سلام
اما من عکس نظر شما رو دارم.
شما چجوری از اینترنت محدود استفاده میکنید اما عملا سرویستون نامحدود هست! اینکه ما سرویس محدود داریم و سرعتشم بالاست درست اما این سرویس محدود خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنیم تموم میشه که اگه اینطور نباشه باید به دانلود کردنامون تجدید نظر کنیم و به فکر دانلود شبانه باشیم که اونم هزارتا مشکل داره، شب زنده داری داره، حتی نمیدونیم چی دانلود کردیم چی نکردیم... کدوم لینک دانلود شده کدوم تو وسط قطع شده و لینک بعدی دانلود شده و هزارتا دنگ و فنگ داره! وقتی من سرعتم بالاست هرچی تو نت ببینم و خوشم بیاد وسوسه میشم برای دانلودش و حجمم که هی کم میشه!
سرویس نامحدود = دانلود 24 ساعته + نت گردی + آسودگی + هزینه کم و...!
اما اگه نامحدود داشته باشم هرچند با سرعت پایین اما خیالم آسوده هست... فکر گرفتن شارژ هم نیستم (شارژه 1گیگ فک کنم 5تومن باشه که کی هست هی بره شارژ بگیره اونم با این قیمت و با این حجم!!!) و کلا نمیصرفه به نظر من...
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
خیر 128کیلوبایت بر ثانیه نیست.
من 128 نامحدود از همارا دارم با 20 KB/Second دانلود میکنم.
سرعت واقعیشو نمیدونم اما بنظرم نسبت به هزینه ای که میدم اونم برای سه ماه نامحدود بنظرم خوبه (البته اینم بگم که سرعت+هزینه اینترنت در ایران رو اصلا قبول ندارم اما با این شرایط میسازم و راضیم)