شما میتونی شهر مورد نظرت رو بعنوان my current city انتخاب کنی بعد ساعتشو تنظیم کنی ا ین کاریه که من میکنم
شما میتونی شهر مورد نظرت رو بعنوان my current city انتخاب کنی بعد ساعتشو تنظیم کنی ا ین کاریه که من میکنم
برنامه Phone guardian برای N70 می خوام. البته فول.
n70 قابلیت ادیت فایلهای افیس رو هم داره یا نه ؟
من اکسل برای سری 60 دیدم
n70 با رم یه گیگ حداکثر چه مدت فیلمبرداری میکنه ؟
میشه با n70 از طریق مموری فایلی را از یک کامپیوتر به دیگری انتقال داد ؟ منظورم اینه که میشه با وصل کردن کابل به کامپیوتر فایلی رو از مموری موبایل به کامپیوتر جابجا کرد مثل یه فلش مموری یا حتما باید گوشی رو خاموش کرد و مموری رو در اورد و از طریق رم ریدر اینکارو کرد ؟
Last edited by rezasafa2000; 08-05-2007 at 10:15.
دوستي دارم كه گوشي n70 دارد و روي مموري كارت قفل گذاشته وقتي كه مموري كارت را در مي آورد و يا گوشي را رسيت مي كند قبل ا زبالا آمدن گوشي مموري كارت كد قفلش را مي پرسد چگونه مي شود اين كار را كرد .منظور پسورد براي مموري كارت نيست
رضا جان این کار از طریق کابل و با استفاده از pc suite ممکنه
نیازی هم به خاموش کردن گوشی نیست
من متوجه نشدم ..یعنی باید مموری رو از گوشی در آورد یا از داخل گوشی هم میشه فایلی را به کامپیوتر جابجا کرد ..یعنی کلا میتونه مثل یه فلش مموری عمل کنه واسه تبادل فایلها و مموری موبایل رو بعنوان یک درایو بشناسه ؟
Last edited by rezasafa2000; 08-05-2007 at 14:13.
سلام. گوشي من زود شارژ تموم ميكنه باطريشو هم عوض كردم به نظرتون مشكل از چيه البته روزي 1 ساعت هم باهاش ور ميرم ولي تقريبا هر شب بايد شارژ بشه بنظر شما گوشي من خراب هست يا n70 همينقدر بيشتر شارژ نگه نميداره
روزی یه ساعت باهاش ور میری ؟؟؟ بنده خدا گوشی خوبیه که هر شب شارژ میخواد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)