[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
830-2996 , 830-3004
موبایل ریاضی هم اگه خواستید بگید تا بهتون بدم
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
830-2996 , 830-3004
موبایل ریاضی هم اگه خواستید بگید تا بهتون بدم
حذف شود.............
Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:34.
با دروود
6.9 14.9
این داو استریم و آپ استریم snr هست،
در مورد ارم نت،من امروز با تهران تماس گرفتم دوباره خودشون تماس گرفتند و جویای موضوع شدند که من بهشون گفتم از روزی که اودم ارمنت یک روز خوش ندیدم و گفتند که حتمن پیگیری می کنند و اگه باز هم موردی بود تماس بیرم و بگم!
خواهش می کنم دوستانی که مشکلی دارند با آسای تک تهران در میان بگزارند شاید بلکه ای شد
پس مشکل از خطت هست دوست عزیز.. . خیلی اوضاش خرابه... حدش میزدم down stream ات که کم هست بخاطره خطتت باشه.... این قطعی هایی هم که داری به خاطر نویز زیاده خطتت هست که لینکت میپره... الان 6.9 واسه down stream زیره خط فقر هست.... اونم هم با down stream که 500 هست.
زمان هایی که قطعی شرکت باشه ما اینجا اعلام میکنیم... قطعی های زیادی شما به خاطر مشکل نویزی هست که روو خطتتونه...
بچه هایی که توی اصفهان و تهران سپنتا دارن خیلی راضی هستن... کسی اینجا سپنتا نداره ببینیم چه جوریاس... میصرفه یکی از خطامو بفرستم رو سپنتا... نکنه این سپنتا همین ارم نت باشه؟؟؟؟
با دروود
در مورد نویز با پشتیبانی تماس گرفتن احتمال می دیدم از مرکز مخابراتی باشه پون پیشتر نویز نداشتم تا این اندازه!
در مورد قطعی هم که خود آسیاتک تایید کرد که قطعی داشتیم و هر زمان هم که من قطعی داشتم و با پشتیبانی تماس گرفتم ،پیام "مشکل در مرکز مخابراتی" رو شندیم!!
بالاخره با مرکز تماس گرفتم
یکسری راهنمایی کردن که کلیه تلفن ها را از پریز در بیارید و یک تست کنید
با انجام اینکار خط وصل شد ولی 2 -3 دقیقه بعد دوباره قطع شد
دوباره تماس گرفتم گفتن نویز خط بالاست
الان در تنظیمات مودم نگاه کردم پارامترها بصورت زیر هست :
snr margin upstream 18 db
line attenuation Upstream : 34 db
SNR margin Downstream 6 db
Line Attenuation Downstream : 51 db
دیگه موندم چیکار کنم؟!!
تموم بشه حتما قطعش می کنم میرم بیسیم می گیرم از شرش خلاص شم
دوستان من ارم نت 512 نامحدود بگیرم خوبه ؟
سرعتش چقدر میشه؟
سلام
نه به هیچ وجه نگیر سرعتش بیشتر از 8 نمیشه.من خودم گرفتم 3 روز بعد عوضش کردم چون واقعا اعصاب ادم رو خرد میکنه.سرعتش اینه:
![]()
اینقد زیر ساختای ایران مشکل داره که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.... واقعا متاسفم واسه کشورمون که مردم با دل خوش نمیتونن یه اینترنت استفاده کنن... اره down stream مشکل داره. نویز داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)