تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 634 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

با سلام من یک گالاکسی اس دارم که اندرویدش 2.3 هست خیلی هم بلد نیستم راجع به آندروید. الان حروف فارسی رو جدا جدا میزنه بعد کلی سرچ تو اینترنت ملت نوشته بودن که باید رام فارسی بریزم یک رام اصلی هست به اسم I9000JPJG8 که نوشته بود فارسی رو ساپورت می کنه اما تو سایتش نوشته بود برای اندروید 2.1 هست. حالا می خوام ببینم این رو نصب کنم مشکل حل میشه؟ اصلا لازمه این رو بریزم چون گوشیم آندرویدش جدید تره راهی داره این مشکل حل بشه؟ رام جدیدتر که فارسی رو ساپورت کنه هست که اصلی هم باشه؟ ممنون میشم دوستان جواب بدن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام من یک گالاکسی اس دارم که اندرویدش 2.3 هست خیلی هم بلد نیستم راجع به آندروید. الان حروف فارسی رو جدا جدا میزنه بعد کلی سرچ تو اینترنت ملت نوشته بودن که باید رام فارسی بریزم یک رام اصلی هست به اسم I9000JPJG8 که نوشته بود فارسی رو ساپورت می کنه اما تو سایتش نوشته بود برای اندروید 2.1 هست. حالا می خوام ببینم این رو نصب کنم مشکل حل میشه؟ اصلا لازمه این رو بریزم چون گوشیم آندرویدش جدید تره راهی داره این مشکل حل بشه؟ رام جدیدتر که فارسی رو ساپورت کنه هست که اصلی هم باشه؟ ممنون میشم دوستان جواب بدن
    شما برو سایت موبایلستان قسمت رام ها
    رام های خیلی جدید تری هستن برای گوشیتون

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان اسپیکر من یه خش داره!! یعنی من احساس میکنم .... وقتی از روی اسپیکر صدا پخش میشه ! با برنامه های مختلفی تست کردم به بعضی جای های آهنگ میرسه صداش خش پیدا میکنه...

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

دوستان اسپیکر من یه خش داره!! یعنی من احساس میکنم .... وقتی از روی اسپیکر صدا پخش میشه ! با برنامه های مختلفی تست کردم به بعضی جای های آهنگ میرسه صداش خش پیدا میکنه...
    رو همه ی آهنگا اینطوریه؟
    مال من اصلا خش نداره فقط تو آهنگایی که کیفیت پایین تری داره اینطوری میشه که طبیعیه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

رو همه ی آهنگا اینطوریه؟
    مال من اصلا خش نداره فقط تو آهنگایی که کیفیت پایین تری داره اینطوری میشه که طبیعیه
    مثلن کسی آهنگ پیشواز میزاره زنگ میزنم از رو اسپیکر گوش میدم خش احساس میکنم
    کسی زنگ میزنه میگه صدات صاف نیست! چه کار کنم؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کیفیت آهنگ پیشواز به زور به 16بیت میرسه
    مثل کیفیت مکالمه
    اسپیکر با آهنگ فلک یا 320 همچین مشکلی داره؟

7. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

آهنگای پیشواز که همشون همینجوری ان
    من متوجه نشدم بالاخره اسپیکر پشت گوشی یا جلوی گوشی(واسه مکالمه) خش داره؟
    درمورد کیفیت مکالمه برمیگرده به آنتن دهی گوشی... فکر نمیکنم مشکل از میکروفن باشه ولی برای تست این مشکل با هدست خود گوشی یه مکالمه انجام بدید ببینید چجوریه؟
    اگه باز مشکل داشتید حتما مشکل از آنتن دهیه ضعیفه منطقه ست....

9. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

12

مشکل میکروفن گوشی که وجود داره حتی رو اس 2 هم نتونستن کامل رفعش کنن!

حالا یکی از دوستان زحمت بکشه به ما هم جواب بده×!

سلام دوستان

یه برنامه ای هست واسه کم کردن نور صحفه(نور صحفه رو میشه باهاش به حد 0 رسوند) مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کنه؟

اگه لطف کنید یه برنامه (الیانس) برای pppoe قرار بدید خیلی خوب میشه چون ای دی اس ال من از حالت پی پی ا ای استفاده می کنه نمیشه بین شبانه روزانه سویچ کرد

اگه کسی از شما از جی پی اس زیاد استفاده می کنه میشه یه نقشه ی افلاین که کار کنه حتما (تا الان 1 گیگ گرفتم) را معرفی کنه

چیز پی ان کامل واسه گالکسی سراغ ندارید (مثلا تمام تنظیماتی که تو ویندوز هست اینم داشته باشه برای اینترنت تو دانشگاه می خوام)

بازیه 9میلی متری را گرفتم و با وای فای دبتاشو گرفتم
    اما بعد از 1 گیگ دانلود گفت لیسانسش معتبر نیست!(می تونم دیتای بازی رو نگه دارم؟)اگه apk کرک شدش رو دارید قرار بدید

800 مگ بیشتر گویشیم جا نداره می خوام یه مموری بگیرم(مموری بدرد نصب بازی می خوره یا فقط واسه ریختن فیلم و اهنگ هست؟(سرعت داره؟ )
    قیمت یه مموری 16 پر سرعت و خوب الان چنه و چه مارکی بگیرم؟

یه سوال جالب ((گوشی موقع اس ام اس زنگ نمی زنه ! چرا؟ رو سایلنت هم نیست و برای الان ها هم زنگ گذاشتم)!)

رام فعلیم 2.3.3 هست که منتظر بودم 2.4 که اومد عوصش کنم اخه خیلی مصرفش بالاست!

حالا که نمی یاد 2.3.5 بزنم تو مصرف باطری خیلی بهتر میشه؟

اخرش هم من نفهمیدم چه طور جاوا رو گوشی نصب کنم!(تو اون سایت هم جاوا رو اپلاد کردم و بعد گرفتمش اما جواب نداد!)

موفق و پیروز باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

مثل کیفیت مکالمه
    با آهنگ 320 این مشکل وجود داره!! موبایلی بهم میگه کیفیت آهنگت پایینه میگم 320 هست دیگه بالاتر نداریم!
    بعدم وقتی دارم صحبت میکنم پشت گوشی یه حالت خش خیلی کم تو صدام هست کسیم گالکسی نداره ببینم اینطور هست یا نه!!

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

مثل کیفیت مکالمه
    کیفیت صدا احساس میکنم مونو هست و اصلن Buss وجود نداره... گوشی قبلیم سونی اریکسون X10 مینی پرو بود و قبلش K750 هیچ کدوم اینجوری نبودن

12. این کاربر از SonyEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

با آهنگ 320 این مشکل وجود داره!! موبایلی بهم میگه کیفیت آهنگت پایینه میگم 320 هست دیگه بالاتر نداریم!
    بعدم وقتی دارم صحبت میکنم پشت گوشی یه حالت خش خیلی کم تو صدام هست کسیم گالکسی نداره ببینم اینطور هست یا نه!!

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

کیفیت صدا احساس میکنم مونو هست و اصلن Buss وجود نداره... گوشی قبلیم سونی اریکسون X10 مینی پرو بود و قبلش K750 هیچ کدوم اینجوری نبودن
    جوابه منو ندادی؟؟؟ با هندزفری یه مکالمه کن ببین بازم مشکل داری یا نه؟
    من زیاد با گوشیم مکالمه ندارم تقریبا میشه گفت اصلا ندارم زیاد دقت نکردم یا از طرف نپرسیدم صدام چطوره ولی من یه نویزو همیشه قبل از شروع مکالمه دارم حالا نمیدونم دقیقا منظور شما اینه یا نه؟
    گوشیتون تا حالا ضربه نخورده چون ضربه هم به آنتن آسیب میزنه هم به اسپیکر

14. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •