پس برای من چرا اصلا سرعت نمیده الان 2 روزه از کار افتاده همش ارور میده
پس برای من چرا اصلا سرعت نمیده الان 2 روزه از کار افتاده همش ارور میده
بچه ها چطوری شما اینقدر با سرعت بالا کانکتید؟!!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرعتم زیاد نیست... همش 1 بار 7 کیلو بایت/ثانیه شد... بقیه مواقع حدود 3 KB/S هست!!!
قبلا تو تاپیک کلیه بحث های ایرانسل گفته بودم که سرعت اینترنت بستگی به اون آنتنی که بهش وصل هستین داره اگه اون آنتن شلوغ باشه و به قول یکی از بچه ها مردم پا برهنه تو شبکه باشن سر عت کم میشه ولی من تو این دو روزهمه جاهایی که رفتم سرعت فوق العاده بود حتی تو علائدین
بابا اخه وقتی میخای با 912 به 935 sms بزنی به فنا مید تت اخرشم پشیمون میشی
به رغم تاکيد سازمان تنظيم مقررات و نظام ارتباطات راديويي,شرکت ايرانسل مکالمات مشترکان خود را دقيقهاي حساب مي کند .
خسروي رئيس اين سازمان با بيان اين مطلب و با اشاره به اينکه در اين روش چنانچه مشترکي حتي پنج ثانيه صحبت کند براي او يک دقيقه حساب مي شود گفت:اين موضوع در دور اول,پس از صورت حساب گيري به شرکت ايرانسل اعلام شد ولي روند دقيقهاي حساب شدن همچنان ادامه دارد.
وي افزود:در دستورالعملي به شرکت ايرانسل اعلام شد که مکالمات مشترکان بايد ثانيهاي حساب شود و اين شرکت نيز علت اجرا نکردن اين دستورالعمل را نداشتن نرم افزار مربوط دانست.
علي اصغر عيني پور معاون فني شرکت ايرانسل نيز در اين باره گفت:مسئولان اين شرکت در حال بررسي و حل اين مشکل هستند.
وي يکي از دلايل دقيقهاي حساب شدن مکالمات مشترکان ايرانسل را مشکل نرم افزاري خواند و افزود:اين مشکل در base data ريشه دارد که در آينده رفع خواهد شد.
عيني پور در عين حال گفت:در شرايط کنوني مکالمات مشترکان ايرانسل در صورتي که تا سه ثانيه باشد ثانيهاي حساب مي شود.
شرکت ايرانسل قبلا اعلام کرده بود ,نحوه محاسبه مکالمات مشترکان اين شرکت تا پايان بهمن,ثانيهاي مي شود.
شماري از مشترکان ايرانسل از دقيقه اي حساب شدن مکالمات خود گله مند و خواستار رسيدگي به اين مشکل هستند .
مشخصه که به فنا مید تت... مگه توقع بیشتری از 912 داری؟!!
کلا GSM اپراتور اول بر پایه فنا دادن پایه ریزی شده...
هیچ چیزی بدون ایراد که نمیشه... مخصوصا تو کشور عزیزمون
حالا اینم ایراد شبکه ایرانسل باشه... حالا این ایراد برطرف بشه دیگه چی میمونه؟
ولی ایرانسل که این همه ادعاش میشه بعیده که همچین نرم افزاری رو نداشته باشه
من که هنوز از ایرانسل راضی نیستم هزینه هاش خیلی بیشتر از اونی که فکرشو میکنی میاد sms هنوز مشکل داره
دوستانی که ایرانسل دارند:
من تا همین الان که شنبه ساعت 2:17 بعد از ظهره هر Mms رو بصورت Sms دریافت میکردم
دوستامم همین طور بودن
ولی همین الان دیدم که یه Mms برام اومد... بقیه هم تا الان مشکل داشتند؟ الان چی؟ Mms دریافت میکنید؟
هنوز شبکه مراحل آزمایش رو میگذرونه ، به خاطر این هست که مجانیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)