واعظى استاد من است
عليرضا حقيقى: هم من بدشانس بودم، هم پرسپوليس
![]()
سرانجام بعد از سال ها انتظار توانست در سه بازى متوالى براى پرسپوليس به ميدان برود اما با برطرف شدن مصدوميت واعظى و بدشانسى هاى حقيقى در طول سه بازى اخير حرف و حديث هاى زيادى مطرح شد مبنى بر اينكه ديگر فرصتى براى حضور حقيقى درون دروازه پرسپوليس نيست و در بازى با مس واعظى به ميدان خواهد رفت. اما به نظر مى رسد اين مسائل تغييرى در روحيه حقيقى نگذاشته كه مى گويد: «كادر فنى تصميم مى گيرد چه كسى درون دروازه قرار بگيرد.»
-با بازگشت واعظى كار تو براى حضور درون دروازه پرسپوليس سخت تر شده.
واعظى كه تازه نيامده! از اول فصل بوده مصدوميتش هم هفته دوم بهبود يافته بود. واعظى استاد من است اما من هم از نظر بدنى آماده ام و كادر فنى تصميم مى گيرد كدام يك از ما درون دروازه بايستيم.
-كادر فنى از عملكردت در بازى هاى اخير راضى بود
بله، راضى بودند اما اين را هم گفتند كه من مى توانم خيلى بهتر از اينها باشم.
-ظاهرا تعطيلى ليگ فرصت خوبى بود براى فراموش كردن نتايج و گل هايى كه خورده بودى
من دو روز بعد از بازى سعى كردم گل هايى را كه خورده بودم فراموش كنم. عابدزاده گفت دروازه بان بايد گل هايى را كه خورده فراموش كند اما نبايد دوباره گلى به آن شكل بخورد و من هم از تجربياتش استفاده مى كنم.
-خودت هم قبول دارى كه كمى بدشانس بوده اى
نه فقط من، بلكه پرسپوليس بدشانس بود. نمى خواهم به گذشته برگردم اما واقعا داورى در نتيجه بازى هاى ما تاثير داشت. يك پنالتى به اشتباه براى حريف ما گرفته مى شود و يك پنالتى كه مال ماست نمى گيرند اما ديگر نبايد به اين چيزها فكر كرد. بايد به روزهاى بعدى و جبران فكر كرد.
-فكر مى كنى با توجه به بهبودى واعظى در بازى با مس فرصت بازى به تو برسد
در وهله اول مهم موفقيت تيم است. من هم تمام سعى خودم را مى كنم تا نظر كادر فنى را جلب كنم اما من و واعظى هر دو بازيكن هستيم، تصميم نهايى را كادر فنى مى گيرد.
-چند روزى است كه تعدادى دروازه بان تستى در تمرينات پرسپوليس ديده مى شوند.
بله، همين طور است. چند روزى است كه تعدادى دروازه بان مى آيند سر تمرين تا ببينيم نظر كادر فنى در مورد آنها چيست.
-با آمدن دروازه بانان جديد قرار است حقيقى دروازه بان چندم تيم باشد
دروازه بان آخر پرسپوليس.
-چطور !
هيچ وقت نبايد به اين مسائل فكر كرد. من هميشه فكر مى كنم نفر آخر هستم پس آنقدر تلاش مى كنم تا نفر اول شوم. نفر اول بودن كه همين طورى نمى شود. بايد تلاش كرد.
-فكر مى كنى در اين چند هفته موفق بوده اى
مى توانم و بايد خيلى بهتر از اينها باشم. زير نظر عابدزاده كه كار كنى توقع ات از خودت هم چند برابر مى شود. اميدوارم كادر فنى راضى باشد كه فكر مى كنم راضى بوده اند.