سلام
من خودم هم سیستم برادرم مثل سیستم شماست و همین مادر برد رو داره هنوز رو سایت گیگا که رفتم ورژن جدید صداش که برای ویستا باشه نذاشته اند اما من تونستم بالاخره به صورت دستی براش نصب کنم اما به صورت دو کانال . تو هم تلاش کن می تونی
سلام
من خودم هم سیستم برادرم مثل سیستم شماست و همین مادر برد رو داره هنوز رو سایت گیگا که رفتم ورژن جدید صداش که برای ویستا باشه نذاشته اند اما من تونستم بالاخره به صورت دستی براش نصب کنم اما به صورت دو کانال . تو هم تلاش کن می تونی
شما در اين AIO ميتوانيد تمام فونت هاي ويستا ، Wallpaper هاي ويستا و سبك هاي ويستا را ميتوانيد پيدا بكنيد.
Vista Pack PLUS Vista Fonts + Wallpapers + Sound | 54 MB
Vista All in one Pack
Vista 1.0 Fonts
Vista Wallpape
Vista Style
and much more
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفیس رو سایت که داره
ویستا هم تو راهه
عجله داری اگه پیغام خصوصی بده
کارت صداهای شرکت cmedia خیلی وقته دیگه براشون درایوری ارائه نمیشه.موقع خرید مادربرد به این هم توجه کنید که کارت صداش از چیپهای شرکت Realtek باشه که این شرکت هر ماه براشون یه درایور جدید میده بیرون.فکر نمیکنم به شرکت گیگابایت هم زیاد ربطی داشته باشه چون این شرکت که کارت صوتی نمیسازه!!!
سلام به همگي
من يه مشكل توي ويندوز ويستا دارم اونم اينه كه هيچ كدوم از image هايي كه با برنامه هاي مختلف مثل برنامه هاي الكل و nero و خلاصه هيچ برنامه اي كار نمي ده تنها برنامه اي هم كه تا حدودي جواب داده برنامه ي ultra iso بوده كه اون هم به صورت درايو مخصوص باز نمي كنه (تقريبا شبيه به win zip) اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره كمك كنه من اكثر برنامه هام رو به صورت hmage با پسوند nrg يا ccd هست
یه 4 5 تا دیگه میزدی قدش
میتونی از daemon جدید استفاده کنی
بزن قدش بابا خيلي باحالي(اون چند تايي هم كه اومده بود سيستم من هنگ كرده بود)
راستي اگه آدرس اون daemon جديد كه داري بدي ديگه خيلي باحال تر ميشه
با سلام و تشكر از سايت خوبتان. من ويندوز ويستا beta 1 را دانلود كردم ولي با activate كردن آن مشكل دارم.چون برنامه رو که باز مي كنم و next رو مي زنم به طور عادي كار مي كنه ولي بعد از restart دوباره صفحه ي Activate Windows Now ظاهر مي شه كه گزينه هايش اين ها است Acivate Windows online now و Retype your product key و وقتي که سريال نامبر رو وارد مي کنم مي گه که سريال وارد شده اشتباهه.(TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW) لطفا مرا راهنمايي کنيد. باز هم به خاطر سايت عاليتون تشکر مي کنم.لطفا جوابم را بدهيد.
برای اکتیو شدن باید به اینترنت متصل بشید
اگر پروداکت کی که شما دارید همونی هست که ماکروسافت در اختیارتون قرار دادنباید مشکلی باشه
با سلام
شما می تونید جدیدترین ورژن از کارت صدای 9880 را از لینک زیر دریافت کنید . در ضمن این ورژن در ویستا تست شده و کاملا با ویستا مطابقت دارد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو ورژن جدید و متفاوت می باشد .
بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)