گفتم که این کد فقط کد کشوری و قاره ای هست که psp توی اون کشور پخش شده و هیچ فرقی هم با بقیه نداره اگه اشتباه نکنم 2004 ماله استرالیا باشه.ماله خود من هم 2004 هست.
گفتم که این کد فقط کد کشوری و قاره ای هست که psp توی اون کشور پخش شده و هیچ فرقی هم با بقیه نداره اگه اشتباه نکنم 2004 ماله استرالیا باشه.ماله خود من هم 2004 هست.
من با Fat و نور 1-2 و صدای نصفه(دقیقا 15!) حدود 7.5 ساعت میکشم؛با توجه به اینکه الآن حد اقل 1.5 ساله این بدبخت هر روز داره روشن خاموش میشه!4 ساعت خیلی ضعیفه.![]()
سلام بچه ها...قبول دارين كه اين اسم واقعا برازنده اين دستگاه كوچولوست....؟
من بضي اوقات چنان لذتي از بازي با پي اس پيم ميبرم،كه شايد با هيچ كدوم از بازي هاي pc نبردم...
مثلا هيجان god of war يا ترس هيجاني silent hill هيچ وقت يادم نميره...نور پردازي بازي silent hill باعث شد ديگه واقعا اتراف كنم كه psp يه هيولاي كوچيكه...!![]()
خوب من هم نگفتم 4 ساعت.
من گفتم با نور 4 میتونم 5 ساعت بازی کنم.اما اگه با نور 1 یا 2 باشه برای من هم حدودا همون 7.5 ساعت هست.
در کل چون باطری فت 1800 هست و مصرف فت هم بیشتری دوامش با اسلیم فرقی نداره.
ایا میتوانم ویدیو های داخل psp را هیدن کنم اگر میشود چجوری واگر نمی شود برنامه یی است بتوانم با ان این کار را کرد
مرسی
لطفا جواب بدین
من امتحان کردم یکسر با slim بازی کردم دقیقا 4 ساعت شارز نگه میداره نه یه دقیقه بیشتر نه کمتر (با صدا و قدرت cpu خود دستگاه)
بیشتر از 4 ساعت نمیشه بازی کرد !!!
Last edited by morteza_m2n; 31-08-2008 at 09:32.
من خیلی وقت پیش که تازه psp گرون تر از این حرفا بود قیمت گرفتم گفت 90 می خرم! اصولا این چیزا رو وقتی میخری میتونی به قیمت نصفش بفروشی !
یارو حتما خواسته سرت کلاه بذاره اینجور آدما زیادن پیش خودش فرک کرده من میگم 90 اونم میگه 120 آخرش 110 ازش میگیرم
من یه psp fat دست دوم قیمت کردم 145 تومن این نشون میده که حدود 120 از یکی خریده
خریدن قضیش فرق داره طرف ارزون میخره ولی گرون میفروشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)