تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 58 اولاول ... 747535455565758 آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

والا به نظر من قیمت و حجمها مطلوبه و فوق العاده ارزون شده تقریبا دو سوم قیمتهای سابق

ولی حالا چه کیفیتی میدند و سرعت رو چنده و...مشکلات isp هاست.

2. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اولین مخالفت‌ها با قیمت‌‌گذاری اینترنت غیرحجمی؛ سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان واکنش نشان داد

رئیس سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان گفت: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات درحالی خود قیمت بسته‌های اینترنتی را تعیین می‌کند که باید ابتدا در کارگروه تنظیم بازار حضور یابد و درخواست خود را برای تعیین قیمت، ارائه دهد.

محمود نوابی در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه برخی دستگاه‌های دولتی خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات می کنند اظهار کرد: با وجود اینکه اعلام می‌شود، سازمان حمایت مسئولیت قیمت گذاری کالا را دارد، بنده آن را قبول نمی‌کنم زیرا ما تنها کارشناسی قیمت داریم، با این وجود برخی سازمان‌ها نیز خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات می‌کنند.

وی افزود: بیش از 30 کمیسیون، شورا، گروه و تشکیلات در کشور اقدام به قیمت‌گذاری کالا می‌کنند.معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات نیز درحالی خود قیمت بسته‌های اینترنتی را تعیین می‌کند که باید ابتدا در کارگروه تنظیم بازار حضور یابد و درخواست خود را برای تعیین قیمت ارائه دهد.

منبع : سایت شهر سخت افزار
    الان یعنی می خوان بگن اینترنت گران شده؟ اینترنت ارزون شده فقط مشکل سرعت زیاد حجم کمه که اونم به مرور زمان اضافه میشه .

4. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این سازمان حمایت از مصرف کنندگان قبلا کجا بود چرا از مصرف کننده حمایت نمی کرد!؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!
    مشکوکه !! من باورم نمیشه :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یا بسم الله 1000 گیگ خارجی 80 تومن . خوبه این حرکت باعث میشه بقیه شرکت ها واسه رقابت تحریک بشن که همش به نفع مشترک تموم میشه .

9. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان کسی تونسته روی فیبر و یا خطوط pcm از شرکت های دیگه سرویس بگیره ؟!
    میگن انحصار شکسته ولی من زنگ میزنم باز جواب رد میدن

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان کسی تونسته روی فیبر و یا خطوط pcm از شرکت های دیگه سرویس بگیره ؟!
    میگن انحصار شکسته ولی من زنگ میزنم باز جواب رد میدن
    دوست عزیز دستور صادر شده که این انحصار برداشته بشه اما تا عملا اجرا بشه حداقل 6 تا 9 ماه دیگه کار داره.اینجا ایرانه.

12. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
    همین که کم مصرفای خودخواه و خود بین رو آچمز کرده خودش واسه من کافیه !!!!
    منی که مصرف دارم گناهم چیه باید به پای کم مصرف جماعت نابود شم ؟ به چه دلیل ؟
    چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
    آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
    مقصر منم شما بازی استیم ندارید ؟
    مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
    یکم منصف باشید و فقط خودتون رو نبینید !!!
    خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
    من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
    پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .

14. 4 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ملت ما رتبه اول بخیل بودن رو دارن !
    چون خودشون ندارن و یا اینکه بقیه دارن از چیزی لذت میبرن پس از داشتن دیگران در عذابن !!

وجدانا برچسب تمدن و فرهنگ به ملت ما نمیچسبه !

16. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •