اگه گرفتی ما رو هم بی خبر نذار![]()
اگه گرفتی ما رو هم بی خبر نذار![]()
Last edited by vansix; 25-01-2012 at 21:46.
قیمتهای وحشتناک یعنی بای بای سینما. کسی پایونیر 717 داره یه رویو از اون بنوسیه . فعلا ای قیمتش از همه بهتره.
سلام
اگر سه دستگاه زیر را در یک جا تست کنیم (سیگنال آنتن برای همه یکسان ) ترتیب کیفیت تصویر در نشان دادن کانال های تلویزیون آیا فرقی داره ؟
1- مارشال 884
2- بلوسنس t14+
3- ایکس ویژن 131/33/121
یعنی امکان داره با شرایط یکسان تفاوت محسوسی در تصویر شبکه تلویزیونی بین این دستگاها باشه؟ دلیل این سوال اینه که الان یک گیرنده مارشال برام آوردن و بعد از راه انداختن، شبکه 3 رو خوب نشون نمیده تنظیمات دستگاه هم گذاشتم رو 720/1080/576 و در نهایت همون 1080 یه ذره بهتر بود ولی وقتی information کانال میگیری زده 576 . در ضمن برای قدرت سیگنال 2 پارامتر داره که یکی 90% و دیگری 65% . اصلا مشکل شطرنجی و هنگ و... نداره فقط کیفیت تصویر شبکه 3 اونی که میخوام نیست. شایدم اصلا همینحوریه مثل VCD !!!
لطفا راهنمایی کنید که اگز لازم باشه دستگاه دیگری جایگزین کنم.
دوست عزيز پايونيرهم گرون شده
باسلام نميدونم چه كاركنم درانتخاب دوراه گيركردم رايان عزيز به راهنمايي شمااحتياج دارم براي من كيفيت صداوتصويرش خيلي مهمه برشمن من مدياپلير دارم
راه اول-خريد سينماsz-1000w .سوني بدليل ساپورتcd vcd DVD audioووايرلس بودن بلندگو وخريدبلوري جدا
راه دوم- خريدسينما پايونيركه صداش عاليه ولي مواردگفته شده را نداره
خواهش ميكنم بگيد كيفيت صداوتصويرش ون خيلي فرق دارن ؟
ممنون
این T14+ وقتی روش فیلم پخش میکنم (از رو فلش) بعد چند دقیقه صدا با تصویر نا هم خوان میشه! مخصوصا تو فیلمهایی که از رو یک دیویدی رو فلش کپی کردم. چی کار کنم؟
پاسخ به سوالات شما کوتاه و مفید:
1-بلوسنس بین این سه تایی که نوشتید از همه بهتره
2-در شرایط مساوی گیرندگی اینا فرق محسوسی نداره ولی باز هم میگم بلوسنس سر تره
3-ایرادی که در مارشال دید به کیفیت تصویر شبکه سه که مزخرف هست ربط داره انگار همیشه vcd هست . شما بزن شبکه پرس تی وی موقع پخش اخبار ببین کیفیت رو . چون می دونن خارجی ها کانال های کیفیت پایین نمی بینن بهترین کیفیت رو دادن به تجهیزات پرس تی وی .
4-خیال ات راحت موقع خرید ست تاپ باکس تنها چیزی که باید بهش توجه کنی امکانات دستگاه هست و کیفیت ساخت اش , تو گیرندگی اصلا تفاوت محسوس نیست .
5-بگرد یک دستگاهی بگیر که امکانات جانبی خوب داشته باشه وگرنه تلویزیون ایران چیز خاصی نداره که بخوای انقدر واسه دیدن اون حساسیت به خرج بدی . منظورم داشتن خروجی HDMI و داشتن ماشین زمان و پشتیبانی از تصاویر با کیفیت 1080p هست .
6-موفق باشی
شما کدوم مدل پیشنهاد میدین؟
HT-D355K سامسونگ
یا LH-860HTC از الجی
فقط در مورد همین دوتا راهنمایی کنید ممنون
دوستان نظرتون در مورد این کمبو های شاتل چیه ؟؟
Combo DVBT& HDMI DVD Player 3400
Combo DVBT& HDMI DVD Player 3500
کیفیت پخش تصویر FullHD
دارای خروجی HDMI و کابل HDMI تقویت شده داخل جعبه
قابلیت ضبط برنامههای رادیویی و تلویزیونی بر روی فلش مموری USB یا هارد اکسترنال با قابلیت PVR
پخش ویدئو از روی فلش مموری USB، هارد اکسترنال و انواع دیسکهای CD, DVD و عملکرد به عنوان یک پخش کننده مولتی مدیا (مناسب برای آرشیو های فیلم و سریال)
قابلیت پخش تمام فرمت های رایج ویدئو، موسیقی و تصویری
قابلیت پخش دیسکهای XVID, DVD, VCD, CD, Picture CD, MP3, HDCD, SVCD, CD-R. CD-RW, DVD0R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, JPEG
قابلیت CD Rip
دارای خروجیهای: HDMI, CVBS, YCbCr, YPbPr
قابلیت کپی فایلها بین USB و دیسک (Copy Files Between USB And Disc)
مجهز به قفل والدین (Parental Lock)
قفل منو و کانال های از پیش انتخاب شده
قابلیت بروز رسانی نرمافزار از طریق پورت USB و دیسک (Software Update By USB And Disc)
حافظه تاریخ و زمان آخرین کانال نمایش داده شده حین روشن کردن دستگاه (Last Memory)
قابلیت پشتیبانی OSD از چند زبان (Support OSD Multilanguage)
قابلیت پخش زیرنویس با زبانهای مختلف (Multilanguage Subtitle)
گزینه جستجوی خودکار و دستی کانال ها
پشتیبانی از فرمتهای ویدیویی مانند: DivX, MP4، MKV، MPEG
پشتیبانی از فرمتهای صوتی مانند: MP3,AAC,WMA
پشتیبانی از فرمتهای عکسی مانند: BMP,JPG,PNG
نمایشگر شماره کانال یا ساعت
نمایش تصویر با قابلیت بزرگنمایی در محدوده انتخابی تصویر
2 عدد ریموت کنترل با دکمههای میانبر رنگی
Last edited by moj63; 27-01-2012 at 20:25.
از وقتی دلار کشید بالا.. کالایی وارد نشده که حالا بخوان گرون بفروشن..
همه اجناس قبل از گرونی دلار وارد شدن..
وجدان درد نمی گیرن ؟؟؟ از این دست انسان ها حالم...
خـوش باشیـد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)