باگ داره
اینم سیاست سونیه دیگه مردشورش رو بزنم
با این سازنده ها تبانی کردن
باگ داره
اینم سیاست سونیه دیگه مردشورش رو بزنم
با این سازنده ها تبانی کردن
فکر نکنم دست سونی باشه.تازه سورس کدهای دوربین رو در اختیارشون گذاشته.
اگه اینطور بود برای باقی گوشی هاش SE نمی اومد.الان واسه آرک ، نئو ،ری،ایکس 10 مینی...نسخه stable ارائه دادن.
بالاخره بانک ملت هم نرم افزار همراه بانک رو واسه آندرویئد بیرون داد.از سایتش بگیرید که مطمئن باشید اوکی هست.
احيانا بانک سپه نداره?نميشه نسخه جاواش رو استفاده کرد?
Sent from my X10 TripNMiUI-1.8.26 using Tapatalk
من ندیدم .فکر نمیکنم داشته باشه.جاوا به راحتی روی آندو جواب نمیده.دنگ و فنگ داره،در نهایت هم خوب جواب نمیده.
دوستان یه ایده ی خیلی جالب از مایکروسافت:
جربه سیستم عامل ویندوز فون 7.5 بر روی اندروید و iOS
09/09/1390گروه خبری GSM: مایکروسافت تمام تلاش خود را می کند تا سیستم عامل ویندوز فون 7.5 را در دل مردم جا بیاندازد. این شرکت در اقدام اخیر خود امکانی را فراهم کرده که کاربران اندروید و آیفون از طریق آن می توانند طعم ویندوز 7.5 را برروی تلفن خود بچشند. شبیه ساز Windows Phone که با فناوری HTML5 ساخته شده، امکان کارکردن با رابط کاربری Metro را برای کاربران پلتفرم های دیگر میسر می سازد.
بنابر گزارش زوم آی تی از پی سی ورد، شما هم می توانید امکانات مختلف ویندوز فون مانند ارسال پیغام، تقویم، کانتکت ها و غیره را از طریق شبیه ساز جدید مایکروسافت و در مرورگر وب تجربه کنید. به این ترتیب کاربران اندروید و آیفون می توانند سیستم عامل مایکروسافت را در تلفن خود تجربه کنند.
مایکروسافت ایده بسیار خوبی را برای نمایش سیستم عامل خود به کاربران سیستم عامل های دیگر خلق کرده است. با این روش کاربران سیستم عامل های دیگر به راحتی و بدون هزینه می توانند رابط کاربری ویندوز فون را در تلفن خود تجربه کنند.
دموی ارائه شده از ویندوز فون 7.5 بسیار خوب و کاملا شبیه به خود سیستم عامل ساخته شده است. برای مشاهده آن در مرورگر خود(گوشی) این آدرسرا وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما آیا مایکروسافت می تواند نظر کاربران Android و یا iOS را به Windows Phone 7.5 جلب کند؟ اگر شما تلفن اندرویدی و یا آیفون دارید و این پیشنمایش را در تلفن خود تجربه کرده اید نظر خود را در مورد آن با ما در میان بگذارید.
دوستان این برنامه AirDroid رو هم تست کنید خیلی جالبه میتونید به خیلی چیزها دسترسی پیدا کنید فقط چیزهایی که لازم داره یه اینترنت وایلرس و یه گوشی اندرویدی و یه لب تاب یا پی سی:
برنامه رو از مارکت بازار دانلود کنیدبعدش باید وارد برنامه بشید برنامه یه آدرس میده که اونو باید توی مروگر سیستم وارد کنید و وقتی وارد شدید رمز عبور عبوری که توی برنامه داده رو اونجا بنویسید و در نهایت هم لذت ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من خودم تست کردم
سلام...
آقا ما گوشیمونو دادیم به یه بنده خدایی...
الان از دوربینش شاکیه... نمیدونم چش شده (سابقا اینطوری نبود) ، عکساش انگار از یه دوربین 2 مگا ــه که اسکیل شده :| رام هم عوض کردم درست نشد...
مشکل از کجاست؟؟؟
یعنی کوچیکه یا بی کیفیته مال منم همینطوری بود تو تنظیماتش ور رفتم درست شد![]()
سلام...
بله تقریبا همینه...
چه تنظیماتی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)