تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 570 از 2014 اولاول ... 7047052056056656756856957057157257357458062067010701570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واعظى استاد من است

عليرضا حقيقى: هم من بدشانس بودم، هم پرسپوليس

سرانجام بعد از سال ها انتظار توانست در سه بازى متوالى براى پرسپوليس به ميدان برود اما با برطرف شدن مصدوميت واعظى و بدشانسى هاى حقيقى در طول سه بازى اخير حرف و حديث هاى زيادى مطرح شد مبنى بر اينكه ديگر فرصتى براى حضور حقيقى درون دروازه پرسپوليس نيست و در بازى با مس واعظى به ميدان خواهد رفت. اما به نظر مى رسد اين مسائل تغييرى در روحيه حقيقى نگذاشته كه مى گويد: «كادر فنى تصميم مى گيرد چه كسى درون دروازه قرار بگيرد.»

-با بازگشت واعظى كار تو براى حضور درون دروازه پرسپوليس سخت تر شده.
    واعظى كه تازه نيامده! از اول فصل بوده مصدوميتش هم هفته دوم بهبود يافته بود. واعظى استاد من است اما من هم از نظر بدنى آماده ام و كادر فنى تصميم مى گيرد كدام يك از ما درون دروازه بايستيم.
    -كادر فنى از عملكردت در بازى هاى اخير راضى بود
    بله، راضى بودند اما اين را هم گفتند كه من مى توانم خيلى بهتر از اينها باشم.
    -ظاهرا تعطيلى ليگ فرصت خوبى بود براى فراموش كردن نتايج و گل هايى كه خورده بودى
    من دو روز بعد از بازى سعى كردم گل هايى را كه خورده بودم فراموش كنم. عابدزاده گفت دروازه بان بايد گل هايى را كه خورده فراموش كند اما نبايد دوباره گلى به آن شكل بخورد و من هم از تجربياتش استفاده مى كنم.
    -خودت هم قبول دارى كه كمى بدشانس بوده اى
    نه فقط من، بلكه پرسپوليس بدشانس بود. نمى خواهم به گذشته برگردم اما واقعا داورى در نتيجه بازى هاى ما تاثير داشت. يك پنالتى به اشتباه براى حريف ما گرفته مى شود و يك پنالتى كه مال ماست نمى گيرند اما ديگر نبايد به اين چيزها فكر كرد. بايد به روزهاى بعدى و جبران فكر كرد.
    -فكر مى كنى با توجه به بهبودى واعظى در بازى با مس فرصت بازى به تو برسد
    در وهله اول مهم موفقيت تيم است. من هم تمام سعى خودم را مى كنم تا نظر كادر فنى را جلب كنم اما من و واعظى هر دو بازيكن هستيم، تصميم نهايى را كادر فنى مى گيرد.
    -چند روزى است كه تعدادى دروازه بان تستى در تمرينات پرسپوليس ديده مى شوند.
    بله، همين طور است. چند روزى است كه تعدادى دروازه بان مى آيند سر تمرين تا ببينيم نظر كادر فنى در مورد آنها چيست.
    -با آمدن دروازه بانان جديد قرار است حقيقى دروازه بان چندم تيم باشد
    دروازه بان آخر پرسپوليس.
    -چطور !
    هيچ وقت نبايد به اين مسائل فكر كرد. من هميشه فكر مى كنم نفر آخر هستم پس آنقدر تلاش مى كنم تا نفر اول شوم. نفر اول بودن كه همين طورى نمى شود. بايد تلاش كرد.
    -فكر مى كنى در اين چند هفته موفق بوده اى
    مى توانم و بايد خيلى بهتر از اينها باشم. زير نظر عابدزاده كه كار كنى توقع ات از خودت هم چند برابر مى شود. اميدوارم كادر فنى راضى باشد كه فكر مى كنم راضى بوده اند.

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايران ورزشى - افشين قطبى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس در مورد ديدار تيم ملى مقابل عربستان مى گويد: ملى پوشان ايران با كسب يك امتياز شيرين در زمين عربستان، نتيجه اى مطلوب كسب كردند. البته همانگونه كه پيش بينى مى كردم فوتبال آسيا و تيم هاى آن بسيار نزديك به هم هستند و ديديد كه كره شمالى چطور در مقابل امارات ظاهر شد و زنگ خطر را به صدا در آورد. با توجه به بازى اول تيم ملى ايران در راه جام جهانى يك امتياز در زمين عربستان براى ايران بسيار شيرين بود و اكنون با روحيه اى بالا مى توانند در بازى هاى آينده موفق تر شوند. قطبى در مورد نقاط ضعف و قوت تيم ملى مى گويد: در خصوص نقاط ضعف و قوت تيم ملى نظرى نمى دهم چون سرمربى تيم ملى نيستم؛ ولى مطمئن هستم كارشناسان زيادى در ايران وجود دارند كه در مورد مسايل مختلف حرف هاى زيادى خواهند زد. قطبى تاكيد كرد: بازيكنان خوبى داشتيم كه مى توانستند به تيم ملى كمك كنند؛ اما نظر نهايى را سرمربى تيم ملى بايد اعلام كند.

قطبى در مورد حضور پله در دربى تهران مى گويد: در صورتى كه پله به ايران نيايد، يكى از اسطوره هاى فوتبال دنيا را براى دربى شصت و پنجم به ايران خواهيم آورد. در بين اين گزينه ها نام هاى زيادى وجود دارد كه يكى از آنها زيدان است. به همين علت هماهنگى هاى لازم را انجام داديم و يك هفته قبل از دربى اسطوره بزرگى را كه قرار است به ايران بيايد معرفى خواهيم كرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

جادوگر افكار امپراتور را به هم ريخت ؛ تغيير سيستم مى دهم فقط به خاطر تو

خبرگزاری پرسپولیس : هفت سال گذشت تا على كريمى دوباره لباس قرمز تيم محبوبش پرسپوليس را به تن كند. براى او اين هفت سال در امارات، آلمان و قطر گذشت تا جادوگر فوتبال آسيا كه چهار سال قبل بهترين قاره بود پس از يك دوره رخوت به مجموعه قهرمان ليگ برتر ملحق شود. خودش مى خواست، شرايطش هم مهيا شد و بالاخره شماره ۸ به خانه اش برگشت. از همان روز اولى كه برگشت اما گمانه زنى در خصوص آينده او در پرسپوليس شروع شد. ترافيك بازيكن به خصوص در فاز تهاجمى و جايى كه كريمى تخصص حضور در آن قسمت از زمين را داشت باعث شد شائبه هايى پيش بيايد از اين دست: اصلا به كريمى بازى مى رسد كريمى در كدام پست بازى مى كند نيكى، كريم، پتروويچ يا ابراهيم توره كدام يك فداى حضور جادوگر در تركيب اصلى مى شوند

على كريمى بى خيال تر از هميشه در پاسخ به سؤال خبرنگارى كه پرسيد فكر مى كنيد قطبى از شما در كدام منطقه از زمين بازى بگيرد گفت: «نمى دانم اما اگر بخواهد به عنوان مدافع هم بازى مى كنم.» و در جمله اى اغراق آميزتر اشاره كرد به پتانسيل بالاى خود كه قابليت حضور در دروازه تا مهاجم را هم دارد. با اين حال هم خودش و هم قطبى مى دانستند كه جاى او آن جلو و در مثلث تهاجمى خط هافبك است. از آنجا كه ۱-3-2-4 روش مورد علاقه قطبى است و در تمام فصل گذشته از آن خارج نشده نمى توان استفاده از سيستمى ديگر را براى فصل جارى و ادامه مسابقات در نظر گرفت. چه او در چهار ديدار قبلى نيز تنها با اين روش وارد ميدان شد و بعيد است به تفكرى كه در ذهنش نقش بسته است پشت كند. با اين حال حضور كريمى سؤالات زيادى را در اذهان دوستداران پرسپوليس ايجاد مى كرد، اينكه جاى كريمى در آن مثلث تهاجمى كجاست راست، چپ يا ميانه شايد هم تك مهاجم و چه كسى بايد از تركيب اصلى بيرون برود؛ باقرى، پتروويچ يا نيكبخت تازه محمد منصورى هم تشنه بازى است، دو، سه تا جوان آماده هم هستند، پس تعداد سؤال ها بيشتر مى شود<SPAN dir=ltr style="FONT-SIZE: 8pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Tahoma">.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

مربي پرسپوليس در گفت و گو با فارس:
    حضور پله يا زيدان براي دربي سرخابي قطعي است
    خبرگزاري فارس: ماركو گفت: باتوجه به مذاكرات، حضور پله يا زيدان براي تماشاي مسابقه پرسپوليس و استقلال نهايي شده است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، در روزهاي اخير خبرهاي زيادي مبني بر سفر پله يا زين الدين زيدان براي حضور در تهران و تماشاي مسابقه استقلال و پرسپوليس در ورزشگاه آزادي منتشره شده است.
    ماركو در اين زمينه مذاكرات را با 2 بازيكن بزرگ فوتبال جهان آغاز كرده و تا كنون به نتايج خوبي نيز رسيده است.
    مربي پرسپوليس اظهار داشت: پله شناختي از ايران ندارد. در آخرين گفت و گويي كه با وي داشتم، خيلي علاقه دارد با سفر به تهران، از جو فوتبال و مردم مطلع شود. مشكلي براي پله وجود ندارد و چنانچه به لحاظ زماني برنامه هايش هماهنگ شود، بدون شك دربي را در ورزشگاه آزادي تماشا خواهد كرد.
    وي ادامه داد: براي مهيج كردن دربي با زيدان نيز صحبت كرده ام. اگر پله به دليل مشكل زمانبدي نتواند به ايران بيايد، سعي مي كنم او را به تهران بياورم.
    ماركو عنوان كرد: درباره فوتبال ايران با زيدان صحبت كردم. برخلاف پله، وي فوتبال ايران را مي شناسد. ستاره سرشناس فرانسه مانند اسطوره فوتبال برزيل براي سفر به تهران استقبال كرده است. از ميان پله و زيدان در نظر داريم يكي از آنها بيايند. سفر همزمان هر دو به تهران امكان پذير نيست.
    تيم هاي استقلال تهران و پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر در ورزشگاه آزادي دربي سرخابي را برگزار مي كنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    دي كارمو: تمرينات قطبي خيلي سنگين است
    خبرگزاري فارس: مهاجم تازه وارد پرسپوليس تمرينات سرمربي اين تيم را بسيار فشرده و سنگين توصيف كرد.
    آنتونيو دي كارمو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سوال كه آيا از فوتبال ايران شناخت دارد يا خير، گفت: فوتبال ايران به خاطر حضور در جام جهاني تا حدودي شناخته شده بوده و براي ما برزيلي ها خيلي غريبه نيست.
    وي در مورد حضور در نخستين تمرين پرسپوليس، تصريح كرد: از ديد من تمرينات مربي تيم(قطبي)خيلي فشرده و سخت است، البته از اين بابت خوشحالم چون براي ساخته شدن در شرايط سخت تر به اين جا آمده ام. اين تمرينات باعث پيشرفت فوتبال من خواهد شد.
    دي كارمو در مورد شناخت از افشين قطبي گفت: از قبل هيچ شناختي از او ندشته ام و هر چه مي دانم در قالب گفت و گوهاي ما و مذاكراتمان است. به هر حال او را يك مربي كاردان و فوتبال شناس مي بينم.
    وي در پايان از ميهمان نوازي تماشاگران به نيكي ياد و ابراز اميدواري كرد فصل خوبي در ايران داشته باشد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدایتی : کاری نکنید بخش خصوصی از فوتبال فراری شود

خبرگزاری پرسپولیس : حسین هدایتی با بیان اینکه تمام هزینه هایی که برای پرسپولیس انجام داده قانونی و از طریق حساب رسمی باشگاه صورت گرفته است گفت: اهالی ورزش شرایطی را به وجود نیاورند که بخش خصوصی از فوتبال فرار کند و رغبتی برای سرمایه گذاری نداشته باشد. حضور هدایتی در باشگاه استیل آذین و هزینه ای که برای این باشگاه در لیگ دسته اول انجام داد، این امیدواری را به وجود آورد که بخش خصوصی حضوری موثر در فوتبال کشور داشته باشد اما ناکامی این تیم در صعود به لیگ برتر احتمال کناره گیری هدایتی از فوتبال راه قوت بخشید. اما ناگهان بحث حضور او در هیئت مدیره پرسپولیس مطرح شد و پس از این اتفاق در فاصله زمانی کوتاهی او به عنوان رئیس هیئت مدیره این باشگاه انتخاب شد. وی توانست بخش عمده ای از مشکلات مالی این باشگاه را حل کند و زمینه بازگشت افشین قطبی به پرسپولیس را فراهم کند. کمک های مالی او به باشگاه و برطرف کردن مشکلات مالی بازیکنان شائبه هایی را در مورد هزینه بی حساب و کتاب او در این باشگاه بوجود آورد تا جاییکه سازمان بازرسی کل کشور در نامه ای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد باید تمام هزینه های این باشگاه از طریق حساب رسمی صورت بگیرد. ضمن اینکه مسائلی همچون کسب شهرت و محبوب شدن بین هواداران پرسپولیس نیز در مورد هدایتی مطرح شد.

همه این موارد باعث شد گفتگوی مفصلی را با حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس انجام دهیم که در زیر می خوانید:

آقای هدایتی مهمترین بحث این روزهای پرسپولیس کمک های شما به این باشگاه است که واکنش سازمان بازرسی را به همراه داشته است. آیا کمک های مالی شما خارج از حساب باشگاه و از حساب شخصی بوده است؟
    حسین هدایتی : البته شروع این موضوع به دو ماه قبل برمی گردد که به دلیل برخی مشکلات بنده با کمال میل به باشگاه کمک کردم تا اوضاع سروسامان بگیرد. در این مدت هم تمام هزینه هایی که برای باشگاه صورت گرفته است دارای حساب و کتاب مکتوب و مستند است و براساس صورتجلسه هیئت مدیره صورت گرفته است.

یعنی این هزینه ها در روال عادی حسابرسی باشگاه قرار گرفته و در آینده مشکلی برای باشگاه بوجود نخواهد آورد؟
    چرا باید مشکلی ایجاد شود؟ همانطور که عرض کردم تمام پول هایی که بنده به باشگاه داده ام براساس مصوبه هیئت مدیره و سند و مدرک دقیق است و به صورت قرض الحسنه و بخشی نیز به صورت بلاعوض به باشگاه داده شده است که البته میزان و مبلغ آن نیز مشخص شده است. شکر خدا همه چیز در باشگاه بر اساس ضابطه است و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

اگر همه چیز ضابطه مند است چرا باید شما چک های شخصی تان را برای باشگاه خرج کنید؟
    واقعیت این است که باشگاه پرسپولیس به خاطر بدهی های سالهای گذشته حساب بانکی ندارد. حساب جاری هم ندارد. این بدهی ها باعث شده که بانک های کشور برای پرسپولیس حساب باز نکنند. در این شرایط کار بدی کرده ام که مشکلات این باشگاه را بدون هیچ چشمداشتی حل کردم و زمنیه برطرف شدن مشکلات را فراهم کرده ام؟

با این شرایط این که گفته می شود باشگاه با حضور شما خیلی مایل به جذب اسپانسر نیست درست است؟
    تا حدودی بله. بنده به عنوان یک سرباز کوچک برای کمک به پرسپولیس آمده ام و تا جایی که بتوانم به این باشگاه کمک خواهم کرد. وقتی بنده هستم دیگر نیازی به اسپانسر نیست. من یعنی اسپانسر باشگاه پرسپولیس. البته باید تاکید کنم که در این مدت سازمان تربیت بدنی هم کمک های بسیار خوبی به باشگاه انجام داده تا توانسته ایم مشکلات را به حداقل برسانیم.

سوالی که اینجا مطرح می شود از دل اهالی فوتبال است. گفته می شود شما بیشتر قصد دارید به طور انفرادی و چشمگیر امور پرسپولیس را پیش ببرید؟
    اصلا اینطور نیست. ما در باشگاه پرسپولیس متکی به فرد نیستیم و این هیئت مدیره است که تصمیم نهایی را می گیرد و در همه موارد نظر نهایی را صادر می کند. بنده به عنوان یک خدمتگزار تنها به حل مشکلات مالی کمک می کنم و صحبت هایی هم که در مورد حرکت های انفرادی و سایر موارد مطرح می شود صحت ندارد.

یعنی با حضور شما باشگاه پرسپولیس این فصل مشکل مالی نخواهد داشت؟
    قطعا همینطور است. همانطور که تا به حال حتی بخشی از بدهی های سالهای گذشته را پرداخت کرده ایم ، امسال هم اجازه نمی دهیم پرسپولیس مشکل مالی داشته باشد. تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا این تیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا قهرمان شود.

در این مورد این اتهام به شما وارد است که به خاطر کسب شهرت و مطرح شدن، این هزینه را برای باشگاه پرسپولیس انجام می دهید؟ حتی برخی از مدیران قبلی پرسپولیس نیز در مصاحبه هایشان علیه شما موضع گیری کرده اند؟
    من همیشه اعتقاد دارم قدرت خدا بالاترین قدرت هاست و حرف هایی که برخی ها می زنند به خاطر منافع شخصی و خراب کردن دیگران است. آقایانی که علیه بنده مصاحبه کرده اند که به خاطر شهرت به پرسپولیس آمده و این همه هزینه می کند، بدانند که من به عنوان یک دلسوز پرسپولیس به این باشگاه آمده ام و اگر هم هزینه می کنم از پول خودم هزینه می کنم تا مشهور شوم. اما همین آقایان از پول و موقعیت باشگاه پرسپولیس مشهور شدند و به اهداف سیاسی و اقتصادیشان هم رسیدند. آنها بدون اینکه ریالی برای پرسپولیس هزینه کنند به این باشگاه آمدند و زمانی که می رفتند هم پول داشتند و هم شهرت. حالا حتی اگر قبول کنیم که البته نیت من این نیست برای کسب شهرت و محبوبیت به پرسپولیس آمده ام ایرادی دارد؟ در مقابل محاسنی هم که برای این تیم داشته ام را در نظر بگیرند. ما امسال مشکل مالی نداریم. بازیکنان در آرامش کار می کنند و از همه تیم ها در پرداخت ها جلوتر هستیم. حالا بازهم آقایان فکر می کنند هزینه کردن من در این باشگاه به خاطر شهرت و محبوبیت است؟!

با این همه هزینه ای که برای پرسپولیس می کنید چرا یک ورزشگاه اختصاصی نمی سازید تا برای همیشه نام تان در این باشگاه باقی بماند؟
    اتفاقا برنامه ویژه ای برای این امر داریم که البته اجرای آن بستگی به واگذاری سهام از سوی سازمان تربیت بدنی به بنده دارد. من حتی نقشه های این ورزشگاه را هم آماده کرده ام و زمین آنرا هم در اختیار دارم.

ماجرای خرید سهام باشگاه توسط شما به کجا کشید؟
    ماجرای خاصی نیست. من به سازمان تربیت بدنی پیشنهاد کرده ام مثل یک فرد عادی در مزایده یا مناقصه و هر برنامه دیگری که صلاح می دانند شرکت کنم و در صورتیکه برنده شدم امور باشگاه را با هزینه خودم پیگیری کنم. مطمئن باشید اگر سهام باشگاه به بنده واگذار شود بلافاصله کار احدا ورزشگاه اختصاصی باشگاه پرسپولیس آغاز خواهد شد. ضمن اینکه خبرهای خوب دیگری هم دارم که همه آنها بستگی به واگذاری سهام دارد.

خودتان چقدر احتمال می دهید که سازمان تربیت بدنی با این انتقال موافقت کند؟
    واقعیت این است که تعامل خوبی بین ما و سازمان تربیت بدنی وجود دارد اما متاسفانه برخی ها که دلشان به حال این ورزش نمی سوزد مدام در حال سنگ اندازی هستند و با صحبت هایی که مطرح می کنند نمی خواهند اجازه دهند این برنامه ها اجرا شود. اگر اینها دلشان به حال ورزش می سوخت حداقل اجازه می دادند حالا که بخش خصوصی وارد شده است کار را پیش ببرد و باری را از روی دوش ورزش کشور بردارد. حتی اگر فرد دیگری در این مناقصه پیروز شود مطمئن باشید بنده کنارش خواهم ماند و با تمام وجود برای پرسپولیس کار خواهم کرد. اینطور نیست که فکر کنید من پرسپولیس را برای خودم می خواهم. مطمئن باشید هر فرد دیگری هم که سهامدار باشد من می مانم و در کنارش به پرسپولیس کمک می کنم.

سوال اینجاست که شما سال گذشته نزدیک به 7 میلیارد تومان در استیل آذین هزینه کردید اما بازگشت سرمایه صفر بود، امسال هم در پرسپولیس هزینه می کنید و مشخص نیست سرمایه تان برگردد. به نظر شما این موارد از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
    فصل قبل آنچه هزینه کردم مدیریتش با بنده نبود و دوست خوبم آقای پروین هزینه کرد که خودش باید در مورد این مبلغ توضیح دهد. امسال هم مدیریت کار با هیئت مدیره پرسپولیس است و بنده به عنوان یک سرباز در خدمت باشگاه هستم.

حالا اگر سازمان تربیت بدنی با واگذاری بخشی از سهام این باشگاه به شما موافقت نکرد، تکلیف هزینه هایی که در این باشگاه کرده اید چه می شود؟
    قبلا هم گفتم که این هزینه ها را به صورت قرض الحسنه و البته بخشی نیز به صورت بلاعوض مب در اختیار پرسپولیس قرار داده ام و اگر سهام واگذار نشود همه کمک هایم را پس از جذب اسپانسر پس خواهم گرفت. البته اگر سهام واگذار شود دیگر این مبالغ را از باشگاه نخواهم گرفت.

فکر می کنید با توجه به شرایط حساس باشگاه پرسپولیس و پشتوانه مردمی که این باشگاه خصوصا در بحث های غیر فوتبالی دارد، احتمال واگذاری سهام این باشگاه به بخش خصوصی وجود دارد؟
    واقعیت این است که سازمان تربیت بدنی ناچار است تیم های تحت پوشش را به بخش های خصوصی واگذار کند. حالا که این فرصت فراهم شده و بنده این آمادگی را دارم چرا سهام واگذار نشود؟ این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد اما ممکن است سازمان زمانی تصمیم به این کار بگیرد که دیگر دیر شده باشد و فردی مثل بنده آمادگی خریداری این سهام را نداشته باشد.

چرا اینقدر به خرید سهام باشگاه پرسپولیس اصرار دارید؟
    ما متعلق به همین آب و خاک هستیم. دلمان برای ورزش کشورمان و پرسپولیس می سوزد. مگر ما نمی توانیم مثل خیلی های دیگر پولمان را در جاهای دیگر سرمایه گذاری کنیم و سودش را ببریم؟ اما با همه این حرف ها به ورزش آمده ایم و اعلام آمادگی می کنیم که به فوتبال کمک کنیم. نباید طوری رفتار شود که دیگر بخش خصوصی به سمت ورزش نیاید و مشکلات از این هم که هست بیشتر شود. مسئولان هم باید زمینه ای را فراهم کنند که بخش خصوصی از ورزش فرار نکند و به حل مشکلات ریز و درشت آن کمک کند.

گفته می شود با روندی که شما در پیش گرفته اید تا چند وقت دیگر مدیرعامل پرسپولیس خواهید شد؟
    اینها همه ساخته و پرداخته ذهن برخی از دوستان است. بنده نه تخصص مدیرعاملی پرسپولیس را دارم و نه وقتش را دارم که بخواهم مدیرعامل شوم. من به عنوان یک سرباز برای کمک کردن به پرسپولیس آمده ام و در کنار سایر اعضای هیئت مدیره بدون هیچ گونه مشکلی مشغول فعالیت هستیم و با قدرت به کارمان ادامه خواهیم داد تا این تیم را به عنوان قهرمانی آسیا برسانیم.

و اگر این همه هزینه کردید و در پایان فصل نه قهرمان شدید و نه سهام به شما واگذار شد، چه می کنید؟
    شما مطمئن باشید بازهم در ورزش می مانم و با قدرت به کارم ادامه خواهم داد. من دلم برای این ورزش می سوزد و دوست دارم هر طور شده به رشد و ارتقای ورزش کشورم کمک کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همایون بهزادي : به حاشيه بردن قطبي، فوتبال ايران را عقب مانده مي‌كند

خبرگزاری پرسپولیس : همايون بهزادي بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت : قطبي افتخار فوتبال ايران است و با حضورش در ليگ برتر باشگاههاي ايران به عنوان سرمربي، فرهنگ فوتبال ايران را دچار تحول كرده است. وي اظهار داشت: تنها فردي كه يادآور دكتر عباس اكرامي است و در تاريخ فوتبال ايران صاحب جايگاهي شايسته و تاثيرگذار است، افشين قطبي است. وي با اشاره به اينكه اكرامي به پيشبرد اهداف فوتبال در ايران كمك شايان كرد، گفت: هم اكنون همين احساس نسبت به قطبي وجود دارد اما نبايد وي را وارد حاشيه كنيم زيرا به حاشيه بردن سرمربي تيم پرسپوليس، عقب افتادگي فوتبال ايران را در پي دارد. وي در خصوص بازي تيم ملي فوتبال ايران با عربستان سعودي بيان داشت.. بهزادي با تاكيد بر اينكه اگر همين روند را ادامه دهيم به عنوان تيم نخست گروه به جام جهاني مي‌رويم، گفت: علي دايي بايد به انسجام خط دفاعي تيم ملي فوتبال فكر كند.

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پيشرفت فوتبال در ايران نيازمند توجه به رده‌هاي پايه است و بايد بپذيريم كه نخستين پله براي حرفه‌اي شدن ، پايه‌سازي است.

پيشكسوت فوتبال ايران از دولت خواست با حمايت از باشگاهها، روند خصوصي سازي آنها را پيگيري كند تا ايران هم به باشگاه داري در ليگ حرفه‌اي برسد وي تاكيد كرد: اگر مي‌خواهيم در جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي تيمي قدرتمند باشيم بايد تيمداري را فراموش كرده و در فوتبال، باشگاه داري را ترويج دهيم.

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: ليگ برتر امسال از ليگ‌هاي گذشته بهتر و با نظم تر شده است.
    بهزادي در خصوص حضور علي كريمي در باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: حضور وي، تيم پرسپوليس را متحول مي‌كند و انگيزه مضاعفي را براي بازيكنان شاغل در ليگ برتر ايجاد خواهد كرد.

به گفته وي، تيم پرسپوليس هم اكنون شرايط خوبي دارد و تنها نبود محسن خليلي تا حدودي به پرسپوليس ضربه زد كه با حضور كريمي اين مساله جبران مي شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دی کارمو هم بالاخره اومد
    حالا پرسپولیس شدیدا با ترافیک بازیکن روبرو شده.
    به نظر من بهتره کریمی رو توی خط حمله به کار بگیره هر چند اون یه گلزن تخصصی نیستش ولی به عنوان یه مهاجم سایه خوب میتونه عمل کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

هدايتي در جمع خبرنگاران:
    در صورت داشتن سهام براي پرسپوليس ورزشگاه مي‌سازم
    خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره پرسپوليس گفت: درصورتي كه سهام باشگاه را به من واگذار كنند، براي تيم ورزشگاه مي سازم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي پس از عقد قرارداد با راه آهن درباره اينكه سازمان بازرسي كل كشور به نحوه كمك او به پرسپوليس ايراد گرفته، اظهار داشت: با توجه به بدهي هاي گذشته اين تيم، هر كاري كه تا به حال برايش انجام داده ام، با هماهنگي مديرعامل بوده است.
    وي افزود: قرارداد امروز را هم خود آقاي مصطفوي امضا كرده و مشكلي وجود ندارد.
    رئيس هيئت مديره پرسپوليس در مورد واگذاري سهام به او، عنوان كرد: اگر سهام باشگاه را در اختيارم نگذارند، نحوه كمكم به اين باشگاه شكل ديگري خواهد گرفت.
    هدايتي در پاسخ به اينكه مبلغ اجاره پرداختي به باشگاه راه آهن چه ميزان بوده است، گفت: با توجه به امكاناتي كه اين مجموعه دارد، رقم منطقي را در نظر گرفتيم. 150 ميليون تومان مبلغ معقولي است كه براي اجاره اكباتان به راه آهن پرداخت مي كنيم.

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چقدر من خبرایی که در مورد هدایتی هست رو دوست دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •