[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای خاص معتقد است که گذر زمان خیلی چیزها را عوض خواهد کرد.
طرفداری-
، سرمربی پرتغالی منچستریونایتد، در نشست خبری خود پیش از دیدار روز یکشنبه برابر چلسی، از مسائل مختلفی صحبت کرد.
به گزارش اسکای اسپورتس، موضوعات محوری سخنان مورینیو، از این قرار بودند:
بازگشت مصدومان
باید کمی بیشتر صبر کنیم. معمولا نشست خبری دیرتر برگزار می شود و هنوز جمعه و شنبه باقی مانده. چندان خوشبین نیستم ولی نمی خواهم با گفتن این که احتمال برگشت کسی وجود ندارد، دروغ بگویم؛ از همین رو می گویم دو روز دیگر تا تایید انتظارات من باقی مانده است.
تفاوت دیدگاه ها در آنالیز عملکرد تیم
نمی خواهم در این باره نظر بدهم چرا که اگر چنین کنم، کاری را انجام داده ام که مرتبط به شغل من نیست و گاهی فکر می کنم که می توانم یا بهتر است دست به چنین کاری بزنم و گاهی هم بهتر است آرام باشم و چنین نکنم. درک می کنم که به دلایل مختلف، نحوه بررسی ها فرق دارد. نمایشی مشابه از سوی برخی باشگاه ها، نمونه ای از جادویی حیرت آور از سوی آن تیم و بازیکنانش است و به همان نمایش از تیم های دیگر، منفی نگریسته می شود. فقط برای نمونه تاتنهام، لیورپول و رئال مادرید را شکست داد ولی برابر منچستریونایتد موفق به گلزنی نشد. پس دست کم بازیکنان من لایق کمی تحسین هستند.
بازگشت به استمفوردبریج
بازگشت به چلسی چیز بزرگی نیست؛ این مسئله ای عادی و جزئی از فوتبال و حرفه ای گری است. فوتبال همین است؛ روزی در این تیم هستید و فردایی در آن تیم و بزرگی این تغییر بابت بزرگی حریفی که پیش روی تیم قرار دارد است. مسابقه ای میان دو تیم بزرگ از نقطه نظر احساسی وگرنه این هم یک بازی دیگر است. من با اینتر و دو بار با منچستریونایتد در آنجا حضور یافته ام. باید بگویم که اوضاع کمی فرق می کند ولی در پایان همانند حضورم در اینتر، خواستار پیروزی در این بازی هستم. آن ها می خواهند همانند فصل گذشته پیروز شوند و این فقط یک روز دیگر است. طی چند سال دیگر این مسئله بیشتر طبیعی جلوه خواهد کرد و حتی تا 4-5 سال دیگر کسی به یاد نخواهد آورد که من سرمربی چلسی بوده ام و این موضوع طبیعی خواهد شد. این ها به خاطر این است که تازه از آنجا جدا شده ام ولی این مسابقه از آن رو بازی بزرگی است که آن ها قهرمان هستند و ما منچستریونایتد.
میزان رشد منچستریونایتد از شکست سال گذشته در استمفوردبریج تا به امروز
شاید رشفورد دو سانتیمتر و اسکات مک تومینای 3 سانتیمتر (رشده کرده باشند)!