برای یکی از خط های من فعال بود
زنگ زدم برای اون یکی خط های دوست و آشناها هم فعال کنند ، رومینگ خط خودم هم از کار افتاد
بعدا متوجه شدم اون فعال بودن رومینگ خطای شبکه و سیستم هست و برای کاربران رومینگ نباید فعال باشه
برای یکی از خط های من فعال بود
زنگ زدم برای اون یکی خط های دوست و آشناها هم فعال کنند ، رومینگ خط خودم هم از کار افتاد
بعدا متوجه شدم اون فعال بودن رومینگ خطای شبکه و سیستم هست و برای کاربران رومینگ نباید فعال باشه
با یک مودم هواوی رو دکل و sinr 24 حداکثر 16 تا 20 سرعت میده اونها مواقع خلوت بودن شبکه شون
با هین ارتفاع و پوشش نداشتن شبکه tdlte و فاصله 15 کیلومتری از شهر تحت پوشش سیم کارت ایرانسل رو 30 مگ به بالا سرعت میده با Sinr 0
الان متاسفانه دکل طرف ما هر روز قطعی داره. نمیدونم از فرسودگی تجهیزات هست یا نگهداری ضعیفی دارند. برای من استفاده کننده تقریبا بدون استفاده شده. در تماس با پشتیبانی هم همیشه میگن همکاران در حال بررسی هسنند.![]()
فرسودگی یا تکمیل نبودن تجهزات دکل شما و یا قطع و وصلی های مکرر برق باعث این مشکل میشه
ایا در این دوره و زمانه با این همه پیشرفت سرعت lte باید نهایت بغل دکل 16 تا 20 رو بده ؟ یا پهنای باند رو 5 بسته باشن ؟ به نظر من خودشون محدود کردن چون تو کنترل پنل کاربری هم بعد خرید سرویس نوشته که سرعت دانلود و اپلود چقدر هست و این اسمش کلاه برداری تو روز روشن هست و باید قبل خرید سرویس و بسته دقیقا عینه مبین نت یا ایرانسل سرعت بسته رو هم ذکر میکردن و یک بازه مشخص میکردن . از نظر پشتیبانی و رسیدگی و اپگرید و ارتقا دکل و تجهیزات هم در رتبه صفر قرار داره های وب و من نمیدونم چطوری هی داره تو اخبار و کانال خودش خبر و مژده میده فلان تا دکل زدیم و فلان تا جا رو بردیم زیرپوشش احتمالا همین پوشش و سرعتی که به ما هم دادن![]()
من یک نفر دوست دارم برا اون رومینگش فعاله حتی همین رومینگ برا استفاده از volte اذیت میکرد زنگ زد گفت رومینگ رو قطع کردن براش و رو شبکه خود های الان volte براش درست کار میکنه .یه دوست دیگه هم دارم ماله اونم فعاله و راحت رو ایرانسل داره استفاده میکنه
کسی موفق شده از سایت سیم کارت بگیره؟ چجوری باید ثبت نام کرد؟
سیم کارت روستایی بله با انتخاب استان و بخش و شهر و دهستان و یا منطقه خارج از شهر دارای پوشش میتونید اقدام به ثبت نام و خرید بکنید بدون نیاز به ادرس درست یا سر راست و بدون کد پستی و سیم کارت رو در اداره پست مرکزی شهر خودتون تحویل خواهید گرفت و اونجا احراز هویت خواهید شد ولی همون محدودیت سرعت و کیفیت پایین رو هم قبل خرید در نظر بگیرید و به فکر مودم فضای بیرونی هم باشید و خبری هم از رومینگ هم نیست در حقیقت پول میدید برا lte ولی بهتون adsl همراه میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saber73; 29-05-2021 at 02:12.
![]()
این قسمت رو رفتم،منطقه رو هم می زنم و میگه امکان ارائه سرویس هم هست اما وقتی مشخصات رو وارد می کنم میگه نام کاربری و رمز عبور ارسال شد ولی هیچی نمیاد،دفعه های بعد هم که میگه این شماره و کد ملی تو سیستم ثبت شده
Last edited by Iman799; 29-05-2021 at 07:58.
ورود به پنل رو بزن و بازیابی رمز
ببین برات رمز ورود پیامک میشه
اگر نشد با اپراتور تماس بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)