با این پچ که توی چند صفحه قبل دوستمون آقای B.J.U گذاشته بودن را دانلود کن من هم دقیقا مشکل شما را داشتم با این مشکلم حل شد . امیدوارم به کار شما هم بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این پچ که توی چند صفحه قبل دوستمون آقای B.J.U گذاشته بودن را دانلود کن من هم دقیقا مشکل شما را داشتم با این مشکلم حل شد . امیدوارم به کار شما هم بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
نحوه ی کار با این چجوریه...؟؟ من دانلودش کردم ولی موقع پچ کردن میگه :
can't find pattern trying next one
و آخرش میگه :
nothing patched
هیچ تغییری هم حاصل نمیشه...!!![]()
من از نسخه نوین پندار استفاده میکنم لعنتی پوشه AIRCRAFT نداره دانلودی ها رو کجا بریزم!؟!؟!
پ.ن:لهنت به نوین پندار!
هیچ کار خاصی نمی خواهد انجام بدی هر جای هارد که پچ را ذخیره کردی بعد از اجرا پچ را بزنی باید خودش مسیر نصب بازی را پیدا کنه و بعد پیغام میده پچ موفقیت آمیز بوده
الان 737 PMDG روی بازی نصبه یا نه ممکنه توی مراحل نصب خطایی رخ داده باشه
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
اول پوشه Simobjects را پیدا کن و بعدش پوشه Airplanes را میتونی اونجا پیدا کنی هواپیما ها را اونجا کپی کن
از کلید های ترکیبی Shift+Z استفاده کنید.
نسخه معمولی هم پوشه AIRCRAFT ندارخ برای ریختن باید بری تو SimObjects\Airplanes
دوستان سلام عرض شد . کسی اطلاعاتی از نرم افزار Shared Cockpits داره ؟ یا کسی لینک دانلودشو داره ؟
![]()
میشه لینک دانلود و کرک بدید، من گیج شدم نمی دونم باید چی رو دانلود کنم. 747 باشه بهتر. ممنون.
سلام دوستان.
من تو يه مرحله اي ارتفام كه از 5000 پا بالاتر ميره فشار منيفولد و fuel Flow يهو افت ميكنه مياد رو صفر! ميكسچر كنترل هم روي auto هست تو تنظيمات بازي.
چه كنم؟ نميتونم ارتفاع زياد كنم
اسم هواپيما: Beechcraft Baron 58
مرحله: resort supply
ممنونم
سلام قربان
میشه محبت بفرمایید آموزش فرود ف-۱۸ روی ناو هواپیما بر را توضیح بفرمایید،بینهایت سپس گذار میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)