تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 1081 اولاول ... 704705205605665675685695705715725735745806206701070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام .
    دوستان در ورژن 2010 بسیاری از نقایص امنیتی کاسپر در ورژن قبلی رفع شده
    و در بسیاری از تست ها که توسط منابع معتبر گرفته شده رتبه بالای کسب کرده پس
    فکر نمیکنم خیلی صحیح باشه که از ورژنهای قبلی اون استفاده کنید.

اما دوست عزیز انتی ویروس کاسپر رو ببند بعد کرک کن بعد فعال کن اگر بازم جواب نداد
    میتونی در حالت safe mode امتحان کنی ولی بهتره قبلش ازآلوده نبودن کرک مطمئن بشی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    اقا من میخوام برنامه نارسیس رو کرک کنم اما کسپر اجازه نمیده که اینکاره بکنم.دفعه پیش خیلی راحت انجام میدادم اما اینبار نمیتونم
    بهم بگید پیکار کنم که بزاره کرک انجام بشه
    کسپر من اینترنت سکیوریتی 2009 هست
    سلام
    باید کسپر رو غیرفعالش کنی
    راه دیگه هم اینه که بری یه کم خرج کنی و نسخه ارژینال نارسیس رو بخری که دیگه این مشکلات رو نداشته باشی

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله دوست من
    به عنوان تروجان میشناستش و قبل از اینکه م کاری بکنم خودش کرک رو پاک میکنه
    وقتی هم که کسپر رو غیر فعال میکنم و کرک رو اجرا میکنم و برنامه اجرا میشه وقتی دوباره کسپر رو فعال میکنم باز کرک رو پاک میکنه و نمیزاره برنامه اجرا بشه
    شما راه حلی دارید؟
    کرک مورد نظر و در کل تموم برنامه هایی رو که میخواهید کاسپر بهشون کاری نداشته باشه رو میشه به بخش trusted applications اضافه کرد. این قابلیت در بخش تنظیمات و قسمت threats and exclusions هست.

راه حل دوم این که کاسپر رو از حالت اتومات در بیارید تا برای پاک کردن کرک از شما اجازه بگیره .

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کرک سالم هست و اگه کسپر روی دستگاهم نداشتم به راحتی کار میکنه و ایرادی به کرک وارد نیست
    سلام
    باید کسپر رو غیرفعالش کنی
    راه دیگه هم اینه که بری یه کم خرج کنی و نسخه ارژینال نارسیس رو بخری که دیگه این مشکلات رو نداشته باشی
    مهدی جان تا اخر که نمیتونم کسپر رو غیرفعال کنم.اگه میخواستم غیر فعال کنم که اصلا روی دستگاهمم نصب نمیکردم
    تازه من چندین ساله که پول بابت برنامه ندادم.افت داره که برم و پول بابت برنامه بدم.پس اینترنت گرفتم چی کار
    یه مشکل دیگه هم اینکه من تونستم کد فعالسازی رو از یه جا پیدا کنم
    اما در نرم افزار جایی نیست که بخوام کد رو وارد کنم و استفاده کنم
    تنها جایی که هست اینکه نرم افزار رو پاک کنی و دوباره نصب کنی تا اون صفحه که برای وارد کردن کد فعالسازی هست بیاد و کد رو وارد کنی
    مشکل من اینکه وقتی نرم افزارو پاک میکنم و دوباره نصب میکنم تا اون صفحه بیاد ، نمیاد
    کرک مورد نظر و در کل تموم برنامه هایی رو که میخواهید کاسپر بهشون کاری نداشته باشه رو میشه به بخش trusted applications اضافه کرد. این قابلیت در بخش تنظیمات و قسمت threats and exclusions هست.

راه حل دوم این که کاسپر رو از حالت اتومات در بیارید تا برای پاک کردن کرک از شما اجازه بگیره .
    راه حل اول رو امتحان کرده بودم و نشد و بازم کسپر بدون اجازه من کرک رو پاک میکنه
    راه حل دوم رو هم اگه میشه بهم بگید که چطوری باید از حالت اتوماتیک درش بیارم
    مرسی
    Last edited by sms11; 11-09-2009 at 20:32.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راه حل اول رو امتحان کرده بودم و نشد و بازم کسپر بدون اجازه من کرک رو پاک میکنه
    راه حل دوم رو هم اگه میشه بهم بگید که چطوری باید از حالت اتوماتیک درش بیارم
    در بخش تنظیمات و قسمت protection تیک گزینه select action automatically رو بردارید.

6. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کرک سالم هست و اگه کسپر روی دستگاهم نداشتم به راحتی کار میکنه و ایرادی به کرک وارد نیست
    ببخشید میشهیه سوال بپرسم:

اگه یه فایل ویروسی باشه یا کدهای مخرب در اون وجود داشته باشه و شما آنتی ویروسی برای چک کردن اون نداشته باشید از کجا می فهمید که اون فایل آلوده به کد مخربه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدی جان تا اخر که نمیتونم کسپر رو غیرفعال کنم.اگه میخواستم غیر فعال کنم که اصلا روی دستگاهمم نصب نمیکردم
    تازه من چندین ساله که پول بابت برنامه ندادم.افت داره که برم و پول بابت برنامه بدم.پس اینترنت گرفتم چی کار
    یه مشکل دیگه هم اینکه من تونستم کد فعالسازی رو از یه جا پیدا کنم
    اما در نرم افزار جایی نیست که بخوام کد رو وارد کنم و استفاده کنم
    تنها جایی که هست اینکه نرم افزار رو پاک کنی و دوباره نصب کنی تا اون صفحه که برای وارد کردن کد فعالسازی هست بیاد و کد رو وارد کنی
    مشکل من اینکه وقتی نرم افزارو پاک میکنم و دوباره نصب میکنم تا اون صفحه بیاد ، نمیاد
    افت نداره عزیزم....اتفاقا کلاس کار به استفاده از نرم افزارهای اورژیناله...بدبختا کلی زحمت کشیدن بابتش

در مورد مشکلت:
    بازم میگم تنها راهش همونیه که گفتم(من هم این مشکل رو داشتم(البته من نسخه اورژینالشو دارم ولی چون 5 تا لایسنس رو مصرف کرده بودم دیگه نمیتونستم کد فعال ساز بگیرم...ولی چند وقت پیش زنگ زدم به نارسیس دمشون گرم بهم یه کد جدید دادن مفته مفت)

اون کرکی که استفاده مکنی کرک جدید نیوبی هستش...کرک مشکل داره و با انتی ویروس ناسازگاری شدیدی داره به همین دلیل این مشکل رو خواهی داشت.....
    قبلا مشکل ندشاتی به این خاطره که انتی ویروس هنوز آپدیت نشده بود........

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشید میشهیه سوال بپرسم:

اگه یه فایل ویروسی باشه یا کدهای مخرب در اون وجود داشته باشه و شما آنتی ویروسی برای چک کردن اون نداشته باشید از کجا می فهمید که اون فایل آلوده به کد مخربه؟
    خوب من راهی به غیر از خود انتی ویروس ندارم
    اما این چه ربطی به سوال من داشت؟
    کرک سالم هست و من از جایی کهه کرک رو گرفتم مطمئن هستم
    کلا انتی ویروس ها با کرک ها مشکل دارن.این ربطی به کرک نداره و کرک سالم رو هم انتی ویروس ها ناسالم میدونن و فکر میکنن که ترجان هست
    افت نداره عزیزم....اتفاقا کلاس کار به استفاده از نرم افزارهای اورژیناله...بدبختا کلی زحمت کشیدن بابتش

در مورد مشکلت:
    بازم میگم تنها راهش همونیه که گفتم(من هم این مشکل رو داشتم(البته من نسخه اورژینالشو دارم ولی چون 5 تا لایسنس رو مصرف کرده بودم دیگه نمیتونستم کد فعال ساز بگیرم...ولی چند وقت پیش زنگ زدم به نارسیس دمشون گرم بهم یه کد جدید دادن مفته مفت)

اون کرکی که استفاده مکنی کرک جدید نیوبی هستش...کرک مشکل داره و با انتی ویروس ناسازگاری شدیدی داره به همین دلیل این مشکل رو خواهی داشت.....
    قبلا مشکل ندشاتی به این خاطره که انتی ویروس هنوز آپدیت نشده بود........
    اولش فکر میکردم که نرم افزاریه خوبیه و معنیه تمام لغات رو داره .دیروز وقتی نگاه کردم دیدم خیلی با بقیه فرق نداره
    دوما باید برم بازار بخرم که اونم حس و حالش نیست

من همیشه انتی ویروسم به روز هست.همیشه.از این بابت خیالت راحت باشه
    اصلا مهدی جان مشکل جدید من اینکه نرم افزار رو وقتی پاک میکنم و میخوام که کد فعالسازی رو بزنم ، اون صفحه ایی که میخوام کد رو بزنم برام نمیاد.
    گیریم که من نرم افزار اصلی رو خریدم.وقتی اون صفحه نمیاد که من کد رو بزنم چه فایده ایی داره؟
    یکی از ایرادای این نمر افزار هم اینکه در داخل خود برنامه نمیشه فعالش کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در بخش تنظیمات و قسمت protection تیک گزینه select action automatically رو بردارید.
    این راهی که فرمودید نشد!

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این نسخه 2010 مشکلاتش برطرف شده دانلود کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •