با حضور ربیع خواه تو لیست 18 نفرم موافق نیستم چه برسه به ترکیب
یه بازیکن کاملا خنثی و بی تاثیر و رو به عقب ، فقط یه سانتر موفق داشت در طول بازی هاش
بهتر بگم ، با وجود ربیع خواه فرض کنید سمت چپ نداریم اصلا
با حضور ربیع خواه تو لیست 18 نفرم موافق نیستم چه برسه به ترکیب
یه بازیکن کاملا خنثی و بی تاثیر و رو به عقب ، فقط یه سانتر موفق داشت در طول بازی هاش
بهتر بگم ، با وجود ربیع خواه فرض کنید سمت چپ نداریم اصلا
بی تاثیر ؟ پیشنهاد میکنم دربی رفت ( شهریور ) رو یه بار دیگه تماشا کنید
ترجیح میدم به جای اون ، حضور احتمالی و عملکردش رو تو بازی با سپاهان ببینم
دعوا نکنین
اینقد بازیکن کم داریم که امکان داره برانکو بیاد یکی از ماها رو بذاره دفاع وسط
اخه کمال و سید جلال وقتی میدونن عملا هیچ مهره جایگزینی براشون نداریم چرا این کارا رو میکنن؟
ولی هر موقع این تیم مخصوصا طارمی ازش انتقاد شده به بهترین صورت جواب دادن...دقیقا هم برعکس هر وقت ازشون تعریف شده ...!
کلا این چیزا تو خون ایرانی هاست مثه اینکه...تا دوتا تعریف می شنون خودشونو گم می کنن![]()
3-کمال کامیابی نیا بازیکن تیم پرسپولیس به خاطر اهانت به داور مسابقه و لگد زدن به تابلوی تبلیغاتی بعد از اخراج که مستند به ماده 66 آیین نامه انضباطی است، به یک جلسه محرومیت و پرداخت مبلغ 50میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
قشنگ نقه ضعف پرسپولیس رو پیدا کردن دارن همه رو محروم میکنن!!!
لعنت به این فدراسیون!!!! دیکه شورشو در اوردن!
لعنت به این فوتبال کثیف.
کیانی و اقایی زدن تو سینه داور اما دریغ از یه تذکر!!!! این چه فوتبالیه!!! لعنت به هفت جد و ابادت حسن زاده! کل تراکتوری ها علیه پرسپولیس صحبت کردن و انگ تبانی زدن دریغ از یه احضار!!! با فحش تو محیط مجازی مخالفم ولی زنده و مرده حسن زاده و تاج رو باید یکی کرد!!! خستمون کردن!
خیلی وقتا به خودم میگم دیگه این فوتبال پر از کثافت و لجن رو تماشا نکنم.
Last edited by Amir faz; 14-02-2017 at 17:20.
حالا جدا از رفتار بازیکنای سایر تیم ها ، این تقصیر خودمون هست ، وقتی یدونه هافبک دفاعی داریم و کوچکترین تلاشی برای جذب جایزگینش نمیکنیم تقصیر کیه ؟ وقتی برانکو نوراللهی که در سطح کماله تقریبا دقیقه 80 به بعد بازی میده و دیگه کاری میکنه بازیکن بزنه به سیم آخر و بره یه تیم دیگه تقصیر برانکو نیست ؟
الان اگه احمد بود ، هم با اون مشکلات عجیب و غریب و نیم فصل خانه نشینی براش پیش نمیومد ، هم تو این چند تا بازی فرصت فیکس بازی کردن پیدا میکرد و این مشکلات تغییر پست متعدد برای ما به وجود نمی اومد
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 14-02-2017 at 18:26.
نیگا نمی شه ایراد گرفت که چرا کم بازی میکنه یا زیاد...همه تیما 11 بازیکن فیکس بیشتر نمی تونن بذارن...فوتبال چرخشی تیم رو دچار نوسان زیادی میکنه...من همیشه به برانکو اعتماد داشتم و دارم و مطمئنم از بهترین نفرات در بهترین دقایق بهره میگیره...چون نزدیک ترین نفر به تیمه.
در مورد تعویض نشدن کمال تو بازی با تراکتور نمی دونم چی باید گفت...شما تصور کن تو 10 دقیقه پایانی کمال رو میاورد بیرون و بازی مساوی میشد! فوتبال واقعا هیچیش مشخص نیس مگه نه اینکه بارها ازین نتایج شاهد بودیم؟! اگه احمد بود و برانکو کمال رو نمی کشید بیرون حرفت درست بود ولی برانکو کیو باید می ذاشت به جاش؟
کاش بودن جفتشون ولی با کاش چیزی درست نمی شه...
کمیته انضباطی و شخص حسن زاده سال هاست که تیغه ش فقط پرسپولیس رو می بره...مسئولای پرسپولیس چرا ساکتن من نمی فهمم! کی باید از حق 40 میلیون ادم دفاع کنه؟! این تیم باید با روحیه خراب و داغون بره به جنگ الهلال عربستان تا دندون مسلح؟!!!! امثال حس زاده و تاج در تاریخ موندگار خواهند شد. من یکی که حلال شون نمی کنم اگه اون دنیایی وجود داشته باشه!!!
نظر یکی از دوستان که جامع و کامل لجن زار این فوتبال و حسن زاده بی شرف رو توضیح دادن:
محروم نشدن كياني هافبك تراكتور بخاطر هل دادن داور منصفانه است، لاپوشوني كردن داستان اخراجش منصفانه اس، تمام مصاحبه هاي اركان باشگاه تراكتور و تهمت به فدراسيون و فوتبال ايران منصفانه اس، مصاحبه و جنجال اقاي حاتمي توو بازي پرسپوليس و فدراسيون و فوتبال ايران رو لجن خطاب كردن منصفانه اس، محروميت تراكتور از خريد بازيكن و انداختن تقصير اين داستان به گردن فدراسيون و فرار از كسر امتياز منصفانه اس، اقاي حسن زاده يه ٦ امتياز از پرسپوليس همين طوري كم كن كه كاملا عدالت و انصاف رو رعايت كرده باشي، ببين كي داره حرف از انصاف ميزنه!
Last edited by Amir faz; 14-02-2017 at 18:21.
یعنی قشنگ میخوان جلوی پرسپولیس رو بگیرن !
کامیابی نیا ( به نظرم بهترین هافبگ دفاعی ایران ) 2 بازی دیگه مقابل نفت و سپاهان نخواهد بود !
قشنگ دست گذاشتن رو نقطه ضعف پرسپولیس !
.
آقای کیانی بازیکن تراکتور دقیقا عین کمال اخراج شده اما 1 جلسه محروم شده !
باشگاه ذوب آهن هم در این باره بیانیه داده.
با این که ترک هستم ، اما متنفرم از این تیم تراکتور !
نه آقا مساوی نمیشد کهبا اون تیم داغونی که داشتند تا صبحم بازی میکردن باختشون سنگین تر میشد
فرض مییکنیم طی یه اتفاق نادر مساوی میشد2 امتیاز از دست می دادیم حداقل ، الان معلوم نیست نتیجه 2 تا بازی آینده چی بشه ، در کل میشه گفت از 9 امتیاز حیاتی ، 3 امتیازش رفت و از اون 6 امتیاز معلوم نیست چند امتیاز به ما برسه ! حالا ارزشش رو داشت یا نه ؟
شما مطمئن باش جای کمال ، پلی یانسکی وارد زمین میشد تو اون 5 دقیقه هیچ اتفاقی نمی افتاد
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 14-02-2017 at 22:44.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، محسن سیدی، کسی که یکی از موفقترین و خوشنامترین مربی دروازهبانها در فوتبال ایران است، در مورد بیرانوند، گلر تیم ملی و پرسپولیس، اظهار نظر جالبی کرد. سیدی که مربی سوشا مکانی، علی بیرانوند، وحید شیخ ویسی و فلاحزاده در تیم نفت بوده و دیگر گلرهای مطرح فوتبال ایران با او کار کردهاند معتقد است که یکی از مهمترین تمرینهای یک گلر تمرین ذهنی است. وی میگوید: یکی از مهم ترین تمرینات در دنیای حرفه ای تمرینات ذهنی میباشد بخصوص زمانی که شما در تیمی بازی می کنید که پر طرفدار و دارای حاشیه ای خاص خودش می باشد. سیدی در مورد عملکرد بیرانوند طی این سالها میافزاید: با توجه به این که بیرانوند عمل کرد بسیار خوبی را در سه چهار سال گذشته داشته با همان شرایط گلر اول تیم ملی و تیم پرسپولیس است. با این حال معتقد است که شرایط دروازهبانی در تیمهای پرطرفدار یا تیمهای دیگر متفاوت است: در تیم نفت طراحی تمرین و کوچینگ گلرها بر اساس تیم حمله شونده یا به نوعی شروع ضد حملهها بود و جالب است که در همین چند سال گذشته شاهد رشد و احیا گلرهایی چون سوشا مکانی، علی بیرانوند، وحید شیخ ویسی و فلاحزاده بودیم. وی میگوید: گلر در پرسپولیس بیشتر باید مدیر باشد، البته با آمادگی جسمانی صددرصد برای مقابله با تکحملهها یا بعضا حملههای پراکنده حریف. تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال و سپاهان و تراکتور معمولا در حمله هستند و گلرهای این تیمها باید شش دانگ حواسشان به جریان بازی باشد و تک موقیعت حریف را خنثی کنند.سیدی در مورد موفقیت یا عدم موفقیت بیرانوند در رسیدن به این مهم میگوید: تا به این جای کار بیرانوند، هم در تیم ملی و هم در پرسپولیس، موفق بوده و جدول همه چیز را نشان میدهد. منتها نکته کلیدی انتخاب و نوع تمرین و کوچینگ توسط مربیان گلرها است و آنها هم در این میان نقش بسزایی دارند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)