بابا مگه چی گفت این بنده خداشریف قبولی خیالت راحت شد...
اگه کسی چیزی نمی گه برای اینه که نمی خواد نا امیدت کن
حالا که خودش خواسته اگه بخوای جواب میدی اگر هم نخواستی دیگه چرا اینجوری؟
حالا شاید شرایطش یه طوری بوده که نتونسته بخونه
بابا مگه چی گفت این بنده خداشریف قبولی خیالت راحت شد...
اگه کسی چیزی نمی گه برای اینه که نمی خواد نا امیدت کن
از اسم محل سکونت مشخص نیست ! تبریزم ، منطقه 1 هست
این همه بحثای حاشیه ای ،دریغ از جواب من
قهر می کنما...
به نظرت لحنم بد بود؟بابا مگه چی گفت این بنده خدا
اگه بود به بزرگی خودتون ببخشید
فقط شوخی بود
چون پست ها زیاد بود اصلا ندیدم چی گفتیاین همه بحثای حاشیه ای ،دریغ از جواب من
قهر می کنما...
میشه یه بار دیگه سوالتو بذاری؟
اگه تونستم جواب میدم
نوشته شده توسط WrongDoer89 [
امروز رفتم دفترچه انتخاب رشته سال قبل رو برداشتم که یه نگاهی به ظرفیت رشته های سال قبل و... بندازم، یه چیر جالب دیدم ، یادتون میاد سنجش اعلام کرد رشته های صنایع عمران مکانیک کامپیوتر برق در دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه های تهران سهمیه آزاد 20 درصد بیشتر از رشته های دیگه ی ...
نکته جالب اینجاست که صنایع همه گرایش هاش کشوریه و اصلاً گزینش بومی تأثیری نداره ضمن اینکه خیلی از گرایش های رشته های دیگه هم کشوریه حالا من با رشته های دیگه کار ندارم ...
تو بحر این موندم که چطور میآن میگن که رشته ای که تا پارسال همه سهمیه هاش آزاد بوده امسال بومی 60 آزاد 40 بابا اینا دیگه شورش رو در آوردند فکر می کنند ملت خرند نمی فهمند.
من یه بوهایی بردم...این که اینا رو گفتند که ملت سرو صداشون بد از افتضاح پارسال بخوابه به احتمال %70 درصد گزینش هیچ تغییری نمی کنه . مثل پارسال اول جیب خودشونو پر میکنن بعد یه نگاهی به بچه هایی که خودشونو کشتن ،اونایی که جوونی شونو گذاشتند پای درسشون ،میندازن.
البته اینو بگم که اگه امسال دفترچه ها تغییر کرد و دیدید جلوی صنایع هم نوشتن قطبی یا ناحیه ای شک نکنید که پست منو دیدن ،نشون به اون نشون که در آزمون اول جامع سنجش سایتشون رو آپدیت نکرده بودنمن اومدم اینجا مسخره کردم چند دقیقه بد رفتم دیدم آپدیت شده!!
من میرم اگه نظری بود بداً میام میخونم...
بای تا بد.
Last edited by WrongDoer89; 27-06-2009 at 13:19. دليل: :))
واقعا جا داره از مدیران و کاربران فعال p30world یه تشکر اساسی بکنم واقعا این چند روز هیچ گونه ایرادی از تاپیک کنکور 88 نگرفتند با اینکه از حق نگذریم این روزا تعداد اسپم ها خیلی زیاد بود ، مدیران ، کاربران فعال و تمام اعضای P30 دست گلتون درد نکنه![]()
دیگه حالا که کنکور تموم شده و شما هم که هنوز دانشگاه آزاد ثبت نام نکردی ؟ به هر حال واقعیتو من گفتم
و محور اصلی حرفم هم این بود که 1 سال خوندن ارزش دولتی رفتنو داره اگه می خواستم بدجنسی کنم می گفتم همین آزاد رو برو که یه رقیب ( که با امید زیاد می خواد درس بخونه ) کم بشه .
بعضی جاها لازمه آدم چشمشو به روی واقعیت باز کنه ...توی کشور ما کار برای مهندسی از دانشگاه عالی هم نیست ..
آینه چو نقش تو بنمود راست خودشکن آینه شکستن خطاست
در هر حال تصمیم آخر با شماست و اصلاَ من کیم که بخوام کسیو راهنمایی کنم . کوچیک شما هم هستم
یادشون رفته بود تو یادشون انداختیواقعا جا داره از مدیران و کاربران فعال p30world یه تشکر اساسی بکنم واقعا این چند روز هیچ گونه ایرادی از تاپیک کنکور 88 نگرفتند با اینکه از حق نگذریم این روزا تعداد اسپم ها خیلی زیاد بود ، مدیران ، کاربران فعال و تمام اعضای P30 دست گلتون درد نکنه
من کلا موندم این پست هدفش چیه ؟(شوخی کردم )
ولی کلا تو این چند روزه دیگه بچه ها بیش فعال شده بودن
تا میرفتی یه صفحه رو بخونی 10 تا صفحه میرفت روش
نه عزیزم این چه حرفیهبه نظرت لحنم بد بود؟
اگه بود به بزرگی خودتون ببخشید
فقط شوخی بود
ولی من میدونم این بنده خدا الان داره چی میکشه
منم به خاطر مشکلات نتونستم درس بخونم
الان اگه دوستام باهام یه جوری حرف بزنن دیگه...
به هر حال اگه من هم بد حرف زدم عذر میخوام
در مورد سوالت هم باید بگم که سازمان سنجش هیچ چیزیش معلوم نیست
هر سال هم یه ساز جدید میزنن
این چیزایی هم که گفتی بعید نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)