سلام
1 - کسی از این دوستان نمیدونه دفترچه فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد کی میاد؟
2 - اگر قبول بشیم تو آزمونش تا کی وقت داریم که مدرک دیپلم رو بهشون بدیم؟
3 - این قضیه دانشکده های سما یا همچین چیزی چیه؟ کسی در این باره اطلاعی داره؟
ممنون
سلام
1 - کسی از این دوستان نمیدونه دفترچه فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد کی میاد؟
2 - اگر قبول بشیم تو آزمونش تا کی وقت داریم که مدرک دیپلم رو بهشون بدیم؟
3 - این قضیه دانشکده های سما یا همچین چیزی چیه؟ کسی در این باره اطلاعی داره؟
ممنون
دوستان راهنمایی کنید من تراز 6500 میخوام درسم بد نیست البته تجربی بودم ترازم توی قلمچی تجربی 7200 بود ولی یه مدتی از عید به بعد مشکل برام پیش امد نتونستم درست بخونم حالا هم تصمیم گرفتم برم عمران تهران جنوب 6500 میخواد میگید چی کار کنم خوهشا؟
سلام...
من میخوام امتحان کاردانی به کارشناسی بدم...
ثبت نام کیه؟از کجا میتونم بفهمم که هر واحد چه رشته هایی داره؟اگه دفترچه واسه دانلود باشه ممنون میشم
از طریق سایت
می تونید ثبت نام کنید و شماره تلفن همراه را بذلرید موقع ثبت نام واسه شما از طرف سایت دانشگاه آزاد اس ام اس میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
27اردیبهشت
2- موقع ثبت نام حتما باید تحویل در غیر اینصورت ثبت نام نمی کنن (در صورتی که پارتی داشته باشید شاید بشه کاریش کرد )
3- یک سری آموزشکدها هستن زیر نظر واحدهای دانشگاه آزاد که دانشجو میپذیرن (اکثرا بدون کنکور در صورت داشتن پایان خدمت ) که به صورت تک جنسیتی هستند (البته دانشگاه ما اینجوری نیست !) مدرکش هم همون دانشگاه آزاده
موفق باشید
![]()
Last edited by DJ_EBI; 14-05-2011 at 13:19.
در دانشگاه آزاد مسئول سایت دانشگاه یا همون انفورماتیک رو کی منصوب میکنه؟
یعنی این بخش سایت و انفورماتیک زیر نظر کدام حوزه هست>؟ آموزش؟ پژوهش؟ دانشجویی؟
سلام
ممنون دوست عزیز![]()
1- ok
2- نمیشه یک ماهی دیرتر داد؟!شاید من تا مثلا آبان گرفتن دیپلمم طول بکشه!
3 - بدون کارت پایان خدمت نمیشه؟ چطوری باید اطلاعات بیشتر در این مورد کسب کرد یا رفت ثبت نام کرد؟
نمیدونم دوست عزیز ولی من سر همین جریان 2 ترم نتونستم برم مجبور شدم 2 ترم مرخصی گرفتم ( دانشگاه آزاد واحد قزوین)
چرا نمیشه؟در صورتی که دفترچه بگیرید و تو ازمون شرکت کنید و قبول شید می تونید برید بدون کنکور در صورتی هست که پایان خدمت داشته باشید دانشگاه ما اکثرا نیمه دوم بدون کنکور تو بعضی رشته ها می گیره
- پس سعی کنم تا اون موقع طول نکشه!
- باید یه دفترچه جداگانه برای این سما گرفت؟! کلا ثبت نامش چطوریه؟
من کلا به فلسفه این آموزشکده های سماء پی نبردم! فرق اینا با رفتن به دانشگاه های معمولی چیه؟ مدرکش که فرقی نداره؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)