من یه دعوت نامه برای demonoid.com میخوام،
ممنون میشم کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه دعوت نامه برای demonoid.com میخوام،
ممنون میشم کمکم کنید.
من میخوام ویستا 64 بیتی رودانلود کنم ترکرش هم demonoid هست لینکش گرفتم دادم به تورنت بدون ریجیستر کردن شروع به دانلود کرد!تو تورنت اسپای علامت قفل یعنی اینکه ترکر خصوصی هست و واسه اینکه بتونی فایل رو دانلود کنی قبلش باید تو ترکر رجیستر کنی
راستی اگه کسی تو سایت demonoid عضو هست برای من یک دعوتنامه بفرسته
دیال اپ چند ساعته دان میکنه
من که میخوام با دیال اپ دانلود کنم بهتره لینک هایی با قابلیت resume بگیرم بهتره یا
از تورونت دانلود کنم
با قابلیت ریزوم بهتره چون توی تورنت وقتی برای دفعه اولی که استاپ کردی ریزوم رو می زنی یکی دو درصد ازش کم میشه.
از demonoid هر کسی می تونه دانلود کنه چون ترکرش خصوصی نیست کامنت ها رو تو تورنت اسپای بخون شاید فایلی که داری دانلود میکنی پسورند داشته باشه
سرعت دانلود و اپلود شما چقدر هست اګه می خوای تو سایت عضو بشی باید خوب اپلود کنی در غیر این صورنت هم ممکنه خودت هم کسی که شما رو اینوایت کرده بن بشه
سرعت من 256 /256 هست که من اپلود رو 14 محدود کردمسرعت دانلود و اپلود شما چقدر هست اګه می خوای تو سایت عضو بشی باید خوب اپلود کنی در غیر این صورنت هم ممکنه خودت هم کسی که شما رو اینوایت کرده بن بشه
سرعتش خیلی پایینه چه کنیم
من تا حالا دو تا فیلم دان کردم هریک 12 ساعت طول کشید
سرعت بازی با فیلم فرق نمیکنه
سلام ممکنه فیلمهای هری پاتر رو بزارید (لینک پر سرعت ترنت)
راستی کدوم برنامه بهتره برای دانلود از تورنت
سرعت تورنت به نوع فایل بستګی نداره سرعت مرپوط میشه به ترکر تعداد seeders and peers شرایط داشتن سرعت خوب قبلا توضیح داده شدهسرعت بازی با فیلم فرق نمیکنه
هر پاتر فیلم معروفیه و تورنتش همه جا پيدا میشه ولی چون تعداد دانلودر زیاد داره ممکنه هرکسی نتونه با حد اکثر سرعت از ترکر های عمومی دانلود کنه بهتره تو سایت های تورنت خصوصی دنبالش بګرین اګه با سرعت حد اکثر می خواینسلام ممکنه فیلمهای هری پاتر رو بزارید (لینک پر سرعت ترنت)
راستی کدوم برنامه بهتره برای دانلود از تورنت
در غیر این صورت میتونین تو torrentspy سرج کنین و تورنتی که بیشترین سیدر رو داشت رو دانلود کنین البته قبلش به نظرات افرادی که اون تورنت رو دانلود کردن هم توجه کنین تا از وضعیت تورنت اګاه شین
موفق باشین
سلام
با اپرا میخوام یه فیلم از تورنت دانلود کنم ولی سرعتش وحشتناک پایینه .
سرعت دانلودم میتونه تا 38 کیلوبایت به ثانیه برسه ولی این دانلود همه اش 1-2 کیلوبایت سرعت داره .
اینجوری 4 روز طول میکشه که ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)