میگم که سرعت دانلودم 6-8 هستش
بعد موقع دانلود از راپید یا سایتهای دیگه هی قطع میشه و نمیشه ادامه داد
لینکهای مستفقیم هم باید هر 20 ثانیه یه بار پاز و رزیوم کنی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میگم که سرعت دانلودم 6-8 هستش
بعد موقع دانلود از راپید یا سایتهای دیگه هی قطع میشه و نمیشه ادامه داد
لینکهای مستفقیم هم باید هر 20 ثانیه یه بار پاز و رزیوم کنی
نه همون 1 تا7 هست!
من دیگه بحثی نمیکنم ... ولی به عنوان کاربری که تاحالا از 5 تا شرکت adsl داشتم میگم شاتل از همه نظر از بقیه بهتره ... یعنی عالیه ...
دوستان اگر به بقای این تاپیک علاقه مند هستید لطفا یه مقدار رعایت کنید،این فروم از نعمت پیغام خصوصی و پیام پروفایل هم برخورداره!!
سعی کنیم مشکلات همدیگه رو درک کنیم و در جهت حلش قدم برداریم نه اینکه با هم بحث و جدل کنیم. ممنون.
اولا که تو فروم بحث درباره ی صبا ممنوع هست!!!!!
دوما طبیعی هست که هر isp یک سری کاربر راضی و 1 سری هم کاربر ناراضی داشته باشه؟!
ولی برای شاتل تعداد کاربرایی که راضی هستن خیلی بیشتر از ناراضی ها هست!
پس نمیشه جز را به کل نسبت داد
من به شخصه 6 ماهه از شاتل eco-512 دارم اصلا نمیدونم قطعی چی هست تا حالا نداشتم!
سرعت هم 1 مدت شبها کم میشد که چند وقته خیلی خیلی بهتر شده که اکثر دوستان هم تایید میکنن
سرعت منم در طول روز 60-70 هست و شبا 50-70
سوما اینکه توی تاپیک شاتل مشکلات شاتل را بیان کنیم هیچ ایرادی نداره ولی تاپیک شاتل اصلا جای توضیح و توصیف صبا و اینکه چه سرعتی را داره نیست!
چهارمن خواهشا دیگه ادامه ندین!!!!!
دوست عزیز، همونطوری که vroom گفت هر isp یه سری راضی داره و یه سری ناراضی. ما منکر مشکل شما نیستیم. خود من یه چند شبی (حدودا10 روز) سرعت دانلود شبانه ام بشدت افت کرد و از 60-70 به 5-6 رسید!(دوستان شاتلی در جریانن)
خوب بعد از پیگیری های زیاد بالاخره مشکل حل شد. شما هم باید پیگیری کنی تا مشکلت حل بشه، اگرهم مشکل از پهنای باند مرکز مخابراتیت باشه که باید منتظر بشی تا پهنای باند مرکز مخابراتیت رو افزایش بدن. اگر هم مشکل از سیستم یا سیم کشی هست که باید ببینی از کجاست.
من امروز يك چيزي كشف كردم. دوستان شما هم برين چك كنين...!
تا ديروز Downstream من روي 256 ست شده بود(من ART2 دارم كه 192هستش) شاتل بابت هر سرويس 64KB اضافه مي كرد كه ميشد 256 ولي امروز ديدم سرعتم كم شده . رفتم ديدم Downstream گذاشتن روي 224 يعني 32KB بيشتر از 192
اين يعني شاتل پهناي باند كم آورده و اومده Downstream كمتر ست كرده است.
شما هم برين چك كنين ببينين براي شما هم كم كردن...؟؟؟
هر سرویس 64kB اضاف نمیکنه! بستگی به سرویست داره
512 را 578 میبنده که میشه 66 تا بیشتر
128 را هم 160 که 32 تا بیشتر
نه برای من همون هست
من سرویس ارت 1 دارم با دانلود بصورت نامحدود خدایی روزا اصلاً مشکل ندارم سرعت دانلودم هم 20 به بالا هست همین امروز بیشتر از 700 مگابایت دانلود کردم ولی قبول دارم شبها سرعت دانلود کم میشه و اونم بخاطر ترافیک شبکه هست اکثر مشتر ک ها از سرویس اکو استفاده میکنند و همه هم میخوان شب دانلود کنند این همه ترافیک معلومه تو کیفیت تاثیر میزاره همین صبا هم شبها کیفیت خوبی نداره و هر یک ساعت هم که قطع میشه روز هم که نمی تونی که دانلود کنی که بخوای لذت دانلود با سرعت 120 به قول شما رو ببری تازه من از چند نفر شنیدم سرعت صبا هم افت کرده و دیگه مثل قبل نیست.
به هر حال هر شرکتی یه مزایا و یه معایبی داره و هیچ کدوم اینها بی عیب نیستن.
در مورد اون دوستمون که گفته با راپیدشر مشکل داره و اکانت پرمیوم هم داره باید عرض بکنم بنده هم اکانت پرمیوم راپید رو دارم و تمام دانلودهامو از همین راپیدشر میکنم سرعتمم هم زیر 20 نیومده احتمالاً مشکل از خود شماست ، اگه حداقل میگفتی اکانت نداری و مشکل داری من قبول میکردم ولی شما میگی اکانت راپید رو داری و مشکل داری باید عرض کنم بنده اصلاً مشکل با راپیدشر ندارم.
Last edited by milad20e20; 06-04-2009 at 01:14.
دوست عزيز شما راهنمايي خواستين من هم يك بار بهتون گفتم درخواست پشتيبان حضوري كنين و مرتب يك مشكل رو توي تاپيك تكرار نكنين. منم با شاتل مشكل دارم ولي مثل اينكه مشكل من از نويز خطم هست (پشتيبان حضوري گفت) از نظر سرعت هيچ مشكلي ندارم 2 تا فيلم هم از سرعتم گذاشتم تو همين تاپيك كه دوستان شاهد هستن حتي سرعتم روي دهم كيلوبايت هم ثابت بود!!! اگه اين مشكلم هم رفع بشه كه به نظر به خاطر جاي نا مناسب ترمينال تلفن سر خط هست كه چسبيده به كنتور هاي برق هست با شاتل مشكل ندارم.
شايد باورتون نشه ولي همين چند روز پيش من خواستم از يه جا ديگه غير شاتل بپرسم نويز و سيگنال چند باشه مناسبه به پشتيباني لايزر زنگ زدم پرسيدم يارو انگار مست بود اصلاً ميگه نويز و سيگنال چيه!!! بهش ميگم چيه جواب ميده ما چيزي نداريم اندازه بگيريم به داتك زدم اون باز يه ذره وضعش بهتر بود ميدونست چيه ولي نميدونست مقدارش چقدر باشه به خود شاتل چند بار زدم با چندتا خانم و آقا حرف زدم (پشتيباني) همه اطلاعات كافي داشتن.
خدايي شاتل عاليه فقط يه ذره يا قيمت آرت رو كم ميكرد يا نامحدود ميكرد ديگه هيچ كس نميتونست بهش گير بده.
و اما پيشنهاد آخر ما به شما براي رفع مشكل شما: به 23089 زنگ بزنين شماره كاربريتون رو بگين و بگين پشتيبان حضوري ميخوام. شماره ميگيره ميگه فردا زنگ ميزنيم ساعتش رو هماهنگ ميكنيم. خوشحال ميشيم نتيجه رو به ما هم اعلام كنين.![]()
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)