تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 587 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه
    دوستانی که اهل Game center هستن و احیانا بازی آنلاین هم می کنن به این تاپیک یه سری بزنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با درود

چهار سوال از دوستان دارم:

اول اینکه در یک بروشور از مشخصات آی پاد تاچ نوشته که در حالت پخش موسیقی تا 40 ساعت و در وضعیت پخش ویدئو تا 7 ساعت با شارژ کامل کار می کند در حالیکه من شارژ کامل کردم و بعد از 2 ساعت کار با دیکشنری که صفحه آی پاد روشن بوده شارژ به نصف رسید که اینطوری میشه 4 ساعت در حالت ویدئو در آی پاد من. آیا اون هفت ساعت گفته شده غلطه؟ من تازه آی پاد رو خریدم و نو هست. حالا دوستانی که آی پاد تاچ دارند با یک شارژ کامل چه زمانی رو می تونن به طور یکسره پخش ویدئو داشته باشند تا کاملا باطری خالی بشه؟

دوم اینکه آیا باطری آی پاد تا چ مثل باطری موبایل بعد از چند ماه کار قابلیت خودش رو از دست می ده و نیاز به تعویض داره؟ آیا اصلاً قابل تعویض هست؟ یا اینکه طوری طراحی و ساخته شده که چند سالی کار خواهد کرد؟

سومین سوال اینکه آیا دیکشنری فارسی به فارسی برای آی پاد تاچ هست؟

و چهارمین سوال اینکه برای بعضی دیکشنری ها صفحه کلید قابلیت تغییر به زبان عربی رو داره که چهار حرف معروفی که در زبان فارسی هست در آن نیست، برنامه ای برای داشتن همه حروف فارسی در صفحه کلید تایپ دیکشنریها وجود دارد که بشود کلمات فارسی را تایپ کرد و به معنی آنها (در صورت مثبت بودن سوال سوم من) دست یافت؟

با سپاس فراوان
    بدرود

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

چند سوالی که پیش از این در مورد آی پاد تاچ پرسیده بودم و دوستان لطف کردند پاسخ دادند را برای آی پاد دوستم می خواستم و خودمم قصد داشتم که یکی بخرم تا اینکه یکی از دوستان دیگر که iPhone 4 دارد گفته که تمام قابلیت ها از قبیل نصب دیکشنریها، بازیها، برنامه ها و هر چیزی در گوشی موبایل iPhone 4 انجام شدنی است به اضافه اینکه موبایل هم هست. آیا این گفته درست است و باید بین آی پاد تاچ و آیفون، آیفون را انتخاب کرد؟ آیا این گفته درست است که تمام برنامه ها، دیکشنریها و بازیها که در آی پاد تاچ است را می توان در آیفون 4 اجرا و استفاده کرد؟ من نمی توانم قبول کنم که شرکتی به زیرکی و دقت اپل که خیلی قبولش دارم و هر ابزار سخت افزاری که ارائه کرده جای خود را دارد و نمی شود گفت اگر این را داشته باشی به آن یا آنهای دیگر نیازی نیست و این کار همه را می کند را به بازار بدهد و دو ابزار خیلی شبیه هم باشند، اگر این صحیح باشد همه آیفون می خرند و آی پاد تاچ رو دست اپل باید بماند. پس دوستان اگر هر دو ابزار را دارند یا اطلاعاتی دارند که من را از این شک راحت کند منتظر کمک و مشاوره هستم.

با سپاس
    بدرود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود

چند سوالی که پیش از این در مورد آی پاد تاچ پرسیده بودم و دوستان لطف کردند پاسخ دادند را برای آی پاد دوستم می خواستم و خودمم قصد داشتم که یکی بخرم تا اینکه یکی از دوستان دیگر که iPhone 4 دارد گفته که تمام قابلیت ها از قبیل نصب دیکشنریها، بازیها، برنامه ها و هر چیزی در گوشی موبایل iPhone 4 انجام شدنی است به اضافه اینکه موبایل هم هست. آیا این گفته درست است و باید بین آی پاد تاچ و آیفون، آیفون را انتخاب کرد؟ آیا این گفته درست است که تمام برنامه ها، دیکشنریها و بازیها که در آی پاد تاچ است را می توان در آیفون 4 اجرا و استفاده کرد؟ من نمی توانم قبول کنم که شرکتی به زیرکی و دقت اپل که خیلی قبولش دارم و هر ابزار سخت افزاری که ارائه کرده جای خود را دارد و نمی شود گفت اگر این را داشته باشی به آن یا آنهای دیگر نیازی نیست و این کار همه را می کند را به بازار بدهد و دو ابزار خیلی شبیه هم باشند، اگر این صحیح باشد همه آیفون می خرند و آی پاد تاچ رو دست اپل باید بماند. پس دوستان اگر هر دو ابزار را دارند یا اطلاعاتی دارند که من را از این شک راحت کند منتظر کمک و مشاوره هستم.

با سپاس
    بدرود
    درسته هر نرم افزاري كه توي آيپاد نصب ميشه رو آيفون هم نصب ميشه يا به صورته ديگه اي ميشه گفت هر نرم افزاري كه تو آيفون نصب ميشه رو آيپادم نصب ميشه(به جز نرم افزار هايي كه به زنگ زدن اس ام اس و... نياز دارند)
    علتي كه خيلي ها به آيپاد رو ميارن قيمت ارزون تر اون نسبت به آيفون هست.
    Last edited by mohamad h; 31-08-2011 at 14:41.

6. این کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ميشه كاري كرد كه آهنگ ها تو آيپاد بر اساس اسم خواننده باشه نه اسم آهنگ؟

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز
    تو ipod 4g وقتی بخواهیم والپیپر و تم آیپاد رو اضافه کنیم چجوری باید انجام داد؟؟؟(به غیر از اونایی که خو دستگاه داره)
    ممنون

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان ميشه كاري كرد كه آهنگ ها تو آيپاد بر اساس اسم خواننده باشه نه اسم آهنگ؟
    اگه تگ آهنگاتون درست باشه تو موزیک پلیر می تونید لیست خواننده ها رو ببینید دیگه! اگه تو قسمت Songs منظورتونه، نه نمی شه.
    دوستان عزیز
    تو ipod 4g وقتی بخواهیم والپیپر و تم آیپاد رو اضافه کنیم چجوری باید انجام داد؟؟؟(به غیر از اونایی که خو دستگاه داره)
    ممنون
    هر تصویری رو که می خواید با آیتیونز سینک کنید، بعد از تو گالری انتخابش کنید.
    برای هم باید از وینتربرد استفاده کنید.

10. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    حالتون خوبه.این ایپاد چجور وسیله ای؟من تا حالا هیچ کدوم از محصولات اپل ازنزدیکم ندیدم ولی کلی فیلم ازشون دیدمهمیشه گوشی گرون میخرم ولی یه ساله خسته میشم میدم یکی دیگه عمرا واسم یه ایفون بگیرن خواستم بدونم ایپاد چجوریاس کلی فیلم ومطلب در موردش دیدم ولی میخوام یکی کلی راهنماییم کنه.اگه بخوام بخرم هم واسه نسخه بعدیش صبر میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    حالتون خوبه.این ایپاد چجور وسیله ای؟من تا حالا هیچ کدوم از محصولات اپل ازنزدیکم ندیدم ولی کلی فیلم ازشون دیدمهمیشه گوشی گرون میخرم ولی یه ساله خسته میشم میدم یکی دیگه عمرا واسم یه ایفون بگیرن خواستم بدونم ایپاد چجوریاس کلی فیلم ومطلب در موردش دیدم ولی میخوام یکی کلی راهنماییم کنه.اگه بخوام بخرم هم واسه نسخه بعدیش صبر میکنم
    خيلي خوبه من كه ازش خيلي راضيم واسه آهنگ و بازي فيلم و اينترنت و ...خيلي خوبه من كه تا حالا از خريدش پشيمون نشدم.
    Last edited by mohamad h; 02-09-2011 at 21:45.

13. این کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای هم باید از وینتربرد استفاده کنید.
    اگه ممكنه بيشتر در مورد وينتربرد توضيح بديد

چجوري ميشه توش تم اضافه كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •