اینم از McAfee virusscan Enterprise 8.0i
حجمش 12 مگ هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از McAfee virusscan Enterprise 8.0i
حجمش 12 مگ هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژن نورتون آنتی ویروس معروف Norton Antivirus 2006 beta
حجمش 28 مگ هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام و خسته نباشيد .
در مورد آپديت نود 32 همون طوري كه آقا مهدي تو صفحاي اول تاپيك گفته بود ، هنگام نصب جاي يوز و پسورد رو خالي گذاشتم بعدش هم كرك رو نصب كردم حالا موقع آپديت يوز و پسورد ميخواد اون دوتا رو هم بتا64 مي زنم ولي دوباره همون كادرو مي ده .
ممنون مي شم جوابم رو بدين
نوشته شده توسط Masood_khat
مسعود جان با تشکر
اینا حدود دوهفته پیش بچه ها زحمت معرفیشا کشیده بودند
سلام دوستان
برای ابدیت کردن نود 32 این برنامه رادانلود ونصب کنید بعد از نصب اون به راحتی ابدیت میشه
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza shabani fard جان سلام
متاسفانه اون يوزرنيم و پسورد 2-3 روزي است كه بسته شده و ديگه با اون نمي شه آپديت كرد. دنبال پسورد جديد هستم
-------------------------------
برزو جان نسخه 8i اينترپرايز مك آفي رو كه شما نوشتي 2 هفته پيش معرفي شده بايد بگم كه اينطور نيست و حدود چند ماه پيش معرفي شده بود!![]()
در مورد كرك براي Nod32 هم بايد بگم كه اين كرك قبلا معرفي شده بود (البته يك ورژن پايين ترش كه اونهم كار مي كرد) اما اين كرك آنتي ويروس رو به تريال تبديل مي كنه. اما تعداد روزهاي مورداستفاده رو نامحدود مي كنه.
سلام مهدی جان
اشکالی که نداره به تریال تبدیل بشه لطفا یه توضیحی بفرمائید
ممنونم :?:
در ضمن از کجا میشه فهمید که تریال شده چون توي nformation اون هیچ تغییری بوجود نیومده
برزو جان سلام. نه هيچ اشكالي نداره. فقط يه اشكالي داره كه من از اون كلمه تريال خوشم نمي آد.![]()
ولي از نظر عملكرد آنتي ويروس هيچ تفاوتي نمي كنه.
ممنونم مهدی جان من تاخواستم پستما ویرایش کم تویه چشم بهم زدن جوابما دادید ایول سرعت تایپ![]()
لطفا قسمت دوم سئوالما هم جواب بدید :lol: :oops:
برزو جان مطمئني كه تو اون قسمت ننوشته تريال؟ :shock:
اگه اينطور باشه كه ديگه معركه است! آخه من نسخه 1.5 اين كرك رو كه تست كرده بودم تريال رو مي نوشت و تعداد روزهاي استفاده رو هم 16 ميليون و هفتصد هزار روز مي نوشت. اما اگه اين نسخه 1.9 تريال رو نمي نويسه ديگه خيلي عاليه.
در ضمن اين يوزرنيم و پسورد رو هم همين الان پيدا كردم و كار مي كنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)