بعضي ها رو بي خودي مستقيم قرمز مي ده؛ كلا يكنواخت نيست داوريش...)
از اون بد تر آفسايد هاس كه پدر ما رو در آورده؛ (خدا نكنه دفاع high باشه و offside trap هم on باشه...)
اضافه كنين دروازه بانا رو كه همشون كفتر بازن... (يه توپايي رو گل مي خورن كه آدم مي مونه...)
البته به نظر من نسبت به ورژن قبليش، كلا بهتر شده؛
گيم پلي بهتر شده، هر چند خيلي جا داره... پاس دادن واقعي تر شده؛ گرافيك، sounds و انيميشن ها هم بهتر شدن؛ BAL خيلي جالب شده سناريوش؛ مستر ليگ هم كه طرفداراي خودشو داره...
از پچ هاي گروه PESEdit هم نبايد گذشت كه واقعا يه حال ديگه اي به بازي دادن...
به هر حال بايد بازي كرد و ازش لذت برد؛ به اين اميد كه تو نسخه ي بعدي بهتر شه...
تو ورژن های قبلی یه حالت کپی داشت که دیگه مجبور نبودی از روز هارد ترکیب رو لود کنی برای بازیهای بعدی
ترکیب رو کپی میکردی می موند تا 15 تا جالی خالی هم داشت ! نمی دونم متوجه منظورم شدید یا نه (وقتی کپی می کردی
لوگو تیم اونجا توی یک خونه ذخیره میشد و دیگه تا وقتی خاموش نمی کردی یا از بازی نمی اومدی بیرون می موند
اما الان همچین امکانی رو من ندیدم ! و مجبوری هر دفعه ترکیب رو از روی هارد لود کنی که برای بازیهای دسته جمعی
واقعا مشکله ! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
دوستان من patch 1.7 رو نصب کردم ارور close program رو میده.پچ قبلیا اینجوری نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)