تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 400 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پست قبلی رو بخونید

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اساتید گرام که با هردو مودم i60 و m60 کار کردید ,

برای من آنتن دهی بهتر مهمتره. بنظر شما کدوم در این زمینه بهتره ؟ با چقدر اختلاف ؟
    اگه کمتر از 5dbi باشه بهتر نیست رو یه آنتن dbi بالا هزینه کنم با همین 3372 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اساتید گرام که با هردو مودم i60 و m60 کار کردید ,

برای من آنتن دهی بهتر مهمتره. بنظر شما کدوم در این زمینه بهتره ؟ با چقدر اختلاف ؟
    اگه کمتر از 5dbi باشه بهتر نیست رو یه آنتن dbi بالا هزینه کنم با همین 3372 ؟

مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.

4. 2 کاربر از freespy128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.
    هنوز 4.5g i60 فعال نشده. فقط تبلیغاتیه فعلا

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

البته اینم بگم با کابل بیشترین سرعتی که تونستم بگیرم با m60, 70mb بوده و با وای فای 40

7. این کاربر از freespy128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی , من بیشتر آنتن دهی شیکه این دو برام مهمه , قاعدتا رومیزی باید آنتن داخلی قویتری داشته باشه
    تا جیبی , ولی در این تاپیک همه جور گفتن راجعش , از عالی تا بدردنخور میخوام بدونم شما که هردو رو داری
    در یک نفطه معین کدوم آنتن بهتری میده ؟ اگه شات ltewatch هم بتونی بگذاری که فبها !
    CA و نسل 4.5 و سرعت وایفای اولویت اولم نیست.
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

با سلام به دوستان. مشکلی برای من پیش اومده گفتم بگم برای بقیه پیش نیاد. من بعد از خوندن این متن، برنامه LTE Watch رو از همین لینک دوستمون دانلود و نصب کردم. اما با یه تعییر فرکانس از اتوماتیک به LTE-Advance مودم من دیگه هیجوقت آنتن پایداری نداره که قبل از این داشت!!!
    با چندین بار RESET هم از سوراخ پشت هم از خود پنل مودم باز هم مشکل حل نشده و چراغ های مودم من مرتبا کم و زیاد میشن، اتفاقی که قبلا اصلااااا رخ نمیداد و سرعت هم ایضا نابود نوسانی شده و حالا میخام ببرم نمایندگی ایرانسل شاید برام تعویض کنن. لذا نصب این برنامه رو به هیییییییییییچ وجه توصیه نمیکنم.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان. مشکلی برای من پیش اومده گفتم بگم برای بقیه پیش نیاد. من بعد از خوندن این متن، برنامه LTE Watch رو از همین لینک دوستمون دانلود و نصب کردم. اما با یه تعییر فرکانس از اتوماتیک به LTE-Advance مودم من دیگه هیجوقت آنتن پایداری نداره که قبل از این داشت!!!
    با چندین بار RESET هم از سوراخ پشت هم از خود پنل مودم باز هم مشکل حل نشده و چراغ های مودم من مرتبا کم و زیاد میشن، اتفاقی که قبلا اصلااااا رخ نمیداد و سرعت هم ایضا نابود نوسانی شده و حالا میخام ببرم نمایندگی ایرانسل شاید برام تعویض کنن. لذا نصب این برنامه رو به هیییییییییییچ وجه توصیه نمیکنم.
    موفق باشید.
    اگر ایرانسل به هر دلیل موفق به درست کردن نشد یا تعویض نکردن میتونم براتون اوکیش کنم

داره خودمونی میشه farhadhttp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

موفق باشید.
    نمی دونم راستش من دقت نکردم ببینم از اول اینطور بود یا بعد از استفاده از LTEwatch اینطور شده ولی برا منم چراغ های مودم هی کم و زیاد میشه اما واقعا تغییری توی کیفیت ارتباطم ندیدم. بیشتر میره رو مخ آدم که چرا اینقدر نوسان داره قدرت سیگنال ولی پینگ پایین و پایداره . سرعت دانلود هم قابل قبوله . عملا مشکل خاصی نداره فقط قدرت سیگنالش نوسان داره.

اگر ایرانسل به هر دلیل موفق به درست کردن نشد یا تعویض نکردن میتونم براتون اوکیش کنم
    اگه نیاز به باز کردن مودم و این چیزاس که هیچی ولی اگه نرم افزاری مشکلش حل میشه همینجا توضیح بده خودمون انجام بدیم. یا حداقل بگو چه چیزی باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.

12. 2 کاربر از farhadhttp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نمی دونم راستش من دقت نکردم ببینم از اول اینطور بود یا بعد از استفاده از LTEwatch اینطور شده ولی برا منم چراغ های مودم هی کم و زیاد میشه اما واقعا تغییری توی کیفیت ارتباطم ندیدم. بیشتر میره رو مخ آدم که چرا اینقدر نوسان داره قدرت سیگنال ولی پینگ پایین و پایداره . سرعت دانلود هم قابل قبوله . عملا مشکل خاصی نداره فقط قدرت سیگنالش نوسان داره.

اگه نیاز به باز کردن مودم و این چیزاس که هیچی ولی اگه نرم افزاری مشکلش حل میشه همینجا توضیح بده خودمون انجام بدیم. یا حداقل بگو چه چیزی باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.
    فرهاد عزیز مودم های هواوی بخصوص ورژن های جدیدش 2017 به بالا امنتیشون خیلی بالاست و برای هر کاری باید از این امنیت رد بشی کاری که من برای دوستمون بکنم اینه که از اول فریمورش رو بزنم که هم مشکلش حل میشه هم دستگاش انلاک میشه عنوان اخرین راه به ایشون گفتم

14. 2 کاربر از mr-secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •