تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 1298 اولاول ... 704705205605665675685695705715725735745806206701070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ما آشنا تو شرکت ارتباطات زیر ساخت داریم. شکایت کنم جواب میده؟
    چون اولا نیاز هست که سورس کد برنامه محاسبه گر ببینن چون قبل که این اتفاق افتاد شایعه پیش اومد که یکی از شرکتهای مستقر در اصفهان قرارداد 250 میلون تومانی بسته با مخابرات که پلوتون راه اندازی بشه ولی برنامه محاسبه گر پهنای باند در یکی از شرکتهای تهران طراحی کرده بودند هم قیمتش 3 میلیون تومن و باگ نداشت و خوب کار میکرد.والا اسمش یادم رفته ولی کسانیکه میدونن کع قبل از اینکه پلوتون بیاد ما آمار مصرف اینترنت از اون سایت میگرفتیم
    پس فرض می کنیم که شایعه درست باشه در این صورت برنامه نخریدن بلکه خودشون درست کردن که کلی باگ داره اگر یک نگاهی به شکل و ظواهر برنامه نگاه کنید متوجه میشید که اینا رو یک آماتوری نوشتن نه حرفه ای چون حرفه ای هیچ وقت قاطی خوشگلی کردن برنامه نمیکنه بلکه تاحد ممکن فقط با 3 رنگ و ساده برنامه تحویل میده که کمترین باگ داره
    دوما که به دلیل اینکه با حجم عظیمی از مخاطبان روبرو هستن امکان نداره که بیان درستش کنن چون این به معنای تعلیق اینترنت به مدت چند ساعت هست تا بتونن تست کنن یعنی باید قبول کنیم اگر این باگ باشه باهاش کنار بیاییم کاری نمیشه که کرد که بشه درست کنن.
    Last edited by Behrouz_se60; 17-09-2013 at 13:40.

2. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان من الان آریافون دارن یعنی اوایل خوب بود ولی الان به شدت افتضاح هستش سرعت دانلود کم وبگردی افتضاح خلاصه نابوده کلا
    دو روزه دارم زور میزنم خط رو تخلیه کنم بهشون میگم میخوام خط تخلیه بشه میگه چرا میگم سرعت شبانه افتضاح و سرعت وبگردی و دانلود افتضاح میگه مگه میشه میگم بله که میشه تیم ویوئر نصبیدم اومدن تست کردن خودشون از ساعت سه تا 4 و نیم داشت تست میکرد سرعت دانلود به زور به صد تا میرسید با چند تا سرور خارجی ایرانی هر چی بگی سرور خود آریافون همه جوره تست کرده سرعت افتضاح بوده بعد اومده میگه صب کن مودم رو ببینم نویز نداشته باشه خطتت که نویز روی 21 بود که یعنی خوبه بعد الکی یه نگاه انداخته به تنظیمات میگه اونم خوبه بعد من توی قسمت سرویس نیم نوشته بودم شاتل چن یوزر و پس شاتل بهم دادند منتظر بودم که خط خالی بشه واسه همین یوزر و پس شاتل رو نوشتم ولی وقتی پشتیبانی گفت که میخواد تست کنه دوباره یوزر و پس آریافون رو نوشتم هیچی آقا ما سرویس نیم رو یادمون رفت پاک کنیم خلاصه این بابا هم میگفت تو از ما سرویس نمیگیری از شاتل داری میگیری منم گفتم عزیز من یوزر و پس رو بزن سایتتون که زده میبینه سرویس خودشونه آخر دست بهش گفتم این سرویس سه مگ شما بود حالا سرویس یه مگ مخابرات رو ببین که مال وای فای دختر عموم بود سرعت رفت روی 250 طرفم دیگه کم آورد گفت مال فیوز مخابراته به خدا من موندم دیگه بهشون چی بگم از یه طرف پول ریختم برا شاتل از یه طرفم چهار ساعت با اینا کلنجار رفتم یه ساعتم خودش داشت توی سیستم با تیم ویوئر ور میرفت بازم نتونست کاری بکنه آخر دستم خالی نکردند خط رو گفت فردا تماس بگیر ببینم باید چیکار کنم
    کسی بهانه راه حلی چیزی بلد نیست اینا دهن منو سرویس کردند با این سرویسشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان من الان آریافون دارن یعنی اوایل خوب بود ولی الان به شدت افتضاح هستش سرعت دانلود کم وبگردی افتضاح خلاصه نابوده کلا
    دو روزه دارم زور میزنم خط رو تخلیه کنم بهشون میگم میخوام خط تخلیه بشه میگه چرا میگم سرعت شبانه افتضاح و سرعت وبگردی و دانلود افتضاح میگه مگه میشه میگم بله که میشه تیم ویوئر نصبیدم اومدن تست کردن خودشون از ساعت سه تا 4 و نیم داشت تست میکرد سرعت دانلود به زور به صد تا میرسید با چند تا سرور خارجی ایرانی هر چی بگی سرور خود آریافون همه جوره تست کرده سرعت افتضاح بوده بعد اومده میگه صب کن مودم رو ببینم نویز نداشته باشه خطتت که نویز روی 21 بود که یعنی خوبه بعد الکی یه نگاه انداخته به تنظیمات میگه اونم خوبه بعد من توی قسمت سرویس نیم نوشته بودم شاتل چن یوزر و پس شاتل بهم دادند منتظر بودم که خط خالی بشه واسه همین یوزر و پس شاتل رو نوشتم ولی وقتی پشتیبانی گفت که میخواد تست کنه دوباره یوزر و پس آریافون رو نوشتم هیچی آقا ما سرویس نیم رو یادمون رفت پاک کنیم خلاصه این بابا هم میگفت تو از ما سرویس نمیگیری از شاتل داری میگیری منم گفتم عزیز من یوزر و پس رو بزن سایتتون که زده میبینه سرویس خودشونه آخر دست بهش گفتم این سرویس سه مگ شما بود حالا سرویس یه مگ مخابرات رو ببین که مال وای فای دختر عموم بود سرعت رفت روی 250 طرفم دیگه کم آورد گفت مال فیوز مخابراته به خدا من موندم دیگه بهشون چی بگم از یه طرف پول ریختم برا شاتل از یه طرفم چهار ساعت با اینا کلنجار رفتم یه ساعتم خودش داشت توی سیستم با تیم ویوئر ور میرفت بازم نتونست کاری بکنه آخر دستم خالی نکردند خط رو گفت فردا تماس بگیر ببینم باید چیکار کنم
    کسی بهانه راه حلی چیزی بلد نیست اینا دهن منو سرویس کردند با این سرویسشون
    دقیقا همین باز یرو عمو من با رنگین کمان داره که خطشو تخلیه نمیکنن از اون طرف به شاتل پول داده.

بهترین راه شکایت به ارتباطات زیر ساخته اونوقت در عرض 2 ساعت خط رو تخلیه میکنن

5. این کاربر از mehrdad2540 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من الان صبا نت دارم...و به دلیل عدم نیاز به دانلود و نیاز به پینگ می خوام از مخابرات سرویس بگیرم ...چون واقعا سرعته شبانه صبا اذیتم می کنه..و بعد از دو برایه باز کردنه پیج هم برام مشکل ایجاد می کنه!
    ایا سرویسه مخابرات هم شب افت سرعت داره؟ یا کلا تو شبانه روز ثابته؟
    سرعته پیج باز کردن و پینگش به چه صورت هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دقیقا همین باز یرو عمو من با رنگین کمان داره که خطشو تخلیه نمیکنن از اون طرف به شاتل پول داده.

بهترین راه شکایت به ارتباطات زیر ساخته اونوقت در عرض 2 ساعت خط رو تخلیه میکنن
    عجب ادمای .....
    چی بگم والا
    این ارتباطات زیر ساخت کجا هست چطور میشه شکایت کرد ؟
    دهن منو سرویس کردن اینا :|

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض شما هم همین مشکل رو دارید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بابا من شبانه اریا فون سرعت دانلودم رو ۱۰۰ هست !‌چرا میخواد نیم بها کنه ؟
    اه اه اه اه یه حال اساسی تو تابستون داد حالا میخواد بر داره !!!!!‌

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

سلام بچه ها یه مدت هست که این سامانه شارژ مخابرات اصفهان کلی حالم رو گفته من اینترنت 128 کیلو بایت دارم زیاد هم از ترافیکم استفاده نمی کنم ولی نمی دونم چرا سر از خود میره برای من شارژ شبانه میگیره در حالی که شارژ دارم تو رو خدا ببینید چقدر شارژ میکنه آیا راهی برای غیر فعال کردنش هست؟

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان منتظر جوابتون هستم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان من الان صبا نت دارم...و به دلیل عدم نیاز به دانلود و نیاز به پینگ می خوام از مخابرات سرویس بگیرم ...چون واقعا سرعته شبانه صبا اذیتم می کنه..و بعد از دو برایه باز کردنه پیج هم برام مشکل ایجاد می کنه!
    ایا سرویسه مخابرات هم شب افت سرعت داره؟ یا کلا تو شبانه روز ثابته؟
    سرعته پیج باز کردن و پینگش به چه صورت هست؟
    دوست عزیز شبا و روزا سرعتش یکیه
    پینگش بالاست پینگ من 30 بود با مخابرات
    وبگردی هم خوبه فقط قضیه همین مصرف زیاد ترافیکشه اگه کنار میای که یا علی

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •