بچه های عزیز می شه بگید که headset یا همون headphone مخصوص n73 music edition را می شه جدا خرید و روی n73 گذاشت و استفاده کرد و اگر می شه حدود چند تومنه.
بچه های عزیز می شه بگید که headset یا همون headphone مخصوص n73 music edition را می شه جدا خرید و روی n73 گذاشت و استفاده کرد و اگر می شه حدود چند تومنه.
سلام
يه سوال كردم كسي جواب نداد دوباره ميپرسم مي خوام همين روزا يه n73 بگيرم مدل موزيك اديشن حالا اگه ميشه راهنمايي بفرماييد كه كلاه سرم نره اگه ميشه بگيد چه لوازم جانبي داره (اگه عكسي هم از لوازم جانبي داشتيد بزاريد البته شرمنده ) با ذكر قيمت
ممنونم از همتون
هر جور شما عشقته برو عمل كن. درثاني چاه كن آخرش تو چاهه ... tit 4 tat
شما هر كاري دلت مي خواد بكن مي خواي به اسم پول بدي بده مي خواي ندي نده ولي ببين اسم چه ابهتي داره... عزيز من شما رم ژل رو با كينگ يكي مي گيري يا اونو با سوني چيني؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا ناسلامتي خودمون داريم مي دونيم چه ارورهاي read & write مي ده هي اسكن ديسك مي خواد ولي مال ژاني اينجوري نيست يا اينكه كينگ يه زمات ومال آمريكا بود بعد چين زد
ژل مال تايوانه بهترين رم موجوده اگه پيداش كردي دست مارو هم بگير اگه جنس ژاپني يا امثالهم كه گيرت اومد اينا در برابرش كشكن
بازم مي گم هر كاري دوست داري بكن هر چي دوست داري فكر كن / ياحق
قربون عمو
ان70 بگيرم ان73؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟
ان73 بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر
چرا نداره دیگه
آغا يه دنيا ممنون
داداش من ، برو صفحه 55 اولين پاسخ به شماره 512 رو بخون جوابتو ميگيري اگر سوالي داشتي بعد بپرس![]()
Last edited by fifiis; 14-04-2007 at 02:11.
گشتم نبود نگرد نيست![]()
البته من نيمه اول فروردين علاالدين بودم و پيدا نكردم
اگر مال 3250 هم پيدا كني بهش مي خوره
قيمت اصليش 28000 تومنه و قيمت درجه 2 هم 10000 تومن بود
من نخريدم چون به نظرم گرون اومد.
حالا خود داني![]()
Last edited by fifiis; 14-04-2007 at 02:10.
نقرهاي با بادمجاني هم باكلاسه هم مردونه تره هم ...![]()
عزيز همين آدرسي كه دادي واسم پيداش كن من كه صفحه 55 پست 512 رو پيدا نكردمداداش من ، برو صفحه 55 اولين پاسخ به شماره 512 رو بخون جوابتو ميگيري اگر سوالي داشتي بعد بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)