ببینید این مسله هیچ ربطی به
update
گوشی نداره
فقط یه شماره اس که
مرکز سرویس خدمات sms
رو انتخاب می کنه
ببینید این مسله هیچ ربطی به
update
گوشی نداره
فقط یه شماره اس که
مرکز سرویس خدمات sms
رو انتخاب می کنه
نمي دونم قضيه چي هست ؟
احتمالا اشكال از جاي ديگه اي بوده؟
سلام دوستان عزیز.یه درخواستی ازتون داشتم.احتمالا که نه مطمئنا همتون آهنگ تبلیغ گوشی های سری N نوکیا رو که قبلا از تلویزیون پخش می شده رو می شناسین.نمونه ش هم توو N73 نوکیا با فرمت dcf هست.می خواستم بپرسم آیا کسی از دوستان هست که این آهنگ رو با فرمت MP3 یا Wav یا اصلا هر چی به جز dcf داشته باشه؟
اگه دارین لطفا لینکش رو بذارین.خیلی ممنون...
ما همچنان منتظریم...
خب یه چیز بگید دیگه!!!
ببین داداشم
برای فرستادن sms هات
از یه مرکز باید استفاده کنی به اسم
center service
که تا شمارشو به گوشیت ندی نمیتونی sms
بدی
![]()
بابا یه کنورتور دانلود کن
خودت کانورتش کن
کانورتر!دلت خوشه تو هم...تموم اینترنت رو زیر و رو کردم اصلا وجود نداشت.اگه کانورترش بود که دیگه اینجا نمی گفتم!!!
عزیزم بلد نیستی سرچ کنی چرا ناراحتی !!!![]()
دوستان سلام
از اینکه می بینم در ین سایت به یاری هم می شتابید بسیار خوشحال شدم.
شاید چیزی رو که اینجا می نویسم ، زیاد ربطی به موضوع بحث در این صفحه نداشته باشه ، اما من تازه کار هستم و توی عمرم در این انجمنها شرکت نکرده ام ومدتی طول می کشد تا راه بیفتم .
راستیتش من جایی رو پیدا نکرم که برای سوال من مناسب باشه اما اگر شماها بزرگواری کنید و در همین قسمت جواب مرا بدهید ممنون می شوم.
اما سوال من :
من تایک ماه آینده می خواهم یک گوشی بگیرم که بیشتر مدنظرم گوشی بین مدلهای نوکیا و سونی اریکسون می باشد.
گوشیهایی که نظر مرا جلب کرد ، شامل :
N76 & Luna8600 & E65 & N93 & N90 از مارک نوکیا
P990i & S500 & W900 & k850 ازمارک سونی اریکسون
میباشد .
من تحقیق گستره ای را در رابطه با معایب و محاسن این گوشی ها دربیشتر سایتهاکرده ام .
حالا من از شما دوستان می خواهم که به من کمک کنید وباتوجه به این که من یک دختر دبیرستانی هستم و علاوه بر کارایی زیبایی یک گوشی نیز برایم مهم است بگوییدکه من چه کار کنم .
دوستان دلایل فراموش نشود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)