پست قبلی رو بخونید
پست قبلی رو بخونید
اساتید گرام که با هردو مودم i60 و m60 کار کردید ,
برای من آنتن دهی بهتر مهمتره. بنظر شما کدوم در این زمینه بهتره ؟ با چقدر اختلاف ؟
اگه کمتر از 5dbi باشه بهتر نیست رو یه آنتن dbi بالا هزینه کنم با همین 3372 ؟
مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.
هنوز 4.5g i60 فعال نشده. فقط تبلیغاتیه فعلا
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
البته اینم بگم با کابل بیشترین سرعتی که تونستم بگیرم با m60, 70mb بوده و با وای فای 40
مرسی , من بیشتر آنتن دهی شیکه این دو برام مهمه , قاعدتا رومیزی باید آنتن داخلی قویتری داشته باشه
تا جیبی , ولی در این تاپیک همه جور گفتن راجعش , از عالی تا بدردنخور میخوام بدونم شما که هردو رو داری
در یک نفطه معین کدوم آنتن بهتری میده ؟ اگه شات ltewatch هم بتونی بگذاری که فبها !
CA و نسل 4.5 و سرعت وایفای اولویت اولم نیست.
ممنون.
با سلام به دوستان. مشکلی برای من پیش اومده گفتم بگم برای بقیه پیش نیاد. من بعد از خوندن این متن، برنامه LTE Watch رو از همین لینک دوستمون دانلود و نصب کردم. اما با یه تعییر فرکانس از اتوماتیک به LTE-Advance مودم من دیگه هیجوقت آنتن پایداری نداره که قبل از این داشت!!!
با چندین بار RESET هم از سوراخ پشت هم از خود پنل مودم باز هم مشکل حل نشده و چراغ های مودم من مرتبا کم و زیاد میشن، اتفاقی که قبلا اصلااااا رخ نمیداد و سرعت هم ایضا نابود نوسانی شده و حالا میخام ببرم نمایندگی ایرانسل شاید برام تعویض کنن. لذا نصب این برنامه رو به هیییییییییییچ وجه توصیه نمیکنم.
موفق باشید.
اگر ایرانسل به هر دلیل موفق به درست کردن نشد یا تعویض نکردن میتونم براتون اوکیش کنم
نمی دونم راستش من دقت نکردم ببینم از اول اینطور بود یا بعد از استفاده از LTEwatch اینطور شده ولی برا منم چراغ های مودم هی کم و زیاد میشه اما واقعا تغییری توی کیفیت ارتباطم ندیدم. بیشتر میره رو مخ آدم که چرا اینقدر نوسان داره قدرت سیگنال ولی پینگ پایین و پایداره . سرعت دانلود هم قابل قبوله . عملا مشکل خاصی نداره فقط قدرت سیگنالش نوسان داره.
اگه نیاز به باز کردن مودم و این چیزاس که هیچی ولی اگه نرم افزاری مشکلش حل میشه همینجا توضیح بده خودمون انجام بدیم. یا حداقل بگو چه چیزی باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.
فرهاد عزیز مودم های هواوی بخصوص ورژن های جدیدش 2017 به بالا امنتیشون خیلی بالاست و برای هر کاری باید از این امنیت رد بشی کاری که من برای دوستمون بکنم اینه که از اول فریمورش رو بزنم که هم مشکلش حل میشه هم دستگاش انلاک میشه عنوان اخرین راه به ایشون گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)