تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 105 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جون داداش چرا خودتو خلاص نمیکنی و یک ps4 نمیخری بخدا سر این قبری که بالاش گریه میکنین pc رو میگم جنازه ای نیست من خودم pc gamer بودم ولی با اینکه سیستمم قوی هست فیفا 17 دموش رو نکشید و اجرا نکرد اذیت هست خودشم ولی با ps4 راحت میشه از بازی لذت برد البته خدا رو شکر گیم پلی رو کونامی توی هر سه نسخه برابر کرده یک صحنه برام پیش اومد وحید توپو فرستادند روی دروازه په په و راموس دنبال توپ بودن پشتشون هم مهاجم حریف با کمی فاصله بعد ناواس اومد بیرون دو تا دستش رو باز کرد و به په په و راموس اشاره کرده کاری با توپ نداشته باشین توپ مال من بعد سریع توپو جمع کرد یعنی چنان صحنه ای بود که از من کاملا حیرت کردم خودشم با چه انیمیشنهای درجه یکی آخه فوق العاده است
    منم میخوام !

من هم میخواستم دموی فیفا 17 رو تست کنم دیدم سیستمم نمیکشه اصلا بهم برخورد ! قصد دارم ps4 بخرم خودم راحت کنم
    چندتا سوال داشتم :
    - تقاوت نسخه ps4 و pc در چه حده ؟مثلا همین استایل بازیکنا که گفتید توی ps4 بهتره ؟
    - امسال همه ادیتهایی که واسه pc میومد برا ps4 هم میاد ؟ مثلا چمن و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان xbox 360 دارم،میتونم روی اون اجرا کنم یا اونم مثل pc هست،ممنون میشم راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

منم میخوام !

من هم میخواستم دموی فیفا 17 رو تست کنم دیدم سیستمم نمیکشه اصلا بهم برخورد ! قصد دارم ps4 بخرم خودم راحت کنم
    چندتا سوال داشتم :
    - تقاوت نسخه ps4 و pc در چه حده ؟مثلا همین استایل بازیکنا که گفتید توی ps4 بهتره ؟
    من هم تو پی سی بازی میکنم هم با xbox 360
    توی 2016 در کل گیم پلی و ... بقیه چیزهای یکی هستند
    بزرگترین چیزی که تو xbox360 اذیت میکنه سرعت بازیه
    در پی سی خیلی زود لود میکنه
    مخصوصا بین نیمه و اول بازی که میخواد بالا بیاد
    اما در 360 خیلی دیر لود میشه
    دلیلش هم به خاطر اینه که سرعت دیسک از سرعت هارد خیلی کمتره
    حتی زمانی که انیمشنهای بین بازی اجرا میشند تو 360 کمی لگ دیده میشه (مثلا شادی بعد از گل و تکرار صحنه ها و ....)
    من در مورد 360 تخصص ندارم ولی اگه بشه تو هاردش نصب کرد این مشکل برطرف میشه
    دوستم میگه 2017 را تو هارد نصب کرد سرعتش درست شد ولی به بازی گیر داد و خلاصه نشد چون هک 360 ظاهرا رو دیسک کار میکنه نه هارد
    شما اگه روشی بلد هستین بگین دعاگوتون میشم
    در مورد پی اس 4 فرق میکنه جدیدتر و قویتره شاید مشکل سرعت لود نداشته باشه

راستی یه چیز عجیب و خوب
    pes2017 برای ps2 هم اومده
    باورم نمیشد ولی خب عالیه

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منم میخوام !

استایل بازیکن ها در کنسول های جدید و PC به هیچ وقت تفاوتی نداره چون موتور سازنده یکی هست ! اگر دو موتور ساخت بازی متفاوت بود بله درسته اون وقت می شد بگبم تفاوت دارن .

تفاوت نسخه PC و PS4 در گرافیک بازی هستش .

گیم پلی که مهمترین بخش بازی هستش در تمامی نسخه های بازی یکسان هستش . به شخص چون هسته بازی که همون گیم پلی هستش در تمامی نسخه ها یکی هستش از بازی لذت میبرم .

SONY امسال دسترسی زیادی به تیم سازنده بازی داد و خیلی راحت میشه پچ ها رو از نت دانلود کرد و در بازی نسخه PS4 وارد کرد . یعنی به راحت ترین و ساده ترین شکل ممکن ! که البته نسخه PS4 بازی به واقع عالی هستش . یعنی اینطوری بگم هلو ساختن

6. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جون داداش چرا خودتو خلاص نمیکنی و یک ps4 نمیخری بخدا سر این قبری که بالاش گریه میکنین pc رو میگم جنازه ای نیست من خودم pc gamer بودم ولی با اینکه سیستمم قوی هست فیفا 17 دموش رو نکشید و اجرا نکرد اذیت هست خودشم ولی با ps4 راحت میشه از بازی لذت برد البته خدا رو شکر گیم پلی رو کونامی توی هر سه نسخه برابر کرده یک صحنه برام پیش اومد وحید توپو فرستادند روی دروازه په په و راموس دنبال توپ بودن پشتشون هم مهاجم حریف با کمی فاصله بعد ناواس اومد بیرون دو تا دستش رو باز کرد و به په په و راموس اشاره کرده کاری با توپ نداشته باشین توپ مال من بعد سریع توپو جمع کرد یعنی چنان صحنه ای بود که از من کاملا حیرت کردم خودشم با چه انیمیشنهای درجه یکی آخه فوق العاده است
    مهران جان همین قصد رو دارم اتفاقا ! یه پی اس 4 یک ترا بگیرم و بدم هارد ش رو پر باز یهای انحصاری و جدید بکنند و پس رو هم جدا بخرم و بازیش کنم !

فقط بازی های شوتر رو من با دسته زیاد حال نمیکنم همین من رو دو دل کرده کاش میشد بدون دنگ و فنگ کیبورد و موس بهش وصل کرد که اونم فکر کنم نیاز به مبدل جدا داره که 300-400 تومن ÷ولشه !

واووو اگر همچین چیزی باشه که گفتی واقعا عالیه !اقا بازی رو ÷ی اس 4 یه چیز دیگه شده این طور که شنیدم یه دنیای دیگه است

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من هم تو پی سی بازی میکنم هم با xbox 360
    توی 2016 در کل گیم پلی و ... بقیه چیزهای یکی هستند
    بزرگترین چیزی که تو xbox360 اذیت میکنه سرعت بازیه
    در پی سی خیلی زود لود میکنه
    مخصوصا بین نیمه و اول بازی که میخواد بالا بیاد
    اما در 360 خیلی دیر لود میشه
    دلیلش هم به خاطر اینه که سرعت دیسک از سرعت هارد خیلی کمتره
    حتی زمانی که انیمشنهای بین بازی اجرا میشند تو 360 کمی لگ دیده میشه (مثلا شادی بعد از گل و تکرار صحنه ها و ....)
    من در مورد 360 تخصص ندارم ولی اگه بشه تو هاردش نصب کرد این مشکل برطرف میشه
    دوستم میگه 2017 را تو هارد نصب کرد سرعتش درست شد ولی به بازی گیر داد و خلاصه نشد چون هک 360 ظاهرا رو دیسک کار میکنه نه هارد
    شما اگه روشی بلد هستین بگین دعاگوتون میشم
    در مورد پی اس 4 فرق میکنه جدیدتر و قویتره شاید مشکل سرعت لود نداشته باشه

راستی یه چیز عجیب و خوب
    pes2017 برای ps2 هم اومده
    باورم نمیشد ولی خب عالیه
    برای افزایش سرعت بارگزاری و کاهش استهلاک ۳۶۰ شما یا باید از دیسک های برنرمکس استفاده کنید که راحت توی هارد نصب میشوند و یا دیسک معمولی رو توی هارد نصب کنید بعد قبل از اجرای بازی یه قطعه موسیقی از تو هارد پخش کنید بعدش که بازی بالا اومد اگه نخواستید موسیقی رو قطع کنید.
    مهران جان همین قصد رو دارم اتفاقا ! یه پی اس 4 یک ترا بگیرم و بدم هارد ش رو پر باز یهای انحصاری و جدید بکنند و پس رو هم جدا بخرم و بازیش کنم !

فقط بازی های شوتر رو من با دسته زیاد حال نمیکنم همین من رو دو دل کرده کاش میشد بدون دنگ و فنگ کیبورد و موس بهش وصل کرد که اونم فکر کنم نیاز به مبدل جدا داره که 300-400 تومن ÷ولشه !

واووو اگر همچین چیزی باشه که گفتی واقعا عالیه !اقا بازی رو ÷ی اس 4 یه چیز دیگه شده این طور که شنیدم یه دنیای دیگه است
    از بازیهای اختصاصی هم که بگذریم ، بازی های شوتر به قدری برای کنسول ها بهینه سازی شده که هیچ نیازی به موس و کیبورد حس نخواهید کرد من هم شوتر رو مشکل داشتم ولی از بازی بلک روی پی اس ۲ دیگه استاندارد شده شوترهای کنسول الان مت با موس و گیبورد راحت نیستم.
    Last edited by Captain_America; 20-09-2016 at 05:34.

10. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم میخوام !

چندتا سوال داشتم :
    تفاوت نسخه ps4 به غیر گرافیک در چیز دیگه ای نیست ولی فکر کنم به خاطر موتور نسل هشتی نسخه ps4 فیزیک بازی نسبت به pc بهتر باشه چیزی که تو نسخه 2016 هم اتفاق افتاده بود ولی خدا رو شکر گیم پلی و انیمیشنها همون هست استایل بازیکن ها هم در xone , ps4 و pc همه یکسان هستند
    ببینید تو بحث پچ نسخه ps4 به pc نمیرسه و محدودتر هست در حد همین لوگو و ساخت تیم و لباس هست و دیگه نمیشه کاری کرد ولی با این حال بازم راضی کننده هست سالهای آینده معلومه بهتر هم خواهد شد

بابا بعد یک هفته چنان عادت میکنی که انگار از اول کنسول باز بودی درسته کیبرد و موس واسه بازی شوتینگ یک چیز دیگه هست ولی دسته کنسول بسیار عالی بهینه شد و مشکلی پیش نمیاد همین که دیسک و میگذاری و نیاز به نصب و اینا نداری خودش جای شکر داره من سر فیفا ,15 16 نسخه pc نصبش خدایی شلوارم در اومد هر چند اورجینال خریدم ولی بازم دنگ و فنگ زیاد داشت
    آره بازی انیمیشنها و اتفاقاتش بعضی وقتا عجیب غریب زیبا میشه فکر کنم با این روند ادامه بدن تا یکی دو سال آینده یک چیز غول بدن بیرون

12. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پس واجب شد کم کم بریم سمت کنسول با این تفاسیر ! من که میخواستم 1 تومن برای ÷ی سی خرج کنم میرم کنسول میگیرم ! تنها مشکلش بازی های گرونش بود که اونم جدیدا با 30-4- تومن کل هارد رو شنیدم ÷ر بازی میکنند و بدونمشکل میشه بازی کرد ! سال به سال هم فقط یه ÷ول میدیم برای بازی پس ارجینال

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که پی اس 4 دارن کمی در مورد این باز یهایی که به صورت دیتا ریخته میشه تو هارد از اون اجرا میشه توضیح بدید ممنون میشم

به جز دیتا چیز دیگه ای مثل اکانت و .... همنیاز داره یا دیتا رو بریز و بازی کن هستش برای کنسول مشکی ایجاد نمیکنه ؟ از جمله بن و ...

15. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستانی که پی اس 4 دارن کمی در مورد این باز یهایی که به صورت دیتا ریخته میشه تو هارد از اون اجرا میشه توضیح بدید ممنون میشم

به جز دیتا چیز دیگه ای مثل اکانت و .... همنیاز داره یا دیتا رو بریز و بازی کن هستش برای کنسول مشکی ایجاد نمیکنه ؟ از جمله بن و ...
    دوستان دیگری هستند که بهتر بدونند پس اگر اشتباه میگم تصحیح کنند.
    دیتا که همون فایل های بازی هست که باید باشه ، مساله اصلی اکانت هست . اکانت ۳ نوع هست یکی اکانت قانونی که خودتون میخرید (که هر اکانت تا ۳ ظرفیت دارد) ، یکی ظرفیت های خالی اکانت های دیگران ، یکی هم اکانت های هک شده دیگران (سونی جدیدا امنیت اکانت ها رو با روش ورود دو مرحله ای بالا برده)
    اکانت قانونی و رسمی که قیمتش مشخصه قیمت استور خود سونی
    اکانت ظرفیت هم بستگی به اینکه ظرفیت چندم باشید و جدید یا قدیم بودن بازی متغیره
    اکانت هکی ریسکش بالاست ولی توش اکانتهای پر و پیمون پیدا میشه مثلا من نزدیک ۱ میلیون و ۲۰۰ تومن بازی رو تو یه اکانت هکی گرفتم ۷۰ تومن !!

17. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •