مشکل من که خود به خود درست شد،ایشالا مشکل بقیه هم حل شه با این ارور ناگوار.![]()
مشکل من که خود به خود درست شد،ایشالا مشکل بقیه هم حل شه با این ارور ناگوار.![]()
برا من هم اینطوری میشه ولی هر 1 ماه 1 روزش خوبه.......خوشحال نباش چون دوباره همین طوری میشه.
یاهوی خودت رو عوض کردی { شاید بخاطر این باشه } اگه عوض کردی ورژنش رو بگو؟؟؟
این مشکل ها خود به خود حل نمیشه ISP ها و مخابرات باعث برو چنین مشکلاتی هستن که سرعت کمی دارند و گه گاه دچار مشکلاتی میشن که باعث روز چنین مشکلاتی میشه
عوض که کردم یاهو رو ولی باز مشکلش حل نشد ولی 2 روز پیش یهو درست شد.الآن هم جدیدترین ورژنی که تو اینجا برای دانلود قرار داده شده بود رو دارم.نمیدونم ورژنش چنده.
نه دوست عزیز،من سرعت دانلودم تو همون موقع بالای 60 بود مگر اینکه بعضی ISPها فیلتر کرده بوده باشنش،در غیر این صورت نمیدونم مشکل از چی بوده.این مشکل ها خود به خود حل نمیشه ISP ها و مخابرات باعث برو چنین مشکلاتی هستن که سرعت کمی دارند و گه گاه دچار مشکلاتی میشن که باعث روز چنین مشکلاتی میشه
سلام خسته نباشید ببخشید من یه سوال دارم می خواستم ببینیم میشه توی مسنجر 9 عکس دوستانمون برای همیشه کنارشون بمونه یعنی یه جورهایی همیشه آن باشن ؟ یا عکسشون کنارشون بمونه ه ه ه ه ؟ مرسی
آقا این یاهو مسنجر نسخه های مختلف وقتی توی Room هستی یه هویی مدام پیغام میده :
"You cannot ignore yourself"
و مدام باید روش OK کنم.
دیوانه شدم.
چی کارش کنم؟
میدونم یکی داره پشت سر هم توی Room پیغام میده و باید یوزرش رو Ignore کنم اما نمیدونم کیه.
راه دیگه ای وجود نداره از این پیغام اعصاب خوردکن خلاص شم؟
این پیغام واسه اینه که هی تو روم پیغام میدن اونم یکدفعه کپی پیست میکنن
آی دی کسی که پیغام های زیادی هر یه ثانیه میفرسته رو میتونی ایگ... بکنی. معلومه دیگه کی پیغام میده ای دیش نوشته اونجا![]()
اگه هر دو طرف از ورژن 9 استفاده کنند وقتی شما عکس و قرار میدی عکس همیشه نمایش داده میشه تو یاهو مسنجر طرف مقابل ولی اینکه همیشه شما رو آنلاین نشون بده خیر
سلام
من یاهو مسنجر ویستا رو دانلود کردم منتها نمیتونم sing in بشم ؛ همش میگه check internet connection ... چیکار کنم ؟
با 9 میتونستن وصل بشم .
ممنون
برادر امیر اون یاهو مسنجر ویستا رو پا کن ورژن 9.0.0.2162 رو نصب کن که خود سایت یاهو تایید کرده و آخرین نسخه و کاملترین نسخه اون رو معرفی کرده
Last edited by Ship Storm; 21-08-2009 at 18:19.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)