تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 57 از 93 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس برای من چرا اصلا سرعت نمیده الان 2 روزه از کار افتاده همش ارور میده

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امشب (پنج شنبه) سرعت اینترنت من فوق العاده زیاد شده اگه دروغ نگفته باشم حدود 19 یا 20 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!! باز هم بگن ایرانسل بده
    بچه ها چطوری شما اینقدر با سرعت بالا کانکتید؟!!
    من سرعتم زیاد نیست... همش 1 بار 7 کیلو بایت/ثانیه شد... بقیه مواقع حدود 3 KB/S هست!!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قبلا تو تاپیک کلیه بحث های ایرانسل گفته بودم که سرعت اینترنت بستگی به اون آنتنی که بهش وصل هستین داره اگه اون آنتن شلوغ باشه و به قول یکی از بچه ها مردم پا برهنه تو شبکه باشن سر عت کم میشه ولی من تو این دو روزهمه جاهایی که رفتم سرعت فوق العاده بود حتی تو علائدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyed1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    === there ===

پيش فرض

بابا اخه وقتی میخای با 912 به 935 sms بزنی به فنا مید تت اخرشم پشیمون میشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به رغم تاکيد سازمان تنظيم مقررات و نظام ارتباطات راديويي‌,شرکت ايرانسل مکالمات مشترکان خود را دقيقه‌اي حساب مي کند .
    خسروي رئيس اين سازمان با بيان اين مطلب و با اشاره به اينکه در اين روش چنانچه مشترکي حتي پنج ثانيه صحبت کند براي او يک دقيقه حساب مي شود گفت:اين موضوع در دور اول‌,پس از صورت حساب گيري به شرکت ايرانسل اعلام شد ولي روند دقيقه‌اي حساب شدن همچنان ادامه دارد.

وي افزود:در دستورالعملي به شرکت ايرانسل اعلام شد که مکالمات مشترکان بايد ثانيه‌اي حساب شود و اين شرکت نيز علت اجرا نکردن اين دستورالعمل را نداشتن نرم افزار مربوط دانست.

علي اصغر عيني پور معاون فني شرکت ايرانسل نيز در اين باره گفت:مسئولان اين شرکت در حال بررسي و حل اين مشکل هستند.

وي يکي از دلايل دقيقه‌اي حساب شدن مکالمات مشترکان ايرانسل را مشکل نرم افزاري خواند و افزود:اين مشکل در base data ريشه دارد که در آينده رفع خواهد شد.

عيني پور در عين حال گفت:در شرايط کنوني مکالمات مشترکان ايرانسل در صورتي که تا سه ثانيه باشد ثانيه‌اي حساب مي شود.

شرکت ايرانسل قبلا اعلام کرده بود ,نحوه محاسبه مکالمات مشترکان اين شرکت تا پايان بهمن‌,ثانيه‌اي مي شود.

شماري از مشترکان ايرانسل از دقيقه اي حساب شدن مکالمات خود گله مند و خواستار رسيدگي به اين مشکل هستند .

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بابا اخه وقتی میخای با 912 به 935 sms بزنی به فنا مید تت اخرشم پشیمون میشی

مشخصه که به فنا مید تت... مگه توقع بیشتری از 912 داری؟!!

کلا GSM اپراتور اول بر پایه فنا دادن پایه ریزی شده...

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به رغم تاکيد سازمان تنظيم مقررات و نظام ارتباطات راديويي‌,شرکت ايرانسل مکالمات مشترکان خود را دقيقه‌اي حساب مي کند .
    خسروي رئيس اين سازمان با بيان اين مطلب و با اشاره به اينکه در اين روش چنانچه مشترکي حتي پنج ثانيه صحبت کند براي او يک دقيقه حساب مي شود گفت:اين موضوع در دور اول‌,پس از صورت حساب گيري به شرکت ايرانسل اعلام شد ولي روند دقيقه‌اي حساب شدن همچنان ادامه دارد.

وي افزود:در دستورالعملي به شرکت ايرانسل اعلام شد که مکالمات مشترکان بايد ثانيه‌اي حساب شود و اين شرکت نيز علت اجرا نکردن اين دستورالعمل را نداشتن نرم افزار مربوط دانست.

علي اصغر عيني پور معاون فني شرکت ايرانسل نيز در اين باره گفت:مسئولان اين شرکت در حال بررسي و حل اين مشکل هستند.

وي يکي از دلايل دقيقه‌اي حساب شدن مکالمات مشترکان ايرانسل را مشکل نرم افزاري خواند و افزود:اين مشکل در base data ريشه دارد که در آينده رفع خواهد شد.

عيني پور در عين حال گفت:در شرايط کنوني مکالمات مشترکان ايرانسل در صورتي که تا سه ثانيه باشد ثانيه‌اي حساب مي شود.

شرکت ايرانسل قبلا اعلام کرده بود ,نحوه محاسبه مکالمات مشترکان اين شرکت تا پايان بهمن‌,ثانيه‌اي مي شود.

شماري از مشترکان ايرانسل از دقيقه اي حساب شدن مکالمات خود گله مند و خواستار رسيدگي به اين مشکل هستند .

هیچ چیزی بدون ایراد که نمیشه... مخصوصا تو کشور عزیزمون
    حالا اینم ایراد شبکه ایرانسل باشه... حالا این ایراد برطرف بشه دیگه چی میمونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی ایرانسل که این همه ادعاش میشه بعیده که همچین نرم افزاری رو نداشته باشه
    من که هنوز از ایرانسل راضی نیستم هزینه هاش خیلی بیشتر از اونی که فکرشو میکنی میاد sms هنوز مشکل داره

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستانی که ایرانسل دارند:

من تا همین الان که شنبه ساعت 2:17 بعد از ظهره هر Mms رو بصورت Sms دریافت میکردم
    دوستامم همین طور بودن

ولی همین الان دیدم که یه Mms برام اومد... بقیه هم تا الان مشکل داشتند؟ الان چی؟ Mms دریافت میکنید؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

دوستانی که ایرانسل دارند:

من تا همین الان که شنبه ساعت 2:17 بعد از ظهره هر Mms رو بصورت Sms دریافت میکردم
    دوستامم همین طور بودن

ولی همین الان دیدم که یه Mms برام اومد... بقیه هم تا الان مشکل داشتند؟ الان چی؟ Mms دریافت میکنید؟
    هنوز شبکه مراحل آزمایش رو میگذرونه ، به خاطر این هست که مجانیه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •