سرزمین هم همیشه بازی هاش کامل بوده
سرزمین هم همیشه بازی هاش کامل بوده
بهادر جان در مورد هوش دروازبانها نسبت به دمو بگو
ایا توپ از دستشون جدا میشه؟
هوش کامپیوتر نسبت به دمو چه طوریه؟
بازی سخت تر شده نسبت به دمو
افسایدگیری هاش قانونی هستند؟ یعنی تا توپ به بازیکن نرسیده افساید نگیره؟
طرز خطا گرفتن داور چه طوریاست؟
زمان پاسخدهی بازی به نسبت دمو چه جوریاست
واکنش دوازه بانها چه طوریه؟
ممنون
اون آدرسه درسته فقط این سایت ThePirateBay بعضی وقت ها بازی در می آره. اینم یه آدرس دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
میشه در مورد مود BAL و مستر لیگ یوخده توضیح بدین که توی این بازی چه فرقایی کرده؟ لطفاً کامل بگین
عزيز جان اخرين ورژني در كار نيست همين نسخه نهايي هستش و شما مي تونيد از همين سايت سفارش بدين بياد منم همين كارو كردم و در ضمن تلفني هم باهاشون حرف زدم تضمين 100 درصد داد كه نسخه نهايي هستش و گفت ما هيچ وقت چيزي رو كه كامل ونهايي نباشه تو سايت نمي ذاريم واسه فروش -
در ضمن شما مي توني نهايتا تا 1 هفته يا 10 روز ديگه با كيت سرور هايي كه اماده ميشه همه نقل وانتقالات رو درست كني و لايسنس تيم ها هم درست ميشه با اون و فيس ها و اسم تيم ها و اسم بازيكنا و .... همه با كيت سرور حل ميشه
هنوز بصورت کامل نتونستم دو دست بازی کنم ولی اینجوری استنباط میشه که:
-هوش دروازه بانها نسبت به دمو و 2009 افزایش داشته و توپ رو بعضی موقع بصورت دو ضرب خیلی جالب مهار می کنند.
-من که فعلا چیزی ندیدم
-این رو قبلا توضییح دادم ، خیلی هوش کامپیوتر بالا رفته و ذهنیت تاکنیکیش بیشتر شده و خیلی خوب دفاع می کنند تا حمله
-بازی سخت تر شده و لی من هنوز نتونستم جام قهرمان شم تا ببینم super star چطوریه
-این رو هم تا حالا به عینه ندیدم نمیتونم درموردش نظر بدم ولی در کل سطح داوری بالا رفته
-طرز خاصی نداره و مثل قبله
-پاسخ دهی سرع تر و بهینه تر شده
-بعضی موقع بقول مزدک میرزایی چند تا سوپر واکنش میدن
======================================
درمورد bal ,madter league زمانی میشه نظر داد که حد اقل 4-5 تا بازی انجام بدی ولی همینجوری سرسری که ازش رد میشدم چند تا نکته اساسی دیدم اونم توی مستر سخت تر شدن کاره چون دیگه بعنوان مربی نیستی بلکه هم مدیر تام باشگاه هستی هم مربی .
درمورد bal زیاد روش کار نکردم ایشالا فردا.
Last edited by bahador2009; 21-10-2009 at 00:57.
بهادر جان ميشه يه توصيف كلي از بازي هايي كه انجام دادي بدي به ما نمي خوام ريز بشي چون ميدونم خسته هستي فقط مي خوام بدونم لذتي كه از بازي ميبري الان با اون زمان كه دمو رو بازي كردي چقدر فرق كرده ؟ بيشتر شده يا تغييري نكرده و كمي هم در مورد دروازه بان ها بگو بهتر شدن
داورها هم تغيير كردند يا نه تعدادشون زياد شده ؟
گزارشگر نسبت به 2009 چطور گزارش ميكنه ؟
الان من این رو بگیرم حله دیگه
حجمش 5 گیگه ؟
اگه می تونید یه تورنت انگلیسی برای xbox بزاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به ابوالفضل خان از این ورا . حقیقتا دلم خیلی برات تنگ شده بود . آخر گزارش غیر انگلیسی pes 2009 رو گیر آوردی ؟
ابوالفضل تغییرات اساسی و بسیار جالبی توش داده شده . بعنوان نمونه واقعی شدن قیمت بازیکنان , خرید و فروشها بر اساس پول واقعی ( دلار پوند و ین ) تیم جوانان مربی پزشک تیم مربی بدنساز عقد قرار داد با اسپانسرها برای حمایت تیم و حساب و کتاب کردن دخل و خرج باشگاه و ....
Last edited by 4039; 21-10-2009 at 01:02.
بهادر اين تيم هاي كه ميذارم لايسنس كامل شدن يا نه اخه اينا تو نسخه نهايي لايسنس شدن و تو كد هاي قبلي نبودن ممنون ميشم اينم جواب بدي -- فقط مي تونم بگم تركوندي امشب داداش-- Racing Santander , Valadolid , Unirea Urziceni , Rosenborg
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)