تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 570 از 1635 اولاول ... 7047052056056656756856957057157257357458062067010701570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

سلام
    من يه دوربين مي خوام كه:
    1- خيلي هم حرفه‌اي نباشه ولي چاپ عكسهاش با كيفيت خوب باشه.
    2- قابليت فيلمبرداريش هم برام به همون اندازه مهمه
    3- قيمت بين 200 تا 300 هزار تومان (البته اگه مدل خاصي مدنظر دوستان با قيمت بالاتر يا پايينتر هم باشه باذكر دليل ممنون ميشم)
    4- لطفا خصوصيات اون دوربين و همچنين خصوصياتي كه كلا بايد هنگام خريد دوربين به اون توجه داشت رو برام بگين
    5- درضمن سوني يا كنان؟ به چه علتي؟
    ممنون

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان دوربین ها هم تقلبی دارن؟
    چون داداشم رفته بود یه sx120 دیده بود میگفت اصلا" با جنس بدنش حال نکرده.می گفت مث پلاستیک بازیافنی میمونده!!!
    جنس بدنش کلا" اینجوریه؟
    ممکنه دوربین هم تقلبی از آب در بیاد؟

ارزونترین و بهترین دوربینی که قیمتش از sx120 بیشتر باشه چیه!؟!؟!؟ قیمت؟مثلا" توی رده ی 210-220 ، sx120 بهترینه و توی 390-410 هم fz35.حالا یه دوربین مثلا" 230-240 تومنی که تو رده ی خودش بهترین باشه و از sx120 بهتر باشه چیه؟

میدونید چیه؟sx120 با باتری و شارژر و مموری حدود 260 خرج داره.حالا اگه یه دوربین باشه که مثلا" 240 باشه ولی با باتری لیتیومی ، اگه مموری هم 20 تومن در نظر بگیریم ، همون 260 تومن میشه ...
    هست اینطور دوربینی که بهتر از sx120 باشه ؟البته تنطیمات دستی هم داشته باشه ...

نهایت بودجه ای که میتونم بذارم 270 تومنه...

ممنون ...

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

چون داداشم رفته بود یه sx120 دیده بود میگفت اصلا" با جنس بدنش حال نکرده.می گفت مث پلاستیک بازیافنی میمونده!!!
    جنس بدنش کلا" اینجوریه؟

ارزونترین و بهترین دوربینی که قیمتش از sx120 بیشتر باشه چیه!؟!؟!؟ قیمت؟مثلا" توی رده ی 210-220 ، sx120 بهترینه و توی 390-410 هم fz35.حالا یه دوربین مثلا" 230-240 تومنی که تو رده ی خودش بهترین باشه و از sx120 بهتر باشه چیه؟

میدونید چیه؟sx120 با باتری و شارژر و مموری حدود 260 خرج داره.حالا اگه یه دوربین باشه که مثلا" 240 باشه ولی با باتری لیتیومی ، اگه مموری هم 20 تومن در نظر بگیریم ، همون 260 تومن میشه ...

ممنون ...
    نظر من Canon IXUS120 IS هست که در این رنج از لحاظ کیفیت و قیمت مناسب هست

4. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنونم دوست عزيز
    اين مدلي که شما گفتيد به نظرم خوبه ولي فکر کنم تنظيمات دستي نداره و اتومات ميگيره .
    من با مدل Canon IXUS 95 IS کار کردم عکس هاش خوبه و تنظيم دستي هم داره ولي HD فيلم نميگيره.
    ميخوام يه مدل بالاتر بگيرم .اگر تنظيمات دستي هم داشته باشه خيلي بهتره و همينطور چشمي ...
    راستي معيار نويز تصاويرتون چيه ؟ چطور تعيين ميکنيد ..
    sx120 تنظیمات دستی هم داره فیلمبرداریش 640*480

6. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

جنس بدنش کلا" اینجوریه؟

ممنون ...
    با جنس بدنش حال نکردم خیلی سلیقه ایست ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.گزینه بعدیت G11 است(جنس بدنش فرق داره وقیمنش 500 تومن) البته ممکنه بازم جنس بدنتش خوش آیندت نباشه یا مثلا FZ35 که اونم جنس بدنش عینه SX120 است.تویه این رنج قیمت یه نگاهی به ایکسیوس ها بنداز جنس بدنش فرق داره عکس خوب میگیره فیلمبرداریش خوبه اما تنظیم دستی نداره.یا احتمالا از جنس بدنه ی الیمپیوس باید خیلی خوشت بیاد چون در این زمینه تقریبا تخصصی کار میکنه(بدنه) و میتونی انتخاب خوبی داشته باشی ولی اگه دنباله عکس خوب هستی همون SX120 تا 250تومن و تا 500 تومن G11

در ضمن یادت باشه باتری خور)غیر لیتیومی یه مزیت محسوب میشه)

8. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منCanon IXUS120 IS رو پسنديدم .
    اين مدل تنظيم دستي و فيلم برداري HD داره . اينو مناسب ديدم . ميخوام بگيرم ولي ميگن اين دوربين يک مشکلي در فيلم برداري داره . اونم اينه که صدا از تصوير جلوتره !!!!!!! يعني سرعت پخش صدا از سرعت پخش تصويرش بيشتره !!!!
    آيا اين درسته ؟

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با جنس بدنش حال نکردم خیلی سلیقه ایست ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.گزینه بعدیت G11 است(جنس بدنش فرق داره وقیمنش 500 تومن) البته ممکنه بازم جنس بدنتش خوش آیندت نباشه یا مثلا FZ35 که اونم جنس بدنش عینه SX120 است.تویه این رنج قیمت یه نگاهی به ایکسیوس ها بنداز جنس بدنش فرق داره عکس خوب میگیره فیلمبرداریش خوبه اما تنظیم دستی نداره.یا احتمالا از جنس بدنه ی الیمپیوس باید خیلی خوشت بیاد چون در این زمینه تقریبا تخصصی کار میکنه(بدنه) و میتونی انتخاب خوبی داشته باشی
    داداش مث اینکه خیلی از "جنس بدنه" گفتنم دلخور شدی!!!
    ببخش تو رو خدا!نمیدونستم نباید از چیزای بد بد حرف بزنم!!!!

اگه توجه کنی میبنی که در کنار "حال نکرده" گفتم " مث پلاستیک بازیافنی میمونده" و این مسئله رو از سلیقه ای بودن خارج میکنه. نمیدونم شما تا حالا پلاستیک بازیافت شده دیدی یا نه ولی اگه دیده باشی میدونی که یعنی افتضاح به تمام معنا!!!!!
    بعدش هم پرسیدم "ممکنه دوربین هم تقلبی از آب در بیاد؟" که اونم کسی جواب نداد (کاشکی یکی پیدا میشد به این جواب بده) و منظورم از این سوال این بوده که حدس میزنم (البته داداشم حدس میزنه!) که دوربینه باید تقلبی بوده باشه و گفت که جنس بدنش متفاوت از اون چیزی که توی نت دیده به نظر می رسیده ...

ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.
    درستش هم همینه ...

کاشکی به جای اینطور با طعنه جواب دادن ، فنی یا نهایتا" با طنز جواب میدادین ...

به هر حال هر طور که جواب بدین لطف کردین من ممنونتونم و اگه با لحن خاصی حرف زدم باید بگم که منظوری نداشتم ...

تا اونجا که میدونم شخصیه و بستگی به مصرف کننده داره ...
    منم با باتری خور مخالف نیستم ، گفتم لیتیومی چون اگه لیتیومی باشه به خرید شارژر و باتری نیاز نیست....

ولی اگه دنباله عکس خوب هستی همون SX120 تا 250تومن و تا 500 تومن G11
    مر30 .
    نظر من Canon IXUS120 IS هست که در این رنج از لحاظ کیفیت و قیمت مناسب هست
    منCanon IXUS120 IS رو پسنديدم .
    اين مدل تنظيم دستي و فيلم برداري HD داره .
    ممنونم ازتون اما مطمئنید IXUS120 IS تنظیمات دستی داره؟

یه سوال دیگه هم دارم...
    چی باعث میشه که دوربین هایی مث
    Fujifilm FinePix S2000HD
    Fujifilm FinePix S2500HD
    Fujifilm FinePix S1800

در مقابل sx120 کم بیارن؟روی کاغذ بهتر به نظر میان.واقعا" تو کیفیت تصویر (که اصل هم همینه) ضعیف تر از sx120 عمل میکنن؟
    Last edited by ahmad72; 30-05-2010 at 13:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با جنس بدنش حال نکردم خیلی سلیقه ایست ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.گزینه بعدیت G11 است(جنس بدنش فرق داره وقیمنش 500 تومن) البته ممکنه بازم جنس بدنتش خوش آیندت نباشه یا مثلا FZ35 که اونم جنس بدنش عینه SX120 است.تویه این رنج قیمت یه نگاهی به ایکسیوس ها بنداز جنس بدنش فرق داره عکس خوب میگیره فیلمبرداریش خوبه اما تنظیم دستی نداره.یا احتمالا از جنس بدنه ی الیمپیوس باید خیلی خوشت بیاد چون در این زمینه تقریبا تخصصی کار میکنه(بدنه) و میتونی انتخاب خوبی داشته باشی ولی اگه دنباله عکس خوب هستی همون SX120 تا 250تومن و تا 500 تومن G11

سلام دوست عزیز خودم
    میشه بیشتر توضیح بدید که چرا باطری قلمی و یا غیر لیتیومی یه مزیت حساب میشه ؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوست عزیز خودم
    میشه بیشتر توضیح بدید که چرا باطری قلمی و یا غیر لیتیومی یه مزیت حساب میشه ؟؟؟؟؟

با اجازه:
    یکی از اصلی تریناش اینه که میتونی چندتا همرات ببری و هر وقت تمام شد عوض کنی.
    2- قیمت این باتری ها جفتی 5-6 تومنی ولی لیتیومی فکر کنم حدودا 40 تومن باشه.
    3- باتری های با توان بالاتر از یک باتری لیتیومی بیشتر کار میکنن.
    4- این باتری ها تا 1000 بار شارژ میشن ولی لیتیومی 500 بار.(در صورت استفاده درست)
    ولی ایرادش اینه که مشکل اثر حافظه دارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با اجازه:
    یکی از اصلی تریناش اینه که میتونی چندتا همرات ببری و هر وقت تمام شد عوض کنی.
    2- قیمت این باتری ها جفتی 5-6 تومنی ولی لیتیومی فکر کنم حدودا 40 تومن باشه.
    3- باتری های با توان بالاتر از یک باتری لیتیومی بیشتر کار میکنن.
    4- این باتری ها تا 1000 بار شارژ میشن ولی لیتیومی 500 بار.(در صورت استفاده درست)
    ولی ایرادش اینه که مشکل اثر حافظه دارند.
    ممنون دوست عزیز ولی :

1- قیمتش را اشتباه داری ! من خودم فروشنده ام لیتیوم از 10 تا 15 اصلش قیمت داره
    و قلمی بسته به کیفیتش از 3000 تا 10000 قیمت است

2- شاید ...!
    3- خوب آره

و ممنون

14. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •