تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 905 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580620670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ماشینم پرایده.
    یکی از جاهایی که مثلا آب میداد محل اتصال شلنگی بود که از بالای رادیاتور به موتور میرفت. اونو سفت کردم فعلا چکه نمیکنه.
    در مورد اون دود سفید باید بگم: بعد روشن شدن مشکل حل میشه. یه نفر میگفت اون دود اولیه تو هوای سرد طبیعیه و بخاطر سوختن بخار آبی هست که داخل موتور سرد شده.

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ماشینم پرایده.
    یکی از جاهایی که مثلا آب میداد محل اتصال شلنگی بود که از بالای رادیاتور به موتور میرفت. اونو سفت کردم فعلا چکه نمیکنه.
    در مورد اون دود سفید باید بگم: بعد روشن شدن مشکل حل میشه. یه نفر میگفت اون دود اولیه تو هوای سرد طبیعیه و بخاطر سوختن بخار آبی هست که داخل موتور سرد شده.
    بله درست گفتند
    اگه این دود بعد از گرم شدن موتور از بین میره به همین دلیله ولی اگر از بین نمیره و دائمیه به دلیل سوختن واشر سرسیلندر یا به احتمال خیلی کم ناشی از ترک خوردگی سیلندره

3. این کاربر از milad0x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام<br>پراید 111 صبح ها وقتی روشن میکنیم صدای تق تق تق ... میده. وقتی پا بزاریم رو کلاچ از بین میره. اگر پا برداریم از کلاچ باز صدا میده-اگر یک مدت از روشن شدنش بگدذره معمولا صدا قطع میشه<br>یکی از دوستان گفت اگر بخواهی درست کنی باید صفحه و .. بیاد پائین و این مشکل خاصی نیست و میتونی دستش نزنی . درست گفته؟&gt;

داره خودمونی میشه mehrdad-hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام دوستان
    یه پراید دارم مدل 83 انژکتور.
    الان چند ماهه وقتی صبح استارت میزنم تا 2 دقیقه پرت میزنه و حتی خاموش میکنه. اما وقتی گرم میوفته و چند دقیقه میگذره قشنگ کار میکنه.
    میشه راهنمایی بفرمایید؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام مجدد

دوستان با تجربه و گل راهنمایی کامل کنید لطفا
    کارت طلایی که یه ساله هست ولی گارانتی ماشین دو ساله هست و فک نکنم تموم شده باشه!
    دیاگ و بازدید موتور که لازم نیست.توی این کارکرد مشکلی نداره.ولی دوست داشتی ببر یه جلو بندی ساز و یه اچار کشی برات انجام بدن و سیستم ترمزت هم بازدید کنن.
    کلا توی این کیلومتر مشکلی برای این جور موارد پیش نمیاد.جلو بندی رو هم سریوس 5000 خود ایرانخودرو چک میکنه و اچار کشی میکنن. شما نبردید نمایندگی؟

توصیه میکنم شما که از خودرو زیاد استفاده ندارید باک رو پر نکنید.یه ماه روشن نشه که باطری میخوابه! بست باطری هم خواستین جدا کنید فقط منفی رو جدا کنید. ولی کلا پیشنهاد نمیشه باطری جدا بشه و برای ecu خوب نیست و یه سری پارامترها هست که اونا صفر میشن.
    در مورد مشتقات نفتی هم باید دید که چی هستن و ایا مثل بنزین فرار و قابل اشتعال هستن یا خیر!

حالا منم یه سوال دارم از دوستان
    ببینید بنده سال پیش اب رادیات رو عوض کردم. شهری هم که بودم بجنورد بود و همه میدونن که چه اب مزخرفی داره! ماشین رو بردیم پیش رادیات ساز که پیچ شکسته بالای رادیات رو باز کنه که زد و اب رادیات رو هم خالی کرد! فقط برای اینکه پول بیشتری بگیره! که هر روز دارم لعنتش میکنم .
    بعد هم اب و زد یخ ریخت توی ماشین. اب ها هم بسته بندی بود. ولی همه میدونن که خیلی از این بطری های اب از اب شهر پر میشن! از شانس ما همین مدلی گیرمون اومد و اب شهر بجنورد بود!
    بعد یه سال سیستم خنک کننده چنان رسوبی گرفته که حتی پیچ برنجی هواگیری رو که باز کردم اب نمیومد ازش! حالا میخوام بدونم از این محلولهای شستشو کسی استفاده کرده!
    اول میخواستم رادیات بخاری رو عوض کنم چون زمانی که دور موتور رو میبرم بالا صدای شر شر اب میاد! و گرما هم کم شده. ولی صد درصد کل دیواره موتور و رادیات خودرو هم رسوب گرفته!
    دوستانی که از این محلول ها استفاده کردن لطفا بیان و تجربیاتشون رو بگن. برای واشر سر سیلندر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    و اینکه بعد از استفاده باید ترموستات هم باز بشه یا لازم نیست؟

و همینجا توصیه میکنم فقط و فقط از اب مقطر پزشکی استفاده کنید. قیمتی هم نداره و بیشترلوازم پزشکی ها دارن. شاید داروخونه ها هم داشته باشن.
    این بطری هایی که توی تعویض روغنی ها و ... هست نصفشون اب شهری هستن و فقط برای یه مقدار سود بیشتر مردم رو توی دردسر میندازن(منظورم افرادی هست که این بطری ها رو پر میکنن)

7. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالا منم یه سوال دارم از دوستان
    ببینید بنده سال پیش اب رادیات رو عوض کردم. شهری هم که بودم بجنورد بود و همه میدونن که چه اب مزخرفی داره! ماشین رو بردیم پیش رادیات ساز که پیچ شکسته بالای رادیات رو باز کنه که زد و اب رادیات رو هم خالی کرد! فقط برای اینکه پول بیشتری بگیره! که هر روز دارم لعنتش میکنم .
    بعد هم اب و زد یخ ریخت توی ماشین. اب ها هم بسته بندی بود. ولی همه میدونن که خیلی از این بطری های اب از اب شهر پر میشن! از شانس ما همین مدلی گیرمون اومد و اب شهر بجنورد بود!
    بعد یه سال سیستم خنک کننده چنان رسوبی گرفته که حتی پیچ برنجی هواگیری رو که باز کردم اب نمیومد ازش! حالا میخوام بدونم از این محلولهای شستشو کسی استفاده کرده!
    اول میخواستم رادیات بخاری رو عوض کنم چون زمانی که دور موتور رو میبرم بالا صدای شر شر اب میاد! و گرما هم کم شده. ولی صد درصد کل دیواره موتور و رادیات خودرو هم رسوب گرفته!
    دوستانی که از این محلول ها استفاده کردن لطفا بیان و تجربیاتشون رو بگن. برای واشر سر سیلندر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    و اینکه بعد از استفاده باید ترموستات هم باز بشه یا لازم نیست؟

و همینجا توصیه میکنم فقط و فقط از اب مقطر پزشکی استفاده کنید. قیمتی هم نداره و بیشترلوازم پزشکی ها دارن. شاید داروخونه ها هم داشته باشن.
    این بطری هایی که توی تعویض روغنی ها و ... هست نصفشون اب شهری هستن و فقط برای یه مقدار سود بیشتر مردم رو توی دردسر میندازن(منظورم افرادی هست که این بطری ها رو پر میکنن)
    دوست گرامی محلول های رسوب پاک کن خوبند ولی مشکل اینجاست که با این وضع آب و جرم و خوردگی احتمال سوراخ و نشتی رو بالا می برند خود ضد یخ هم این خاصیت نفوذ پذیری رو داره پس شاید و شاید اگر من باشم فقط به شستشوی حسابی و اگر خیلی لازم بود بسیار رقیق از محلول استفاده می کردم و در این حال توجه کنید که درب رایداتور و ترموستات رو خراب نکنید
    در ورد آب هم خیلی صحبت شده و کاملن درسته متاسفانه بیشتر کارخانه های تولید این آب هادر بد ترین منطقه های آب ی کشور ساخته شده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام<br>پراید 111 صبح ها وقتی روشن میکنیم صدای تق تق تق ... میده. وقتی پا بزاریم رو کلاچ از بین میره. اگر پا برداریم از کلاچ باز صدا میده-اگر یک مدت از روشن شدنش بگدذره معمولا صدا قطع میشه<br>یکی از دوستان گفت اگر بخواهی درست کنی باید صفحه و .. بیاد پائین و این مشکل خاصی نیست و میتونی دستش نزنی . درست گفته؟&gt;
    دوست عزیز فکر کنم پاسخ همین سوال و یا مشابه اون به تازگی در این تاپیک نوشته شده باشه صدای تق تق از دو قسمت ماشین سرد شنیده می شه یکی فیلر ها و یاتاقان هاست که اولی با فیلر گیری حل می شه و دیگری مشکل کوچکی در گیرباکس که تا واسکازین گرم نشه این صدا رو میده و بعد از اون بهتر می شه
    با توجه به فصل سرد این مشکل و سفتی دنده ها وجود داره که خیلی مهم نیست
    ولی می تونید با تعوض واسکازین و یک فورمول بالاتر از اینی که الن دارید فکر کنم فورمول وی 4 باشه بهتر بشه دیسک و صفحه و بلبرینگ همم می تونه باشه که اگه کمه صدا و قطع می شه حساس نشید بهتره
    در کل مخصوصن با سردی هوا 3 تا 5 دقیقه اول رو ارامتر و با فشار کمتری برانید تا گرم و روان شه ولی درجا گرم کردن درست نیست

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

والا اب رادیات رو عوض کردم یه ماه پیش.یه محلول زادو هست که با فروشندش تلفنی صحبت کردم،گفتن من ریختم پ مشکلی ایحاد نکرده. حالا یه بار تست میکنم اگه بازم مشکل باقی بود مجبور به تعویض رادیات بخاری میشم.ماشین هم ای اف سونه

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه پراید دارم مدل 83 انژکتور.
    الان چند ماهه وقتی صبح استارت میزنم تا 2 دقیقه پرت میزنه و حتی خاموش میکنه. اما وقتی گرم میوفته و چند دقیقه میگذره قشنگ کار میکنه.
    میشه راهنمایی بفرمایید؟
    این مورد بیشتر به سرویس ریچه گاز و مشکل برق رسانی بر می گرده و بیشتر از شمع و وای شمع هاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان عزیز سلام.
    من یه پراید مدل 131SX دارم. یه مشکل دارم که واقعا رو اعصابمه. میشه کمک کنید. یا اگه تجربه ای دارید بفرمایید؟

هر وقت صبح موتور سرد باشه استارت زیاد میخوره (بین 4 تا 7بار)، ولی وقتی روشن میشه ریپ میزنه باید 3 دقیقه در جا کار کنه درست شه.

ولی در طول روز یک ساعت تا 6 ساعت خاموش باشه با یک تک استارت روشن میشه ولی ریپ زدن داره . صدی یک لیتر هم مصرفم بالا رفته.
    این ریپی که میگم باید حدود 3 دقیقه ماشین کارکند تا درست شود وقتی پا را روی پدال گاز میگذاری تا دور موتور 1.5 گیر دارد وقتی تا 3 بالا میبری و پا را از روی پدال بر میداری ماشین در حد خاموش شدن میرود. گاهی اوقات بعد از روشن شدن از اگزور دود با فشار و صدا بیرون میاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •