تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 570 از 3745 اولاول ... 7047052056056656756856957057157257357458062067010701570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    امروز زنگ زدم
    خسته شدم انقدر من رو پاس دادن اینور اونور فکر کنم با نصف کارمنداشون امروز صحبت کردم!
    جواب هایی که شنیدم:
    البته اکثر این صحبت هارو با خلق تنگ میگفتن به آدم که انگار ارث پدرشون رو طلب دارن.

مسئول بخش ADSL (خانم شعبانی : 82144236)
    گفت: "شما مشترک جدید هستید ، الان هم ما اونجا پورت آزاد نداریم با بخش فروش صحبت کنید!" (نتیجه=چند روز دیگه هم صبر کنید)

مسئول بخش ADSL (آقای دائمی 82444235)
    گفت: "مرکز مشکل داره و قرار نیست پورت تغییر کنه ، احتمالا گروهی رو اعزام می کنن مشکل رو حل کنن"

بخش فروش(82144000) با 5 نفر صحبت کردم
    "تو پروفایل شما نوشته شده "مشکل خط" و باید با خانم شعبانی صحبت کنید!"

آقای کشاورزی (82144254) برای اعلام نارضایتی و سایر موارد
    امروز بالاخره بعد از مدت ها تلفن رو جواب دادن ،
    گفت " پورت مشکل داشت ، قرار بود تعمیر بشه ، مشکلش حاد بود و تعمیر نشد ، قرار بود تعویض بشه که متاسفانه پورت خالی تو منطقه شما نداریم ،
    می تونید صبر کنید تا پورت خالی بشه یا فسخ کنید و به علت اینکه اون منطقه یوزر زیاد داره شرکت بعید میدونیم که به این زودی ها پورت خالی بشه ، فعلا شما تو لیست رزرو هستین"
    نتیجه" فسخ کنید بهتره"

من رو باش میخواستم از این آسیا تک چند خط دیگه هم برای شرکت بگیرم!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

من با مرکز مخابرات منطقمون یک هفته پیش تماس گرفتم ، صحبتهاش توم تاپیک موجوده
    صحبتشون این بود که" خط شما مشکل نداره ، برای حل سایر مشکلات باید شرکت اقدام کنه"

حالا جدای از این صحبت ها ، اگر من فسخ کنم همه پول من رو برمیگردونن یا اون 10 تومن رانژه دیگه برنمیگرده.
    ضمنا من اگر از یه شرکت دیگه بخوام ADSL بگیرم ممکنه باز هم این مشکلات رو داشته باشم که مثلا پورت خالی وجود نداشته باشه و برم تو لیست رزرو.
    خدا صبرت بده پس
    تا اونجا که میدونم هر سرویس دهنده دستگاه مربوط به خودشو داره و دلیل نمیشه پرت خالی آسیاتک نداره،مثلا پارس هم نداشته باشه
    وقتی خط رو رانژه نکردن،غلط بیجا کردن پولتو پس ندن.از یک یک ریالی هم نگذر.اگه جای دیگه بود میگفتم خسارت هم بگیر ازشون،ولی خب،اینجا انجائه دیگه

2. 3 کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    امروز زنگ زدم
    خسته شدم انقدر من رو پاس دادن اینور اونور فکر کنم با نصف کارمنداشون امروز صحبت کردم!
    جواب هایی که شنیدم:
    البته اکثر این صحبت هارو با خلق تنگ میگفتن به آدم که انگار ارث پدرشون رو طلب دارن.

مسئول بخش ADSL (خانم شعبانی : 82144236)
    گفت: "شما مشترک جدید هستید ، الان هم ما اونجا پورت آزاد نداریم با بخش فروش صحبت کنید!" (نتیجه=چند روز دیگه هم صبر کنید)

مسئول بخش ADSL (آقای دائمی 82444235)
    گفت: "مرکز مشکل داره و قرار نیست پورت تغییر کنه ، احتمالا گروهی رو اعزام می کنن مشکل رو حل کنن"

بخش فروش(82144000) با 5 نفر صحبت کردم
    "تو پروفایل شما نوشته شده "مشکل خط" و باید با خانم شعبانی صحبت کنید!"

آقای کشاورزی (82144254) برای اعلام نارضایتی و سایر موارد
    امروز بالاخره بعد از مدت ها تلفن رو جواب دادن ،
    گفت " پورت مشکل داشت ، قرار بود تعمیر بشه ، مشکلش حاد بود و تعمیر نشد ، قرار بود تعویض بشه که متاسفانه پورت خالی تو منطقه شما نداریم ،
    می تونید صبر کنید تا پورت خالی بشه یا فسخ کنید و به علت اینکه اون منطقه یوزر زیاد داره شرکت بعید میدونیم که به این زودی ها پورت خالی بشه ، فعلا شما تو لیست رزرو هستین"
    نتیجه" فسخ کنید بهتره"

من رو باش میخواستم از این آسیا تک چند خط دیگه هم برای شرکت بگیرم!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

من با مرکز مخابرات منطقمون یک هفته پیش تماس گرفتم ، صحبتهاش توم تاپیک موجوده
    صحبتشون این بود که" خط شما مشکل نداره ، برای حل سایر مشکلات باید شرکت اقدام کنه"

حالا جدای از این صحبت ها ، اگر من فسخ کنم همه پول من رو برمیگردونن یا اون 10 تومن رانژه دیگه برنمیگرده.
    ضمنا من اگر از یه شرکت دیگه بخوام ADSL بگیرم ممکنه باز هم این مشکلات رو داشته باشم که مثلا پورت خالی وجود نداشته باشه و برم تو لیست رزرو.
    به نظر من شما اگه یه خط دیگه داری روی اون خط از یه شرکت دیگه بگیر . این خط رو هم بذار توی رزرو آسیاتک. وقتی آسیاتک وصل شد اون یکی شرکت رو فسخ کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام ...

چندتا سوال داشتم در مورد سرویس های اسیاتک :

1 - وضعیت پینگـشون چطوره ؟ من الان از شاتل سرویس می گیرم و پینگـم در حالت عادی طرفای 200 - 250 ـست . اگـه آسیاتک بتونـه پینگی بهتر از شاتل بهم بده که چه بهتر ! اگرم بیشتر از این مقدار باشه که بدرد نمی خوره ... چون همونطور که میدونید برای آنلاین بازی کردن پینگِ پایین یک لازمـه ـست .

2 - سرویسی که من قصد خریدش رو دارم " 2 مگ با 10 گیگ ترافیک در ماه " ـه . سرعت Download و مهم تر از اون Upload تو این سرویس چنده ؟! دوستانی که این سرویس رو دارن لطفا بیان بگن .

3 - چند روز طول می کشه خط ُ رانژه کنن ؟

ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام منم مثل شما مشكل پورت داشتم اوايل (اهواز) زنگ زدم گفتن پيگيري ميكنن يه روز گذشت ديدم خبري نشد زنگ زدم بهشون. گفتن فردا صبح براتون پورت رو عوض ميكنيم فردا ساعت 10 صبح زنگ زدن گفتن درست شد كلا 2 روز بيشتر طول نكشيد . شما صبر ايوب داريد اين همه صبر كرديد. كلا نمايندگي اسياتك تو شهرستانا بهتر جوابگو هستن تا تهران

6. 2 کاربر از mhd1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام منم مثل شما مشكل پورت داشتم اوايل (اهواز) زنگ زدم گفتن پيگيري ميكنن يه روز گذشت ديدم خبري نشد زنگ زدم بهشون. گفتن فردا صبح براتون پورت رو عوض ميكنيم فردا ساعت 10 صبح زنگ زدن گفتن درست شد كلا 2 روز بيشتر طول نكشيد . شما صبر ايوب داريد اين همه صبر كرديد. كلا نمايندگي اسياتك تو شهرستانا بهتر جوابگو هستن تا تهران
    دوست عزیز خوب شد شمارو پیدا کردم . شما کدام منطقه اهواز هستید ؟! از آسیاتک راضی هستید ؟! چه سرعتی داری ؟! اگه یه توضیح کامل بدی ممنونت میشم

8. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان سلام ...

چندتا سوال داشتم در مورد سرویس های اسیاتک :

1 - وضعیت پینگـشون چطوره ؟ من الان از شاتل سرویس می گیرم و پینگـم در حالت عادی طرفای 200 - 250 ـست . اگـه آسیاتک بتونـه پینگی بهتر از شاتل بهم بده که چه بهتر ! اگرم بیشتر از این مقدار باشه که بدرد نمی خوره ... چون همونطور که میدونید برای آنلاین بازی کردن پینگِ پایین یک لازمـه ـست .

2 - سرویسی که من قصد خریدش رو دارم " 2 مگ با 10 گیگ ترافیک در ماه " ـه . سرعت Download و مهم تر از اون Upload تو این سرویس چنده ؟! دوستانی که این سرویس رو دارن لطفا بیان بگن .

3 - چند روز طول می کشه خط ُ رانژه کنن ؟

ممنون .
    من دزفولم، این چیزیه که می بینم.
    پینگ: قبلا که شاتل داشتم، از ساعت 9 صبح تا 5 عصر زیر 400 نمیومد، ولی خوشبختانه آسیاتک تقریبا همیشه (بجز روزهای خاص) روی 190-210 میچرخه.

سرعت دانلود خوبه، برای من که DownStream رو روی 2048 بستن، 220-225 هست، آپلودش که نوشته 512 ولی اصلش از 512-1024 هست.

رانژه ی خط رو از دوستان اهوازی بپرس.

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب،
    امروز زنگ زدم به بخش فروش که کنسل کنم.
    به من گفت شما که خطتون رانژه است ، مشکل رو براش توضیح دادم ،
    چند لحظه وقت گرفت و بعد خیلی مصمم گفت با سرپرستم صحبتم کردم و کار شما رو در اسرع وقت انجام میدیم.
    گفتم من نمیتونم با شرکت شما کنار بیام و میخواستم برای شرکت هم چندتا خط دیگه بگیرم که با این اوصاف پشیمون شدم.
    گفت ساعت 4 تماس بگیرید حتما نتیجه رو اعلام می کنیم در غیر اصنورت اگر بتونید تا دوشنبه صبر کنید کار حتما انجام شده.
    اگر هم مشکل حل نشد هزینه تمام و کمال برگشت داده میشه.
    گفت از اول هم باید با بخش فروش صحبت می کردید ، بخش فنی ADSL درست پاسخگو نیستن.

وسلام.

12. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب،
    چند لحظه وقت گرفت و بعد خیلی مصمم گفت با سرپرستم صحبتم کردم و کار شما رو در اسرع وقت انجام میدیم.
    گفتم من نمیتونم با شرکت شما کنار بیام و میخواستم برای شرکت هم چندتا خط دیگه بگیرم که با این اوصاف پشیمون شدم.
    گفت ساعت 4 تماس بگیرید حتما نتیجه رو اعلام می کنیم در غیر اصنورت اگر بتونید تا دوشنبه صبر کنید کار حتما انجام شده.

وسلام.
    ایشالله کارتون راه میفته
    من خودم 10 روز طول کشید تا چراغ ADSL ام ثابت بشه.چندین بار وعده های ساعتی و ... بالاخره درس شد

14. این کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

خوب،

وسلام.
    چی شد دوست عزیز؟ رانژه شدید یا نه؟

16. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زنگ زدم
    گفت یک پورت براتون آزاد کردیم و دوشنبه قراره برن مخابرات و...
    پرسیدم این هفته درست میشه ، قول ابتدای هفته بعد رو داد : دی

18. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •