با سلام من میخواهم از صبانت سرویس بگیریم
ایا قطعی زیاد دارد
من اصفهان هستم
مرکز مخابرات 4424 خاتم النبیا
با تشکر
اگر کمک کنید
با سلام من میخواهم از صبانت سرویس بگیریم
ایا قطعی زیاد دارد
من اصفهان هستم
مرکز مخابرات 4424 خاتم النبیا
با تشکر
اگر کمک کنید
متاسفانه پارس آنلاین هم مودم منو ساپورت نمیکنه ( یعنی میخواد یه مودم بهمون بندازه) .
کسی از لایزر سرویس گرفته؟؟ چطوریه سرویساش؟؟
اگه یه سری به صفحه ی قبل بزنی من در مورد لایزر نوشتم.
دوستان من هم میخوام 3ماه نا محدود از آسیا تک بگیرم امیدوارم خوب باشه.
من اولش 128 ایکو شاتل داشتم. خداییش خیلی راضی بودم...خیلی خیلی راضی بودم.بعدش بهشون گفتم این سرعتش با سرعت دانلود سرویس های آرت یکیه گفتن که آره یکیه...ما هم رفتیم یه ماهه گرفتیم بعدش کلی خورد تو ذوقم دیدم سرعت دانلودش بیست .بعد از یه ماه رفتم از یه شرکت دیگه به اسم عصر آنلاین گرفتم.مثل اینکه مال فن آوا هستش...افتضاح...الان 3 روزه که سرعت دانلودم از 15 بیشتر نمیشه . خطم هم 512 هستش.دیروز زنگ زدم هیچکدومشون هیچ کاری نکردن...آخرش گفتن منطقه اتون مشکل داره.
اما خدا وکیلی شاتل خوب بود خدماتش اما نمیدونم چرا دروغ گفتن و من خطم از دستم پرید. میخواستم عوضش کنم اما می گفتن جای خالی برای منطقه شما دیگه نداریم...
الان هم دلم می خواد این که الان دارم رو عوض کنم اما بازم مثل اینکه همون آش با همون کاسه... اینا همشون مثل هم هستن
پشتیبانی شاتل خیلی عالیه
اگه شهرستان هستی همون پارس بهتر از لایزر هست بچه ها میگن لایزربه درد نمیخوره شما یه کاری بکن
از پارس بگیر و با مودم خودت وصل بشو
وقتی گفت که مودم چی داری اسم همون مودم خوشدونو ببر بگو مثلا سیمفونی فکر کنم همین باشه (( مدل و مارکهای عجیب غریب تو بازار زیاده )) اونوقت که خطت رانژه شد مودم خودتو بزن بچه ها همه میگن محال ممکنه که مودم به خط نخوره به نظر منم راست میگند چون مودم برای کانفایگ شدن ساخته شده اگه قرار بود برای هر شرکتی یه نوع مودم بسازن که دیگه تمام دنیا باید میرفتن کارخونه مودم سازی میزدن نمیشه که برای هر اینترنتی یه مودم باشه
ممکن هست حالا ADSL2+ باشه که اون فرق میکنه و مودم 2 میخواد که پارس آنلاین کلاسش به این حرفها نمیخوره
و مودم من هم روی جعبه اش نوشته که 2 یعنی اینرتنت ی اس ال 2 رو هم ساپورت میکنه
شما یه کاری بکن برو و خط رو تقاضای رانژه بده وقتی هم که رانژه شد پول رو بریز حساب اول پول رو نریزی !!!!
اگه مودمش خورد که خورد اگه نخورد بیخیالش شو میتونی زا توی فروم پارس انلاین هم بپرسی که بچه ها با مودم دیگه ای تست کردن این سرویسهای پارس رو اگه دیدی گفتن آره دیگه لایزر نرو
همین پارس خوبه
چون برای شهرستانها شبها رایگان داره![]()
مناطق فرد اسدی . توحید . هفت تیر . نصر الهی . مطهری و .... پورت خالی موجود است :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
66884102
ADSL برای پاسداران - جز داتک و پارس آنلاین و شاتل که پورت ندارن- سراغ دارید؟
سلام
دوستانی که صبا دارن ، من کمی تحقیق کردم ، چون سرعت دانلود بالای 50 کیلو میخواستم ، با توجه به اینکه سرعت قانونیه 128 ، 16 کیلوبایته !خیلیا میگن با همون سرویس 128 هم میتونم با 50 کیلو دانلود کنم ! آیا این حقیقت داره ؟
دوم اینکه به من گفتن ( دوستام ) که سرعت دانلود شبانه رایگان 1مگ حساب میشه ، آیا اینم حقیقت داره یا اینکه هر کی هر سرویسی داشته باشه شبانه رایگان هم همون سرعتو میگیره ؟
ختم کلام اینکه اگه میتونم با سرویس 128 ، بالای 50 کیلو دانلود داشته باشم برم همون 128 رو قرار داد ببندم اینقدرم دردسر نامه ی دانشگاه رو نکشم ، هان ؟ نظر شما چیه ؟
من صبانت ندارم در مورد اون سوالها بايد دوستان صبانتي راهنمايي كنن. اما در مورد قسمت پاياني صحبتت بايد بگم كه گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه كاري نداره. برو قسمت صدور گواهي بگو براي شركت صبانت گواهي مي خوام. اونها وظيفه شونه بايد گواهي بدن. تازه با كارت دانشجويي ( كارت اصل نه اتوماسيون ) كه تاريخ روش داره هم مي توني درخواست بدي. من الان درخواست 1 مگابيت ارتباط گستر صبا دادم با همين گواهي و كارت دانشجويي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)