من امروز توی علائدین یک مغازه داشتش ولی نامرد از موقعیت کمال سوء استفاده رو داره میکنه میگه 300 تومن.
اینقدر منتظر میمونم که به قیمتش بخرم.
من امروز توی علائدین یک مغازه داشتش ولی نامرد از موقعیت کمال سوء استفاده رو داره میکنه میگه 300 تومن.
من 350 هم شنیده بودم . ولی خداییش قیمتش همون 350 هست، انصافا گوشی عالیه، فقط چون دوربین نداره ، بچه قرتی ها نمی خرن چون دنبال ابنن که به بقیه دوربینش n مگه! دوربین نداشتن به نظر من بیشتر یک حسنه تا ضعف. ولی خوب وایسا تا 230 بخری!من امروز توی علائدین یک مغازه داشتش ولی نامرد از موقعیت کمال سوء استفاده رو داره میکنه میگه 300 تومن.
یک سوال، از کجا به این نتیجه رسیدی؟ اونم با این تاکید؟چون کاملا غلطه!قیمت این چنده؟
سیمبینم حتما نداره دیگه؟!
اقا معلوم نیست اصلا بیاد ؟ بعدم میگن دارن دوباره تعرفه می ذارن ؟ من از این گوشی خیلی خوشم میاد یعنی یک ماه دیگه صبر کنم ؟
سلام دوستان :
آقا چطوری میشه رنگ واکمن پلیر رو تغییر بدی؟
هر کاری کردم نشد
یه مشکلی که خیلیا در موردش صحبت میکنن در مورد صدای این گوشی هست
میخواستم بدونم صداش از 6600 ضعیفتره یا نه؟
آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟کسی چیزی نمیدونه؟من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم
تو یک خیابون با یک عده خیلی کم ادم اگه باشن باید هی بگم بلند تر بگو بلند تر بگو
ولی صدای اسپیکرش بلند شده ولی گوشی که صدا مردم رو موقع حرف زدن می شنوی نه ؟
اصلا هم بلند نشده
ببینم رنگ مشکیش را داشت؟
میتونی دقیقا بگی این مغازه کجا بود؟ کدوم طبقه؟ و......
یه دونه پشت ویترین گذاشته بودش که مشکی نبود.
از سمت خیابان جمهوری داخل پاساژ که میشی برو جلو سمت راستت یه راهرو هستش برو انتهای راهرو سمت چپ رو ادامه بده برو جلو سمت راست یه مغازه هستش که پشت ویترینش یکی گذاشته. راحت پیداش میکنی.
خواهشاً اینقدر به این فروشنده ها رو ندین.
بهت توصیه میکنم که فعلاً منتظر بمونی تا w950 زیاد بشه و بقیمت بخری ولی اگه تصمیم گرفتی از اینجا بخریش اگه چونه بزنی 20-30 تومن راحت میتونی تخفیف بگیری.
gun man اخه این W950 کی می آد تو بازار ؟
ووو چقدر عجله !!!!
بابا یه کم صبر کنینننننننننننننن
پشیمون میشینا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)