تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 80 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس بگید لپ لپ میخریم و ممکنه از توش رومینگ هم دربیاد چون برا بعضی ها رومینگ فعاله و برا بعضی ها بسته و برا بعضی ها با یک تماس رومینگ رو میبندن یا باز میکنن و برا بعضی اصلا چنین امکانی وجود نداره
    برای یکی از خط های من فعال بود
    زنگ زدم برای اون یکی خط های دوست و آشناها هم فعال کنند ، رومینگ خط خودم هم از کار افتاد
    بعدا متوجه شدم اون فعال بودن رومینگ خطای شبکه و سیستم هست و برای کاربران رومینگ نباید فعال باشه

2. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستانی که های وب استفاده میکنن برا شما هم موقع خرید بسته اسمی از سرعت برده نشده و بعد خرید در پیشخوان با این صحنه روبه رو میشد و با هر ترفندی و نصب آنتن فضای بیرونی یا مودم فضای بیرونی و خلاصه هر کاری و هر مودمی نمیتونید این محدودیت سرعت رو رد کنید ؟ لااقل پول اضافه میگرفتن و حق انتخاب سرعت هم میدادن و تنوعی هم میشد یا پایه سرعت رو کمی بالا میگرفتن آخه برا فور جی 16 مگابیت هم شد سرعت ! آبروی شبکه lte میره با این سرعت که های وب داره ارائه میده . پهنای باند هم که رو 5 مگاهرتز گذاشتن و MIMO_RANK هم که رو 1 هست ! واقعا دنیا کجا میره و ما داریم کجا برمیگردیم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بغل دکل هم رفتیم وضعیت همین بود !
    با یک مودم هواوی رو دکل و sinr 24 حداکثر 16 تا 20 سرعت میده اونها مواقع خلوت بودن شبکه شون

با هین ارتفاع و پوشش نداشتن شبکه tdlte و فاصله 15 کیلومتری از شهر تحت پوشش سیم کارت ایرانسل رو 30 مگ به بالا سرعت میده با Sinr 0

4. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

الان متاسفانه دکل طرف ما هر روز قطعی داره. نمیدونم از فرسودگی تجهیزات هست یا نگهداری ضعیفی دارند. برای من استفاده کننده تقریبا بدون استفاده شده. در تماس با پشتیبانی هم همیشه میگن همکاران در حال بررسی هسنند.

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان متاسفانه دکل طرف ما هر روز قطعی داره. نمیدونم از فرسودگی تجهیزات هست یا نگهداری ضعیفی دارند. برای من استفاده کننده تقریبا بدون استفاده شده. در تماس با پشتیبانی هم همیشه میگن همکاران در حال بررسی هسنند.
    فرسودگی یا تکمیل نبودن تجهزات دکل شما و یا قطع و وصلی های مکرر برق باعث این مشکل میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با یک مودم هواوی رو دکل و sinr 24 حداکثر 16 تا 20 سرعت میده اونها مواقع خلوت بودن شبکه شون

با هین ارتفاع و پوشش نداشتن شبکه tdlte و فاصله 15 کیلومتری از شهر تحت پوشش سیم کارت ایرانسل رو 30 مگ به بالا سرعت میده با Sinr 0
    ایا در این دوره و زمانه با این همه پیشرفت سرعت lte باید نهایت بغل دکل 16 تا 20 رو بده ؟ یا پهنای باند رو 5 بسته باشن ؟ به نظر من خودشون محدود کردن چون تو کنترل پنل کاربری هم بعد خرید سرویس نوشته که سرعت دانلود و اپلود چقدر هست و این اسمش کلاه برداری تو روز روشن هست و باید قبل خرید سرویس و بسته دقیقا عینه مبین نت یا ایرانسل سرعت بسته رو هم ذکر میکردن و یک بازه مشخص میکردن . از نظر پشتیبانی و رسیدگی و اپگرید و ارتقا دکل و تجهیزات هم در رتبه صفر قرار داره های وب و من نمیدونم چطوری هی داره تو اخبار و کانال خودش خبر و مژده میده فلان تا دکل زدیم و فلان تا جا رو بردیم زیرپوشش احتمالا همین پوشش و سرعتی که به ما هم دادن

8. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای یکی از خط های من فعال بود
    زنگ زدم برای اون یکی خط های دوست و آشناها هم فعال کنند ، رومینگ خط خودم هم از کار افتاد
    بعدا متوجه شدم اون فعال بودن رومینگ خطای شبکه و سیستم هست و برای کاربران رومینگ نباید فعال باشه
    من یک نفر دوست دارم برا اون رومینگش فعاله حتی همین رومینگ برا استفاده از volte اذیت میکرد زنگ زد گفت رومینگ رو قطع کردن براش و رو شبکه خود های الان volte براش درست کار میکنه .یه دوست دیگه هم دارم ماله اونم فعاله و راحت رو ایرانسل داره استفاده میکنه

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

کسی موفق شده از سایت سیم کارت بگیره؟ چجوری باید ثبت نام کرد؟

11. این کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی موفق شده از سایت سیم کارت بگیره؟ چجوری باید ثبت نام کرد؟
    سیم کارت روستایی بله با انتخاب استان و بخش و شهر و دهستان و یا منطقه خارج از شهر دارای پوشش میتونید اقدام به ثبت نام و خرید بکنید بدون نیاز به ادرس درست یا سر راست و بدون کد پستی و سیم کارت رو در اداره پست مرکزی شهر خودتون تحویل خواهید گرفت و اونجا احراز هویت خواهید شد ولی همون محدودیت سرعت و کیفیت پایین رو هم قبل خرید در نظر بگیرید و به فکر مودم فضای بیرونی هم باشید و خبری هم از رومینگ هم نیست در حقیقت پول میدید برا lte ولی بهتون adsl همراه میدن

Last edited by saber73; 29-05-2021 at 02:12.

13. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

این قسمت رو رفتم،منطقه رو هم می زنم و میگه امکان ارائه سرویس هم هست اما وقتی مشخصات رو وارد می کنم میگه نام کاربری و رمز عبور ارسال شد ولی هیچی نمیاد،دفعه های بعد هم که میگه این شماره و کد ملی تو سیستم ثبت شده
    Last edited by Iman799; 29-05-2021 at 07:58.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این قسمت رو رفتم،منطقه رو هم می زنم و میگه امکان ارائه سرویس هم هست اما وقتی مشخصات رو وارد می کنم میگه نام کاربری و رمز عبور ارسال شد ولی هیچی نمیاد،دفعه های بعد هم که میگه این شماره و کد ملی تو سیستم ثبت شده
    ورود به پنل رو بزن و بازیابی رمز

ببین برات رمز ورود پیامک میشه

اگر نشد با اپراتور تماس بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •