تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 570 از 2403 اولاول ... 7047052056056656756856957057157257357458062067010701570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بهترین کار اینه که اصلا شبانه رو وردارن!!
    خیال م ارو راحت کنن
    البته واسه ما نامحدودا خوب میشه
    adsl وصل شد؟ من موندم تو چرا 64 گرفتی؟! خوب 128 می گرفتی شبا واسه خودت دانلود می کردی دیگه

می بینم که دیگه بچه های شاتلی هیچ پستی نمیدن. مثل اینکه همه سرویساشون براهه و مشکلی ندارن. شاید اصلا به اینجا هم سری نمیزنن. منم واسه هواخوری میام اینجا ببینم چه خبره. شرکتا دارن چیکار میکنن
    موفق باشید همگی

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

می بینم که دیگه بچه های شاتلی هیچ پستی نمیدن. مثل اینکه همه سرویساشون براهه و مشکلی ندارن. شاید اصلا به اینجا هم سری نمیزنن. منم واسه هواخوری میام اینجا ببینم چه خبره. شرکتا دارن چیکار میکنن
    موفق باشید همگی
    مگه میشه بد باشه...ما هر وقت اومدیم پست دادیم یکی گفت تو وطن فروشی یکی گفت طرف میره برای شاتل تو فروم هایه دیگه تبلیغ میکنه اونیکی برگشت گفت واسه کارت طلایی و تخفیفه خودشون این کارو میکنن.
    دیگه دیدیم به ما چه آخه...هر چی یوزر کمتر در شاتل سرویسه بهتر برای ما
    هر کسی دوست داشت میاد هر کی هم دوست نداشته نمیاد دیگه !!!!!

3. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مگه میشه بد باشه...ما هر وقت اومدیم پست دادیم یکی گفت تو وطن فروشی یکی گفت طرف میره برای شاتل تو فروم هایه دیگه تبلیغ میکنه اونیکی برگشت گفت واسه کارت طلایی و تخفیفه خودشون این کارو میکنن.
    دیگه دیدیم به ما چه آخه...هر چی یوزر کمتر در شاتل سرویسه بهتر برای ما
    هر کسی دوست داشت میاد هر کی هم دوست نداشته نمیاد دیگه !!!!!
    من خودم قبلا از این حرفها میزدم. دلیلش رو هم خوب می دونم. وقتی کسی سرعتش پایین ولی یک نفر میاد تست سرعت بالا ماندازه خوب عصبانی میشه فکر میکنه طرف اومده بگه دروغ میگی و ضایعش کنه در صورتی که این طور نیست و هر دو طرف ماجرا راست میگن اینجوری از طریق سیاست تفرقه بنداز و حکومت بکن ISP ها به نون نوا میرسند کاربرها هم انقدر اسیر جر و بحث و تست میشند که یادشون میره مشکل ساز اصلی isp بوده.
    حالا چرا بعضی ها روی کارت طلایی خیلی گیر می دن. چون پیش خودشون فکر میکنند طرف حتی اگر سرویسش خیلی بد هم باشه با آوردن 21 نفر و بدبخت کردن اونها می تونه خودش مجانی استفاده کنه پس براش حتی اگر سرویس هم بد بشه دیگه فرقی نمیکنه از طرفی رسید به 21 نفر خیلی مشکله و خود اون شخص در آرزوی رسیدن به اون تعداد وابسته میشه حتی اگر سرویسش بد باشه . اگر میشد هر نفر فقط 1 کارت بیشتر نمی داد به کسی و فقط باعث تخفیف دادن به فرد جدید میشد اینجوری دیگه وابستگی خیلی کمتر میشد مخصوصا فرد جدید که پول نصب هم کمتر داده و در صورت ناراضی بودن راحت تر می تونه بیاد بیرون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من خودم قبلا از این حرفها میزدم. دلیلش رو هم خوب می دونم. وقتی کسی سرعتش پایین ولی یک نفر میاد تست سرعت بالا ماندازه خوب عصبانی میشه فکر میکنه طرف اومده بگه دروغ میگی و ضایعش کنه در صورتی که این طور نیست و هر دو طرف ماجرا راست میگن اینجوری از طریق سیاست تفرقه بنداز و حکومت بکن ISP ها به نون نوا میرسند کاربرها هم انقدر اسیر جر و بحث و تست میشند که یادشون میره مشکل ساز اصلی isp بوده.
    حالا چرا بعضی ها روی کارت طلایی خیلی گیر می دن. چون پیش خودشون فکر میکنند طرف حتی اگر سرویسش خیلی بد هم باشه با آوردن 21 نفر و بدبخت کردن اونها می تونه خودش مجانی استفاده کنه پس براش حتی اگر سرویس هم بد بشه دیگه فرقی نمیکنه از طرفی رسید به 21 نفر خیلی مشکله و خود اون شخص در آرزوی رسیدن به اون تعداد وابسته میشه حتی اگر سرویسش بد باشه . اگر میشد هر نفر فقط 1 کارت بیشتر نمی داد به کسی و فقط باعث تخفیف دادن به فرد جدید میشد اینجوری دیگه وابستگی خیلی کمتر میشد مخصوصا فرد جدید که پول نصب هم کمتر داده و در صورت ناراضی بودن راحت تر می تونه بیاد بیرون.
    تو اندیشه اینطوریه که هر کی به ازای هر 1 نفر که معرفی کنه تا زمانی که اون کاربر جدید سرویسش برقراره تخفیف میگیری. کارت مارت هم نمیخواد.
    یعنی سیستم خودش محاسبه میکنه و مبلغ تخفیف رو میتونی موقع تمدید سرویس خودت یا گرفتن سرویس جدید استفاده کنی.
    تو این سیستم از کسی که معرفی کردی سیستمشو قطع کنه دیگه تو تخفیف نمیگیری. یعنی تخفیف ها به کیفیت سرویس دهی و رضایتمندی کاربرا بستگی داره

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

تو اندیشه اینطوریه که هر کی به ازای هر 1 نفر که معرفی کنه تا زمانی که اون کاربر جدید سرویسش برقراره تخفیف میگیری. کارت مارت هم نمیخواد.
    یعنی سیستم خودش محاسبه میکنه و مبلغ تخفیف رو میتونی موقع تمدید سرویس خودت یا گرفتن سرویس جدید استفاده کنی.
    تو این سیستم از کسی که معرفی کردی سیستمشو قطع کنه دیگه تو تخفیف نمیگیری. یعنی تخفیف ها به کیفیت سرویس دهی و رضایتمندی کاربرا بستگی داره
    ولی کارت طلایی شتل واقعا مزخرفه
    یعنی چی که چون من کارت طلایی دادم دیگه نمی تونم هزینه ی نصب ندم لول!!
    البته ما به زودی از تخفیف 10% شاتل بهره مند خواهیم شد چون:
    یه خط دیگه از شاتل خواهیم خرید که کارت طلایی خودمون رو میدیم
    یه دوستیم دارم می خواد بره شاتل
    حله دیگه

همچنان با پارس وصلیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب !!!!!! حالا دیگه مطمئن شدم که تو اندیشه کار می کنی چون اطلاعاتت خیلی دقیقه ، بگو دیگه همه رو خلاص کن تا بچه ها هر کاری داشتن دیگه به اندیشه زنگ نزنن و باهات مطرح کنن و زودتر نتیجه بگیرن
    چه اشکالی داره اندیشه بچه هاش اینجا هم سرویس بدن ، تو شرکت که هرچی زنگ می زنیم 1 ساعت طول می کشه تا جواب تلفنو بدن تازه بعد این مدت کلی تورو پشت خط نگه می دارن

حالا نگفتی شیطون تو کدوم قسمت کار می کنی یه خورده واسومون از سیاست های شرکت بگو ، آینده

خیلی مخلصیم
    اره راست میگی برای اندیشه کار میکنم ولی متاسفانه تو اندیشه کار نمیکنم. منم میگم کسی که اینقدر ازشون حمایت میکنه رو باید ببرن سر کار دیگه. این دوستمونم پارتیمون شد ولی بازم نشد! میشه یک زحمتی بکشی سفارش ما رو پیششون بکنی
    ممنون میشم

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بهترین کار اینه که اصلا شبانه رو وردارن!!
    خیال م ارو راحت کنن
    البته واسه ما نامحدودا خوب میشه
    فقط به فکر خودت نباش

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

حالا شما چند تا از این با پدر و مادر ها نام ببر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - پهنای باند شرکت قراره در طول هفته آینده افزایش پیدا کنه
    2 ماهه كه قرار افزايش پيدا كنه

قیمت رو پرسیدم گفتن داره به شکل قابل توجهی میاد پایین
    از فروردين ماه ميخواستن كم كنن

گفتم پشتیبانی 1 در میان جواب سر بالا میدن گفت به این شوری هم نیست ولی تعدادشون کمه
    تا اونجايي كه من ميدونم فقط دو تا آقا هستن كه خوب پشتيباني ميكنن!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، هر وقت انديشه سرويس رو بهتر كرد ، وضعيت پينگ خوب شد ، سرعت مثل قبل شد، ما ميايم انديشه و گرنه هر روز كاربراتون رو از دست ميدين

ما كه ديگه از اين همه وعده دروغ خسته شديم و اومديم شاتل و داريم با كيفيت خوب اينترنت ميگيريم

10. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام یه نکته جالب که قدیما تو روز خیلی می افتاد

البته این بار تو ساعت free اینطور شده که قبلا نبود
    Last edited by mtx891; 22-08-2010 at 00:44.

12. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اين واسه گول زدن شما هست
    براي من هم اين اتفاق افتاد ، اما وقتي دانلود كردم تموم شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •